339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

canım sıkma canını sen daha çok alışkın olman lazım bak normalde de uzakmışsınız.bende daha yeni yeni iyi olabiliyorum gerçi ama.neyseki seslerini duyabiliyoruz iyi olduklarını biliyoruz özlem bizi birbirimize daha çok yakınlaştırır.Ben evli olarak bekliyorum her gece yanlız uyuyorum bak bide bunu düşün halimize binlerce şükür ki asker olma şerefine onlarda erdi eninde sonunda sağsalim dönecekler inşallah.hem bak dün ve bugün gitti bile dayanabiliyoruz demekki sabır sabır sabır.dua edelim iyi insanlarla karşılaşsınlar gittikleri yerlerde.

hem onun gurbeti hem kendi evimin gurbeti derken baya bunaldım :((( yalnızlık kötüymüş... aşkım varken akşamları hiç yalnız kalmazdım sürekli yanımda gibiydi birlikte olmasakta..offf Allah ım güç ver bana

biz de dün ve bugün konustuk arayabildi aMa sadece 1 er dakika acemiliği amasya 5 tane kulübe var toplam 400 kişi bekliyo dedi çok yoğunluk varmış bütün gün koştuk dedi yorulmuş baya canım yaa bir de kızlar şafak saymayın bence sayılı gün çabuk geçer derler ama sayana hiç de çabuk geçmiyor sayan bir arkadasım vardı bana bile geçmek bilmedi zaman ona nasıl geçti bilmiyorum:1:biz ayrılıklara alışkınız yurtdışında okuduğu için o zmn da telde pek konuşamıyorduk ve 2.5 ayda bir görüşüyorduk belki hergün görüşenler için zordur ama bu kadar bunalım yapmayın kızlar orda acemilikte biraz zorlanacaklar ama güvendeler sonuçta okuduğum kadarıyla tehlikeli bölgelere düşen yok uzun dönem de deiller yakın yerlerse usta birliğinde gidip görürsünüz de gittiğinden beri ağlıyorum diyenler kafanıza takmayın bu kadar geçeceeekkkk bir eylül sabahı geleceeekkkkk:64:

canım saat kaç gibi konşmuştunhuz??? bana bugün bişey yapmadık dinleniyoruz çok iyiyim rahatı m dedi:((( beni rahatlatmak için mi dedi yoksa. benm askerim de amasyada da

canım saat kaç gibi konşmuştunhuz??? bana bugün bişey yapmadık dinleniyoruz çok iyiyim rahatı m dedi:((( beni rahatlatmak için mi dedi yoksa. benm askerim de amasyada da

biz akşam 6 gbi konuştuk bugün naptınız dedim koştuk dedi yemekler fena deılmiş 58 saniye konuştuk:66:ben askım bıraz daha konusalım ya herkes bu kadar kısa mı konusuo dedım ewet çok sıra var dedi.belki o sen üzülme diye öyle demiştir çünkü acemilik zor olur şimdi ilk günler eğitimleri falan oluyo galiba

eğer yapabileceğimiz bişi olursa hiç çekinmeden isteyebilirsin canım ben eşime söledim ç.geliboluya çıktığını askerinin gelsin tabi dio biz ne zamandır dört gözle onları bekliyoruz:1:gelsin bulsun beni her türlü yardımcı oluruz dedi:72::kkk::70::69:

çok sağol canım bu arada senin eşin gelibolu merkezde mi yoksa geliboluya bağlı ortakaöy diye bir yerde mi?

biz akşam 6 gbi konuştuk bugün naptınız dedim koştuk dedi yemekler fena deılmiş 58 saniye konuştuk:66:ben askım bıraz daha konusalım ya herkes bu kadar kısa mı konusuo dedım ewet çok sıra var dedi.belki o sen üzülme diye öyle demiştir çünkü acemilik zor olur şimdi ilk günler eğitimleri falan oluyo galiba

kesin beni rahatlatmak için öyle dedi :((( ben de dün 5 dkka konuşabnildim.Bugün hALA ses yok.. gözüm elim aklım telefonda galiba haftasonu dayanamayıp gitcem ziyaret,ne.bi kaç saatlik de olsa göreyim bitanemi :(((:30::43:

gidemiyorum mmalesef şuanda 33haftalık hamileyim zaten o gün geldiğinde iyice yaklaşmış olacak doğum o kadar uzun yola çıkmam mümkün değil sonrasındada bebekle çıkamam hiç göremicem :(

ayyy aynı bnm durumum eşim aralıkta gittiğinde ben de hamileydim ocak 7 de yemin törenlerinde de ben doğum yaptım emin ol doğum yaptıktan sonra çok daha çabuk geçecek öyle bi şans ki eşim yemin törenine gitti oğlum doğdu zar zor izin almış ertesi gün yanımdaysı ama şafağımız uzadı işte neyse sağ salim kavuşursun inşallah evladına da kocana da

kesin beni rahatlatmak için öyle dedi :((( ben de dün 5 dkka konuşabnildim.Bugün hALA ses yok.. gözüm elim aklım telefonda galiba haftasonu dayanamayıp gitcem ziyaret,ne.bi kaç saatlik de olsa göreyim bitanemi :(((:30::43:

evet canım ben bugün öğlen konuştum sağa dön sola dön onları yapıoz dedi bide silah eğitimi veriolarmış işte hepimize tüfek verdiler dedi.acemilikte dışarıdan ziyaretçi alıyolar mı?aslında bende gitmek istiyorum ama o yol izninde gelip 1 gece evde kalabilecek sonra hafta sonları gidip görücem zaten yakına gelcek

bir de kızlar ben iyiyim rahatım yani bende mi bir tuhaflık var acaba?ama ustalığını yakın bir yerde yapacak ben ziyarete gideceğim yani hafta sonları bir de biz ayrı kalmaya alışkınız ondan mı acaba?ama tabi böle 58 saniye konusup kapatmak koyuyor insana yaa 5 dakika konusabilsek şöyle rahat rahat ilk aradığında resmen heyecandan elimden telefonu düşürdüm;) kızlar askeriyede cep telefonu serbest olsun diye kampanya başlatalım kk olarak:1:

çok sağol canım bu arada senin eşin gelibolu merkezde mi yoksa geliboluya bağlı ortakaöy diye bir yerde mi?

geliolu ortaköyde cnm,18. mknze. piyade eğitim tugayı ortaköy gelibolu,eşimin dediğine göre bu dönem yemin töreninden sora gelecekmiş oraya 339 lar acemilikte orda olmayacaklar yani şuan ortaköyde 339. kısa dönem acemi asker yok,yemin töreninden sora geliceklermiş ama

geliolu ortaköyde cnm,18. mknze. piyade eğitim tugayı ortaköy gelibolu,eşimin dediğine göre bu dönem yemin töreninden sora gelecekmiş oraya 339 lar acemilikte orda olmayacaklar yani şuan ortaköyde 339. kısa dönem acemi asker yok,yemin töreninden sora geliceklermiş ama

ya canım ben forumlarda ortaköyle ilgili kötü yorumlar okudum orda askerlik zor yandınız bittiniz vs.işte çarsıya 15 günde 1 çıkılıo falan şeklinde doğru mu?senin eşin rahat mı telefon kullanıyor mu?ayy iyiki sen varsın canım yaa istediklerimi sorabiliyorum sana

evet canım ben bugün öğlen konuştum sağa dön sola dön onları yapıoz dedi bide silah eğitimi veriolarmış işte hepimize tüfek verdiler dedi.acemilikte dışarıdan ziyaretçi alıyolar mı?aslında bende gitmek istiyorum ama o yol izninde gelip 1 gece evde kalabilecek sonra hafta sonları gidip görücem zaten yakına gelcek

evet canım çarşı izni yok ama ziyaretçi izni varmş. ben bu haftasonu gitcem galiba :(( dayanamıyırum ama urfaya geçince ne olcak bakalım.. ben daha bugün duyamadım sesini inşallah iyidir Allah kolaylık versin askerlerimize:59:

canlar hepimize ibrahim tatlısesten bu da geliiir bu da geçer dayanmalıyız alışmalıyız öyle kalmaz zamanla düzelir elbet

Buda geçer arkadaş buna üzülme

Yar başka bir gündür yarını bekler

Buda geçer arkadaş sakın üzülme

Buda geçer buda geçer

Alışmalıyız dayanmalıyız dayanmalıyız

Hayat gönlünce olmaz yanılıyorsun

şarkısını armağan ediyoruum:50::59::58:

evet canım çarşı izni yok ama ziyaretçi izni varmş. ben bu haftasonu gitcem galiba :(( dayanamıyırum ama urfaya geçince ne olcak bakalım.. ben daha bugün duyamadım sesini inşallah iyidir Allah kolaylık versin askerlerimize:59:

canım gerçekten çok telefon sırası oluyormuş gece aramaya vaktin olmuyo mu dedim çok kalabalık oluyo bazen sıra gelmiyo dedi bazı yerlerde hiç arayamıyolarmış hiç izin yokmuş telefona canım yine bizimkiler arayabilio hem seninki aramasa bile ben sana anlatırım naptıklarını beni arar:1:sa

canlar hepimize ibrahim tatlısesten bu da geliiir bu da geçer dayanmalıyız alışmalıyız öyle kalmaz zamanla düzelir elbet

Buda geçer arkadaş buna üzülme

Yar başka bir gündür yarını bekler

Buda geçer arkadaş sakın üzülme

Buda geçer buda geçer

Alışmalıyız dayanmalıyız dayanmalıyız

Hayat gönlünce olmaz yanılıyorsun

şarkısını armağan ediyoruum:50::59::58:

canım sen niye bu kadar bunalım yaptın yaa nerede yaşıyorsun sen urfaya gitme ihtimalin yok heralde?bir de uzun dönem mi?

canım gerçekten çok telefon sırası oluyormuş gece aramaya vaktin olmuyo mu dedim çok kalabalık oluyo bazen sıra gelmiyo dedi bazı yerlerde hiç arayamıyolarmış hiç izin yokmuş telefona canım yine bizimkiler arayabilio hem seninki aramasa bile ben sana anlatırım naptıklarını beni arar:1:sa

ne saçma sistem ya :(( insanı sevdiklerinden uzak habersiz tutara eğitmeye çalışıyolar.. adamların aklı sevdiklernde nası konsantre ıolsunlar. birileri şu sistemi değiştirsiiiiiin!!!

evet yani bende anlamıyorum cep telefonu olsa ne olurki en azından akşam eğitimler falan bittikten sonra açıp rahat rahat konuşuruz

canım sen niye bu kadar bunalım yaptın yaa nerede yaşıyorsun sen urfaya gitme ihtimalin yok heralde?bir de uzun dönem mi?

kısa dönem canımm.. ben samsunda çalışıyorum.. urfa samsun arası malum.. bi de öyle kafama göre izin hakkım yok. haftasonu seminer haftaiçi okul derken çok ekstra zamanlar yaratmam lazım askerimi görmek için :(((

Back