34 haftalık fl uzunluğu

OmerYavuzun annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
132
23
48
35
Mrb arkadaşlar 34+3 de bebeğimin fl uzunluğu 6.60 tahmini 46 cm ve kilosu 2350 sizce küçük bi bebekmi doktor 34+0 ile uyumlu diyor ama eşim küçük olacak diyor moralim bozuluyor sizce nasil lütfen cvp bekliyorum.

Mrb arkadaşlar 34+3 de bebeğimin fl uzunluğu 6.60 tahmini 46 cm ve kilosu 2350 sizce küçük bi bebekmi doktor 34+0 ile uyumlu diyor ama eşim küçük olacak diyor moralim bozuluyor sizce nasil lütfen cvp bekliyorum.
Bak inan o ölçümlere güvenip canını sıkma canım bana da kısa boylu bir bebek olacak dedi doktor FL geriden geliyordu kızım 50 cm doğdu gayet normal boyda..Ayrıca suyu azaldığı için 37nci haftada doğum yaptım her biri farklı ölçüm söylüyordu küçük bir bebek olacağı için doğum zor olabilir diyordu Ebeler..kızım 3450 kilo 50 cm doğdu. .Arkadaşıma da doktoru iyi beslemissin dedi çocuk 2700 doğdu. .söylemek istediğim elbette doğruya yakın tahminler vermeye çalışıyorlar ama kul icadı işte

Gerv
Bak inan o ölçümlere güvenip canını sıkma canım bana da kısa boylu bir bebek olacak dedi doktor FL geriden geliyordu kızım 50 cm doğdu gayet normal boyda..Ayrıca suyu azaldığı için 37nci haftada doğum yaptım her biri farklı ölçüm söylüyordu küçük bir bebek olacağı için doğum zor olabilir diyordu Ebeler..kızım 3450 kilo 50 cm doğdu. .Arkadaşıma da doktoru iyi beslemissin dedi çocuk 2700 doğdu. .söylemek istediğim elbette doğruya yakın tahminler vermeye çalışıyorlar ama kul icadı işte

Gerçekten psikolojim bozuldu canım süt yumurta kasar muz maden suyu herseyi içiyorum yapıyorum sağlıklı bi bebek diyor doktor ama sat a göre 3 gün geride başka ne temeliyim szce

Gerçekten psikolojim bozuldu canım süt yumurta kasar muz maden suyu herseyi içiyorum yapıyorum sağlıklı bi bebek diyor doktor ama sat a göre 3 gün geride başka ne temeliyim szce
iki hafta ileri yada iki hafta geri olması problem değil diye biliyorum üç hafta ve üstü sıkıntı..son ayda çok kilo alıyorlar bu yediklerine devam :) ayrıca birşey bilmiyorum canım sağlıklA al kucağına inşallah :)

ne saçma düşünce eşinizde hangı tıptan mezun eşiniz.... küçük falan olmaz en az 3 kilo doğar 38 i geçerse ... kendı 10 kilo mu doğmuş :d

Cidden siz bunu düşüneceğinize saglikli hayırlı olsun dıe dua edin. Küçük olursa olsun hangi çocuk aynı kalmış illaki büyüyor vakti zamanında gelsin. Sütün olsun sen onu düşün moral bozukluğuna stresle zaten çocuk etkilenir anne karnında daha şimdiden kıyaslama yapmayın derim. Hayırlısı vakitli gelsin doğan zaten büyüyor. Sevgiler
Ayrıca esin daha sana destek olacağına korkutuyor pess. Yapsın madem sana her dakika güzel yemek et balık tavuk yoğurt süt dut kurusu ye süt yapar

Canm onlarla sıkma canını her doktor farklı birşey diyor benim kızım da 36+3 de 47 santim 2800 doğdu yaşıtlarıyla herşeyi uyumlu bir sıkıntımız yok şimdi seninki daha iyi benimkine göre

Back
X