- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bende bunu anlamiyorumpeki kadin gercekten bir bebegi oldurunce mi tepki vermeli?
bir aylik yenidogan bebekten bahsediyoruz, benim cocuklara sorsaniz bilirler mandalina verilememesi gerektigini,
ve evet bir aylik bebekte mandalina gibi bir gida olume sebebeiyet verebilir.
yapmayin rica ederim,
anne burada tepki vermekte cok cok hakli.
zaten disiler boyledir, insan olmasina bile gerek yok,
yeni anne olmus bir kedinin cocuklarina yaklasin azicik tehditkar sekilde bakalim, ne yapacak, o pencelerle sizi saldirmayacak mi,
evet bir anne de boyle yapar, cok cok dogaldir,
ben tersi konulari okudugumda asil sasiriyorum,
kayinvalidem bebegime sunu yapti sustum, bunu yapti sustum, nasil susabilirsin ya, aklim almiyor asil o kadinlari.
Benim kayınpederimde bal kaymak yedirip hastanelik etmişti can boğazdan gelir yesin yesin diyodu bideKavga ettim anlamadı konuştum anlamadı yerlere bardak tabak çanak fırlattım anlamadı eve geldiğinde yüzüne bakmadım anlamadı artık bu kadına ne denir bilmiyorum alıp alıp evine götürüyordu ben kavgadan sonra izin vermiyorum diye gelip seviyordu sürekli başlarındayım hangi arada derede verdi bilmiyorum gerekirse altıma yapıp wc ye bile gitmemek lazımmış demek ki..Annesi biz bir şey yedik dedi baktım çocuk mandalina kokuyor sen ne yaptığını zannediyorsun onun midesi körpecik midesi delinse ne olacak bir daha
kendi yöntemlerini deneme onun üzerinde onun annesi benim anla artık sen sadece babannesisin dedim ağlaya ağlaya eve gitti eşimi aramış oğlum ben bir şey yapmadım ben yerken çocuk baktı canı çekti demiş 35 günlük çocuk canı çekmiş bunu yapan kadın 42 yaşında genç anne olmuş genç babanne olmuş biri... eşim geldikten sonra bir furya koptu bana neden evden kovdum diye kızdı(çık git demedim kendi gitti) sanırım kovdu demiş.Annesine de neden verdi diye kızdı karşıma aldım yine güzelce anlatmak istedim ama yine aynı kafa biz veriyorduk bir şey olmadı zihniyeti öyle iğrenç öyle geri kafalı ki kavga konuşma öfke patlaması işe yaramıyor ne yapayım ki çocuğumdan uzak dursun mümkünse sevmesin bile ?
Zarar vermek istemiyor olabilir ama 34 günde kaç tane damla değiştirdim ne hurse harveysi kaldı ne siplexi kaldı denemediğim gazına çare bulamıyoruz çocuk fazdan kıvranıyor biliyor bunu ben kendim yeiyorum neden yemediğimi sorduğunda söylemiştim gaz yapar sütüme geçer diye.Direkt meyvenin kendisini bebeğime verirken düşünemiyor mu gaz yapacağını cidden ? 65 70 yaşında değil 42 yaşında eminim ki burada ondan büyük kadınlar vardır onun yaptığını yapmayacak
Yok yok cidden cahiller çünkü kendi çocuklarını da o mantıkta büyütmüşler canim alenen benim kayananm da derdi eşime veriyormuş bebekken herşeyden..Kadın bunları cahillikten falan yapmıyor. Bildiğiniz sizi kızdırmak, sizinle kavga etmek, tepkilerinizden dolayı sizi oğluna şikayet etmek, aranızı bozmak için yapıyor. Siz de her defasında tuzağa düşüyorsunuz. Bu şekilde hasta olacaksınız. Bu kadar ağır tepkiler vermeyin. Ters köşe yapın. Sakin kalın. Evet, biliyorum çok zor. Hele söz konusu evlat olunca hele bir de insan lohusa olunca karşısındaki insanlara neler neler yapası, diyesi geliyor insanın ama bu kadınla başa çıkmanın başka yollarını bulmanız lazım.
Yok yok cidden cahiller çünkü kendi çocuklarını da o mantıkta büyütmüşler canim alenen benim kayananm da derdi eşime veriyormuş bebekken herşeyden..
Kayınvalide doğru yapmış demiyorum ama dediğinize yüzde yüz katılıyorum. Ağzına degirmistie ki yüzde doksan bunu herkes yapıyor benim k.v sürekli cocuvun canı çekmiş derdi verme derdim yapardı ama saygılı oldum en son güzel bir şekilde anne vermeni gerçekten istemiyorm lütfen verme dedim verdiği. Şeylerin yararı yokzamani gelince yicek zaten dedm birgün anlamadı ama yapmaya da devam etmedi birgün kuzenime gittim. Gorumcesi ordaydi. Pasta yapmışlardı oğlum üç aylık ağzına. Devirdi dediki cnai çekmiştir kızmadin dimi dedi. Sadece yokdedm içimden kızdım elbet ama o an sadece birgün gördüğüm insanla tatsızlık yapmaya değmez hep derm oğlum sagolsun. Brz hoşgörülü olun. Sizde. Birgün kv olacaksınız ben yapmam demeyin en çok kb ye benzeyeceksnz hayat öyle çünkü. Sevmedgnz şeyler nefret ettiğiniz şeyler daha çok karşınıza çıkıyor. Yok midesi delinir vs çok dramatize ettiniz Urfalym ve kucuck çocuklara acı yedirilir kimsenin midesi delinmesi ama aslaa tasvip etmiyorum. Ayrıca hemsireyim. Yenidoğan bebeklere çok zeytinyağı verdik doktorumuz önerdi halada veririzBardakla alıp içirmemişse tepkiniz çok fazla geldi bana.
Benim kv de böyle garip şeyler yedirmeye çalışırdı çocuklarıma ama neticede eşimi ve öteki 3 çocuğunu öldürmeden büyüttüğüne göre korkmama gerek yok diye düşünürdüm.
Kv niz kaç bebek öldürmüş bilmiyorum ama eşiniz fazlasıyla anlayışlı.
O da sizin annenize bu şekilde davranıyorsa ve siz susuyorsanız bilemem tabi.
Tamam ama bu çocuğun annesi buna izin vermiyorsa izin vermediği halde bunu o kisi yapmaya devam ediyorsa bu pekte iyi niyetli değildir. Misal siz kendi çocuğunuzla ilgili bir karar almışsınız ve ben bu kararı sizin adınıza delmeye çalışıyorum ve sizin aldığınız karara uymayip aman ne var canm bunda diyip bildigimi okuyorum bu bir saygısızlıktır bunda bir iyi niyet yoktur. Bir bebegin annesinden başka kimse iyiliğini düşünemez annesi olarak bebeğine farklı birsey tattirilmicak diyorsa o konu kapanmıştır ısrarla hala veren vermeye teşebbüs eden kişiyi anne defalarca uyarmasına rağmen neden hala alttan almaya,o eskinin insanı vs diyip sineye çekemeye çalışsın ki burda ebeveyden izinsiz çocuğa bir müdahale var bunun savunulacak bir yani yok bence o kisi kendini değiştirmiyor ama anne hep goz yumsun alttan alsin sacmaŞimdi kesil linç edilirim ama haklı bir yorum bu. Evet kadının yaptığı yanlış ve tehlikeli ama eskilerde hep var böyle farklı şeyler yedirmek yani ay dur mandalina vereyim de çocuk ölsün diye yapmıyor.
Hayır o ağlayarak ben gideyim dedi sıkışınca gider zaten.Kayınvalidenizi mi evden kovdunuz ? Benmi yanlış okudum acaba ?
Annelik duygusallığınızı anlayabiliyorum ama sanki biraz sert davranmışsınız . Kv yaşlımı? Belki demans hastalığı vardır , o güzden bazı şeyleri mantıklı düşünemiyor olabilir ...Hayır o ağlayarak ben gideyim dedi sıkışınca gider zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?