- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ahahaha bunu ben yapmştmGıcık oluyorum böyle insanlara. Bırakında çocukların annesi beslesin çocuğu. Bence eşinizle birlijte, doktor kontrolüne giderken, doktora meyve suyu vs verilmesinin zararlı olup olmadığını sorun. Cevabı eşiniz duysun. Ve kayınvalideniz yine yapmaya kalkarsa eşine pasla onu. Sadece uzaktan izle
Ya besin allerjisi varsa?
Bir damlanin bile anaflaksiye sebep olabilecegini biliyor musunuz?
Ayrica 1 damla bile sindirim sistemi icin agir gelebilir
6. Ayda bile tam hazir olmayabiliyor bebek ek gidaya.
Tip fakulteleri 6 sene, uzmanliklar 4-5 sene arasinda degisiyor.
40 gun anne sutu almisim sonra bu mantikla allah ne verdiyse yedirilerek buyutulmusum
Ortaokuldan beri mide barsak problemi yasiyorum
28 yasindayim 14 senedir mide koruyucu ve her gun 3 kere gaviscon iciyorum. Gebeligimden oturu 1 sise gaviscon 1 hafta bile gitmiyor.
Biz buyuttuk bisi olmadicilarin toplumdaki diabet, troid, obezite ve mide barsak hastaliklari oranindan haberi yok. Cahil cahil konusuyorlar iste. Cocuk ölmediyse devamke mantigi...
Bazen erkeklerin kendi kulakları ile duyması gerekiyor kafalarına dank etmesi içinAhahaha bunu ben yapmştmdoktor eşmi çağırp özellikle konuşmuştu. Hele senin bebeğin prematüre daha dikkatli olmanz lazm demşti ..
Laf işteBu ne ya? Sacindan suruklemek agzini yuzunu kirmak ne? Annesinin agzini yuzunu kirip adami da def edecekmiş. Hayal dunyasina bak bir ali kiran bas kesen sizsiniz milletin eli hep armut topluyor zaten.
Evet biz söyleyince onlar büyük bizi böyle yetiştirdi diyorlar mesela bazenBazen erkeklerin kendi kulakları ile duyması gerekiyor kafalarına dank etmesi için
Yok ya yok benim annem ne yaparsan yap hep aynı kafa yapmasa bile psikolojik saldırır.Ağlasın, acındırsın istediği kadar mağduru oynasın
Eşin kesin ve net konuşma yapsa değil mandalina vermek bebeğin altını değiştirmeye bile kalkışmaz.
Aynen öyle. İnşallah böyle bi kayınvalidem olmazEvet biz söyleyince onlar büyük bizi böyle yetiştirdi diyorlar mesela bazen
Kv bebeğe mandalina vermesi ne kadar tuhafsa sizin de bu kadar aşırı tepkiler vermeniz bana o kadar tuhaf geldi.
40 gun anne sutu almisim sonra bu mantikla allah ne verdiyse yedirilerek buyutulmusum
28 yasindayim 14 senedir mide koruyucu ve her gun 3 kere gaviscon iciyorum. Gebeligimden oturu 1 sise gaviscon 1 hafta bile gitmiyor.
Biz buyuttuk bisi olmadicilarin toplumdaki diabet, troid, obezite ve mide barsak hastaliklari oranindan haberi yok. Cahil cahil konusuyorlar iste. Cocuk ölmediyse devamke mantigi...
OhaaaBenim babaamnem de ablama bir haftalıkken aspirin içirmiş
Anladım haklı olabilirsin tabi annelik içgüdüsü farklıdırAnnelik içgüdüsü.
Kızcağız bir söylemiş iki söylemiş on söylemiş.
Anlamamış kaynana
Emin olun siz olsanız sizin de bir yerde kayışınız kopardı.
Malesef bazı hatalar geri dönülmez sonuçlara sebep olabiliyor. Büyük tepkiler vermek gerekiyor ki bazen hatanın sonucu ortaya çıkmadan durdurabilelim.
Abqrtiginii dusunenlere hak mi vermistinBen abarttığını düşünenlere hak vermiştim ama sizin yazdıklarınızı okuyunca haklı buldum, ikna oldum.
Ayy inşaALLAH..Aynen öyle. İnşallah böyle bi kayınvalidem olmaz
Kesinlikle! Ben de susanlari anlamiyorum. Aman kirilmasin bozulmasin diye dogru bildigimden sasip bebegime uzun vadede eziyet edecek degilim. Benim de bebegim10 aylik falanken kv seker emdir, cani cekiyordur dedipeki kadin gercekten bir bebegi oldurunce mi tepki vermeli?
bir aylik yenidogan bebekten bahsediyoruz, benim cocuklara sorsaniz bilirler mandalina verilememesi gerektigini,
ve evet bir aylik bebekte mandalina gibi bir gida olume sebebeiyet verebilir.
yapmayin rica ederim,
anne burada tepki vermekte cok cok hakli.
zaten disiler boyledir, insan olmasina bile gerek yok,
yeni anne olmus bir kedinin cocuklarina yaklasin azicik tehditkar sekilde bakalim, ne yapacak, o pencelerle sizi saldirmayacak mi,
evet bir anne de boyle yapar, cok cok dogaldir,
ben tersi konulari okudugumda asil sasiriyorum,
kayinvalidem bebegime sunu yapti sustum, bunu yapti sustum, nasil susabilirsin ya, aklim almiyor asil o kadinlari.
Ben yedirsin bir şey olmaz demedim ki. Sussun dediğini yapsın da demedim. Konu sahibi korkmuş, bebeği kucaklayıp hastaneye koşmasın diye rahatlatmak babında "ufak bir damladır" dedim.Ya besin allerjisi varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?