- Konu Sahibi fakeangell
-
eşimm iskenderunda denizcii dağıtımm izni varr mıı hımmm birdee kaç gün sonra dağıtım olurr acepp bilgisi olann var mı kii:18:
Ben de gönderdim bugün sevgilimi
ah ne zormuş hiç ayrı kalmamıştım ondan
şimdi gözüm hep onu arıyor durup durup ağlıyorum
bi an önce geçse bu duygu
hem çok gurur duyuyorum çok şükür vatani görevini yerine getirebilecek sağlıkta
bi yandan da içim acıyor çok özlüyorum
Allahım şimdi konuştuk hiç bu kadar acele konuşmamıştık şimdiye kadar soracaklarımı bile unutuyorum.sesini duyunca acayip rahatlıyor insan.İnşallah hepimizin askeri bol bol arar.
docalan biz henüz konuşamadık onları arayabileceğimiz bi numara yok muymuş sorabildin mi sadece onlar sıra bulursa mı görüşme imkanı var biliyomusun ?
teşekkür ederim...
docalan biz henüz konuşamadık onları arayabileceğimiz bi numara yok muymuş sorabildin mi sadece onlar sıra bulursa mı görüşme imkanı var biliyomusun ?
Allah kavuştursun kızlar zaman su gibi akıp geçsin inşallah öyle iyi anlıyorumki sizi
canım siz gittiğinden beri hiç konuşamadınız mı? eminim aramak istiyordur ama kalabalıkmış bizimkide konuşma sayımaz yani.eşim beni dünden beri 3 kere aradı üçününde numarası farklı ankesörlüden arıyor sanırım.2 keresinde o kapattı ben aradım hemen çalınca açıyo ama çok kısa konuşabiliyoruz sıra varmış çünkü herkes aramaya çalışıyor diyo.direk arayıp isteyebileceğimiz bir numara yok daha çünkü şimdi çok rahat davranamıyorlar anladığım kadarıyla.bir sürü eşya vermişler daha da vereceklermiş.dün gece 22 de aramıştı işlemler bitti yeni yatakhaneye geldik dedi.bugün aradığında sordum kaçta yattıklarını gece 3:30 yatmışlar sabah 5:30 da kalkmışlar.sıkma sakın canını mutlaka aramaya çalışır.
sağol EbruuLy inşallah su gibi akıp gitsin senide Allah kavuştursu canım.
tokat canım siz ?
canlar ben çok kötüyüm yaaa( normalde de uzağız birbirimizden ama o kadar benleymiş ki çok kötüyüm. kolum kanadım kırık. bugün 2 kez arayabildi topu topu 5 dkkacık sesini duyabildim.. acemi birliğimiz amasya usta birliğimiz Urfa buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?