• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 günlük bebeğime mandalina suyu vermiş

Bardakla alıp içirmemişse tepkiniz çok fazla geldi bana.
Benim kv de böyle garip şeyler yedirmeye çalışırdı çocuklarıma ama neticede eşimi ve öteki 3 çocuğunu öldürmeden büyüttüğüne göre korkmama gerek yok diye düşünürdüm.
Kv niz kaç bebek öldürmüş bilmiyorum ama eşiniz fazlasıyla anlayışlı.
O da sizin annenize bu şekilde davranıyorsa ve siz susuyorsanız bilemem tabi.
Şimdi kesil linç edilirim ama haklı bir yorum bu. Evet kadının yaptığı yanlış ve tehlikeli ama eskilerde hep var böyle farklı şeyler yedirmek yani ay dur mandalina vereyim de çocuk ölsün diye yapmıyor.

Şimdi kesil linç edilirim ama haklı bir yorum bu. Evet kadının yaptığı yanlış ve tehlikeli ama eskilerde hep var böyle farklı şeyler yedirmek yani ay dur mandalina vereyim de çocuk ölsün diye yapmıyor.
Ölsün diye yapmiyor ama annesi kaç kez uyarmış ve yine yapmaya devam etmiş. Bunda iyi niyet göremedim ben. Bile isteye inadına yapiyor
Benim kv de kızım 3 aylıktı karpuz verelim biz yerken bakıyor canı istiyor demişti, gözlerimi gözlerine dikledim şaşırdın herhalde dedim. Ondan sonra bidaha öyle birşeyin lafını bile etmedi.

Zarar vermek istemiyor olabilir ama 34 günde kaç tane damla değiştirdim ne hurse harveysi kaldı ne siplexi kaldı denemediğim gazına çare bulamıyoruz çocuk fazdan kıvranıyor biliyor bunu ben kendim yeiyorum neden yemediğimi sorduğunda söylemiştim gaz yapar sütüme geçer diye.Direkt meyvenin kendisini bebeğime verirken düşünemiyor mu gaz yapacağını cidden ? 65 70 yaşında değil 42 yaşında eminim ki burada ondan büyük kadınlar vardır onun yaptığını yapmayacak

Zarar vermek istemiyor olabilir ama 34 günde kaç tane damla değiştirdim ne hurse harveysi kaldı ne siplexi kaldı denemediğim gazına çare bulamıyoruz çocuk fazdan kıvranıyor biliyor bunu ben kendim yeiyorum neden yemediğimi sorduğunda söylemiştim gaz yapar sütüme geçer diye.Direkt meyvenin kendisini bebeğime verirken düşünemiyor mu gaz yapacağını cidden ? 65 70 yaşında değil 42 yaşında eminim ki burada ondan büyük kadınlar vardır onun yaptığını yapmayacak
Kv nasıl bu kadar genç şaşırdım. Sizi anlıyorum annelik içgüdüleriniz var haklı olarak bebeğe zarar gelir diye extra kızıyorsunuz. Bir de bu kadar genç beklemiyordum. Kvde ruhsal bir problem olabilir mi hareketleri normal gelmedi bana.

Kv nasıl bu kadar genç şaşırdım. Sizi anlıyorum annelik içgüdüleriniz var haklı olarak bebeğe zarar gelir diye extra kızıyorsunuz. Bir de bu kadar genç beklemiyordum. Kvde ruhsal bir problem olabilir mi hareketleri normal gelmedi bana.
Depresyon tedavisi görüyor kaygı bozukluğu var

Depresyon tedavisi görüyor kaygı bozukluğu var
Dediğim gibi siz çok dikkat edin bağırıp çağırmak tabak çanak fırlatmak onu vazgeçirmez çünkü sırf ona inattan yaptığınızı düşünüyor. Yaptığı şeyin yanlış olduğunu idrak etmesi lazım. Gerekirse ihbar etmekle korkutun.

Valla ne anne dinlerim ne kaynana sacindan surukleye surukleye agzini yuzunu kira kira sokaga atarim. Bir dahada cocuguma yaklastirmam. S.carim babanneligine.
Ha esim de bi laf etmeye kalklarsa onuda def ederim.

Bu ne ya? Sacindan suruklemek agzini yuzunu kirmak ne? Annesinin agzini yuzunu kirip adami da def edecekmiş. Hayal dunyasina bak bir ali kiran bas kesen sizsiniz milletin eli hep armut topluyor zaten.

Ihbar edin bence. Polis goturur siz de kurtulursunuz :halay:

Konuya gelirsek kadin manyak sanirim kafayi yemis, ne can cekmesi??? Sastim kaldim arkadas ne cahil insanlar yasiyor aramizda
Böylesi covid olup karantinada falan da kalmıyor ki kafamızı dinleyelim bunu bile dedirtti bana helal olsun

Bu ne ya? Sacindan suruklemek agzini yuzunu kirmak ne? Annesinin agzini yuzunu kirip adami da def edecekmiş. Hayal dunyasina bak bir ali kiran bas kesen sizsiniz milletin eli hep armut topluyor zaten.
Adamı defededip anasını dövecektin ne diye evlendin demezler mi 😄

Kavga ettim anlamadı konuştum anlamadı yerlere bardak tabak çanak fırlattım anlamadı eve geldiğinde yüzüne bakmadım anlamadı artık bu kadına ne denir bilmiyorum alıp alıp evine götürüyordu ben kavgadan sonra izin vermiyorum diye gelip seviyordu sürekli başlarındayım hangi arada derede verdi bilmiyorum gerekirse altıma yapıp wc ye bile gitmemek lazımmış demek ki..Annesi biz bir şey yedik dedi baktım çocuk mandalina kokuyor sen ne yaptığını zannediyorsun onun midesi körpecik midesi delinse ne olacak bir daha
kendi yöntemlerini deneme onun üzerinde onun annesi benim anla artık sen sadece babannesisin dedim ağlaya ağlaya eve gitti eşimi aramış oğlum ben bir şey yapmadım ben yerken çocuk baktı canı çekti demiş 35 günlük çocuk canı çekmiş bunu yapan kadın 42 yaşında genç anne olmuş genç babanne olmuş biri... eşim geldikten sonra bir furya koptu bana neden evden kovdum diye kızdı(çık git demedim kendi gitti) sanırım kovdu demiş.Annesine de neden verdi diye kızdı karşıma aldım yine güzelce anlatmak istedim ama yine aynı kafa biz veriyorduk bir şey olmadı zihniyeti öyle iğrenç öyle geri kafalı ki kavga konuşma öfke patlaması işe yaramıyor ne yapayım ki çocuğumdan uzak dursun mümkünse sevmesin bile ?

ben de 41 yaşındayım

çocuğa mandalina verilmeyeceğini biliyorum

kadın manyak

oğlum küçükken kv dem biz çikolata yerken ona da ver canı çeker demişti de ben yerim o beni emer yeter demiştim

valla leyla tek çözüm eşini de karşına alıp eve almamak

gelirse eşin de evde iken misafir gibi oturmaya gelsin

Benim oğlum 10 aylık daha yeni veriyorum mandalina delirmiş herhalde bu kadın arkadaşım bebeğinin sağlığı için bu kadını yanına yaklaştırma sakın bebek nasıl yazık ya yavrum benim böyle ruh hastaları illa ki oluyor ailede ne yap et bu kadını uzaklaştır. Allah'ım sana sabır ve güç versin ne diyeyim çok üzüldüm

Akıldan sorunu olmayan hiçkimse annesini eşine dövdürmez, sebebi ne olursa olsun.
Gelin hanim benim annemin agizini yuzunu kiracak ben onu saglam birakir miyim hey gidi... 😂
Yani bana da garip geliyor şiddetin her türlüsüne hayır ama bana en ufak bir şey yapılırsa şiddete başvururum mantığı. O zaman kadına çocuğa hayvana şiddete hayır derken samimi değiliz demekki

Valla hepsi ayni galiba bizimkine de sürekli emzigi biseye batirip verme hevesi var cocuk emzigi aliyo ztn gerek yok diyorum anlatamiyorm.

Mantik ayni sanirim hepsinde.

Ama anlamadigim benm annemn de iki gelini 3 torunu var bnmkindn baska hic bise vermeye çalıştığını gormedim.

Allah sabir versin hepimize insallah

Back