- Konu Sahibi fakeangell
- #201
canım amasyadan sonra nereye yolcu senin asker???
çanakkale gelibolu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım amasyadan sonra nereye yolcu senin asker???
çanakkale gelibolu canım
ohhh ne güzel. sen nerdesin peki canım??
sevgilim dün akşam beni aramış telefon bende değildi arkadaş açmış bana söyledi resmen bayılıcaktım oracıkta o kadar kötü oldumki kuyruk beklemiş aramış ve ben konuşamadım diye... eve dönerken yolda çok kötü oldum sonra bir baktım tel çalıyor. heralde yeniden sıraya girip aramış. konuşamasaydık çok üzülürdüm, allahtan tekrar aradı.
haber alamayanlar için Amasyada ilk gün bol bol yürütmüşler aşkım böyle söyledi![]()
zaten askeriyenin içinde zorlansa da zorlandım diyemezler ki :18:
slm kuzucuklarım,nasılsınız?ayrılığın bu ilk günleri daha bi zor olur biz iyi biliriz 337. kısa dönemler olarakallah yardımcınız-yardımcımız olsun,bizede artık hiç çekilmez oldu bu askerlik ama topiğimiz,arkadaşlıklarımız sayesinde bi nebzede olsa kolaylaşıyo.iyiyi kötüyü hep birbirimizle paylaşıyoruz kaç aydır sizlerde alışacak birbirinize moral vererek destek olarak aşıcaksınız,bizde elimizden gelen bişi olursa nineleriniz olarak her zaman yardımcı olmaya hazırız(tüm arkadaşlarım adına yazıyorum ama onlarında böle düşündüğünü tahmin ediyorum)
torunlar seviyos sizi
![]()
Benimde erkek arkadaşım askere gitti. Aynı şeyi paylaşanlardan başka kimse ne hissettiğinizi anlamıyo, erkek arkadaşımın acemi birliği kastamonu gölköy, usta birliği zonguldak devrek. Telefonda çok şükür konuşabiliyoruz ama buralarıyla ilgili bir bilgisi olan, bir yakını giden var mı ? allah hepimize sabır versin![]()
benim sevgilimde kastamonuda canım, ama gölköyde değil acemiliği seydilerde yaptı şimdi yine kastamonuda ama ineboluda. kastamonu iyidir, rahattır. gölköyü tam bilmiyorum ama onlar acemilikte spor falan yapmadı hiç. atış talimi yaptılar o zaman gölköye gidiyolardı. jandarma mı sevgilin?
evet canım jandarma, 15 gün sonraymış yemin törenleri ama 45 gün kalıcaklarmış burda galiba tam olarak anlayamadım, tabi şu andaki psikolojiyle en iyi yerede çıksa kötüyüziyi bi yer olduğunu duyduğuma sevindim,3. günüydü bugün hep eğitimdelerdi, onlarda atış ypmaya başlicaklarmş, konuşabilmeleriniz fln nasl rahat mı ? arayabiliyomu seni sıksık ? off nasıl biticek hiç bilmiyorum yarım sene
![]()
15 gün sonra yemin törenleri oluyor jandarmaların, ama 7 mayısta falan dağıtımı olur onların sanırım bizim öyleydi çünkü. 12 aralıkta başladı 7 ocakta dağıtım oldu..
acemilikte ankesörlüden konuştuk hep, bazen 1 dk bazen 3-4 dk. bazen de 10dkya yakın konuşurduk nasıl sevinirdim :) ilk 1 ay bu yüzden zor geçiyor, canım ama emin ol sonra alışıcaksın. hattını falan götürdüyse başkalarının telefonuna falan takar konuşursunuz, arada mesaj atar. benim sevgilim öyle yapmıştı.acemilik bitip cep telefonu kullanmaya başlayınca her şey çok daha kolay oldu. şimdi 33 günümüz kaldı çok şükür![]()
kızlar peki acemilikten sonra her yerde tlfn kullanma imkanu oluyo mu ?? kısa dönemlerde tlfn işi pek olmuyo dediler ama... günde 3-4 saat konşrken şmdi 1-2 dkka nasıl içime köz gibi oturuyo anlatamam.. bi de normalden daha yakınıma geldi ama haftasonu zorunlu semnerm haftaiçi okulum var yakınımda ama uzak kaldı bana .. istedğm sıklıkta gidemicem belki en çok da o koyuyo.. acemilikten sonra zaten taaa urfaya gidecek sevdiceğm(((
o yerine göre değişir canım, bazı yerlerde hiç kullanamıyorlar, bazır yerlerde serbest, komutanlardan izinli hatta. kısa uzun pek farketmiyor, dediğim gibi yer önemli..
evet cnm bizde aynen dün mesela 3 kere aradı bugün 2 kere bunada şükür ama 2-3dk konuşabildik, inşallah darısı başıma sizin bişey kalmamş , cep telefonu gibi bi olay olsa çok rht olur tbi ankesörlüden başkaları bekliyo diye konuşamıyoruz uzun,heyecandan ne söyleyeceğimide unutuyorm kapatıyoruz. sevgilinin görevi neydi ne gibi işlere veriyolar acemilik bitince ? hiç gidebildinmi yanına, acemilikten sonra gitsem dışarı çıkabilir mi? ya da ziyaret günleri nasıl oluyo bir bilgin var mı tatlım,