339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Ben de gönderdim bugün sevgilimi
ah ne zormuş hiç ayrı kalmamıştım ondan
şimdi gözüm hep onu arıyor durup durup ağlıyorum
bi an önce geçse bu duygu
hem çok gurur duyuyorum çok şükür vatani görevini yerine getirebilecek sağlıkta
bi yandan da içim acıyor çok özlüyorum:43:

merhabalar ben aranıza daha bugün katıldım. benim de erkek arkadaşım bugün teslim oldu. Sevgili Miss ve Elfida , erkek arkadasım da amasya ya gitti sonra istanbula gidecek bugün ilk gün ve çok zoor geçiyor:43::43:

seni çooooooook iyi anlıyorum canım :43:
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun askerlerimize.

merhabalar ben aranıza daha bugün katıldım. benim de erkek arkadaşım bugün teslim oldu. Sevgili Miss ve Elfida , erkek arkadasım da amasya ya gitti sonra istanbula gidecek bugün ilk gün ve çok zoor geçiyor:43::43:

seni çooooooook iyi anlıyorum canım :43:
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun askerlerimize.

bi yandan da içim acıyor çok özlüyorum:43:[/QUOTE/)

çok haklısın arkadaşım..benimde sol yanım çok acıyor ama Allah kötü acılar göstermesin,acının iyiside mi olur dersen işte bu iyisi bence,çok şükür sağlıklılar,vatan için oradalar,haber alabilme şansımız çok yüksek eskilere oranla,sevip seviliyoruz,daha ne olsun,bide hayırlısıyla kavuştuk mu..
biliyomusun bende çok özledimm :59:

bi yandan da içim acıyor çok özlüyorum:43:[/QUOTE/)

çok haklısın arkadaşım..benimde sol yanım çok acıyor ama Allah kötü acılar göstermesin,acının iyiside mi olur dersen işte bu iyisi bence,çok şükür sağlıklılar,vatan için oradalar,haber alabilme şansımız çok yüksek eskilere oranla,sevip seviliyoruz,daha ne olsun,bide hayırlısıyla kavuştuk mu..
biliyomusun bende çok özledimm :59:
canım benim kıyamam göz açıp kapayıncaya kadar bitsin de kavuşalım inşallah Allah başka ayrılık vermesin diye diye avutuyorum kendimi:43:

bende sevgilimi geçen yıl bu zamanlarda askere yollamıştım. o günlerin nasıl zor olduğunu çok iyi bilirim. hele ki ilk günler en zoru. bende sevgilim gittiği zaman günlerce ağlamıştım. resmen 158 günü telefona yapışık geçirdim. dışarı hiç çıkamadım.sadece işe gidip geliyordum. her yerde o kadar anımız var ki. nereye baksam onu görüyordum. o izmir'de ben İstanbul'da. eziyet gibiydi herşey. hergün telefonda şafak saydık. acemilik bitti. 100 gün kaldı 50 gün kaldı derken sevgilime kavuştum:69: şimdi herşey anı olarak kaldı. kesinlikle zor bir dönem ama herşeye rağmen bitiyor. psikolojilerinin biraz bozulduğunada tanık olacaksınız. sadece destek olmaya bakın elinizden geldiğince. sevgilim döndükten sonra ancak 2 ayda toparladı kendini. sabırlı olmak gerek. sabrın sonu inanın çok güzel oluyor. bolca sabır diliyorum hepinize. inşallah hemen geçer günler bir an önce sevdiklerinize kavuşursunuz:16:

sanırım bir netlik yok iskenderundakilerin dağıtım günüyle ilgili :( 33 haftalık hamileyim sezeryan olacağı için 38 de falan olması planlanıyor inş aksilik olmazsa. bu durumda eşim dağıtımla gittiği yeni yerinde bir hftalık falan oluyor izin alamazsa uzak olursa yalnız olcam doğumda :(

Allah kavustursun oncelıkle.. 337.donem bızımkı de.. 34 gunumuz kaldı cok sukur. Ilk zamanlar gercekten cok zor gecıyor ben ılk 1 ay kendıme gelememıstım.

Insallah rahat bı yerdedır askerlerınız. ılk gunler arayamayabılırler merak etmeyın. Yerlesme telasındalar. Alısmaları gereken bı duzen var. Gercı sız sanslısınız bızım donem cok kalabalıktı ankesorlude sıra gelmıyodu gelınce de cok az konusabılıyoduk. 337. Donemde 90 kısı gelmıstı sımdı 339larda sadece 23 kısı gelmıs.

Kastamonuya dusen varsa yardımcı olabılırımm. Hayırlı teskereler sımdıden=)

Bu arada mektup sorulmus.acemılıkte gonderılıyor tabıkı ama hepsı okunuyor ona gore.ben okunuyor dıye hıc yollamadım. Ustada yolladım postaneye gonderdım o carsıya cıktıgında postaneden alıyodu. Ya da ıc kurye arkadasına aldırıyodu.boylece komutanlar okumamıs oluyodu.aklınızda bulunsun...

bende sevgilimi geçen yıl bu zamanlarda askere yollamıştım. o günlerin nasıl zor olduğunu çok iyi bilirim. hele ki ilk günler en zoru. bende sevgilim gittiği zaman günlerce ağlamıştım. resmen 158 günü telefona yapışık geçirdim. dışarı hiç çıkamadım.sadece işe gidip geliyordum. her yerde o kadar anımız var ki. nereye baksam onu görüyordum. o izmir'de ben İstanbul'da. eziyet gibiydi herşey. hergün telefonda şafak saydık. acemilik bitti. 100 gün kaldı 50 gün kaldı derken sevgilime kavuştum:69: şimdi herşey anı olarak kaldı. kesinlikle zor bir dönem ama herşeye rağmen bitiyor. psikolojilerinin biraz bozulduğunada tanık olacaksınız. sadece destek olmaya bakın elinizden geldiğince. sevgilim döndükten sonra ancak 2 ayda toparladı kendini. sabırlı olmak gerek. sabrın sonu inanın çok güzel oluyor. bolca sabır diliyorum hepinize. inşallah hemen geçer günler bir an önce sevdiklerinize kavuşursunuz:16:

handecim çok teşekkür ederiz güzel dileklerin ve desteğin için :34:

kızlar hepinizin sevdiklerini allah sağ salim kavuştursun size inşallah. zaman su gibi akıp geçsin. benim sevgilim de istanbul'da acemi birliğinde, usatası da çanakkale. inşallah çabuk geçer zaman ya. hayatımda hiç bu kadar kötü bir gece geçirmemiştim. sesini duyamamak, ne yaptığını bilememek, nerde uyudu acaba rahat mı diye düşünüp durmak çok zormuş. tecrübeli arkadaşlar bunları yaşadığı için anlıyorlar bizi :43: bir an önce dönmeleri dileğiyle.

bu arada kızlar nisan kısa döneminin şafağı kaç bilen var mı? askerlik gün üzerinden değil ay üzerinden hesaplanırmış. arada 3 tane 31 çeken ay olduğu için 158 den başlamamız gerekiyormuş saymaya. 12 gün izin düşüp bir de yol izni çıkarınca böyle oluyor. yol izni 2 ya da 3 gün olanların 157 ve 156 oluyor sanırım. ama nasıl geçer bu vakit onu bilemiyorum. allah yardımcıları olsun oralarda inşallah.

eşimm iskenderunda denizcii dağıtımm izni varr mıı hımmm birdee kaç gün sonra dağıtım olurr acepp bilgisi olann var mı kii:18:

narsisus iskenderundaysa çok rahat askerlik yapar gör bak :)kısa dönemler 6 ay izin kullanmazsa 5 ay..bizde yakınımızı uğurladık halaylar oynamalar falan çok güzeldi sizler 100 lerde şafak sayıyosunuz şanslısınız millet 400 lerde sayıyo bu açıdan düşünün :)

kızlar ben de aramasını bekliyorum. telefonumu başkaları arayacak diye aklım çıkıyor. ya meşkul olur da bana ulaşamazsa diye. en son öğleyin görüştüm. daha kayıtları falan alınıyormuş fotoğraf çekinicez diyordu. işlemler çok mu uzun sürer ki. başka hiçbir şeye adapte olamıyorum. nasıl iyi mi ne halde düşünmekten arayınca da sırada bekleyenler olduğu için anca 30 sn falan sesini duyabiliyorum. neyse buna da şükür. en azından sesini duydum. günler su gb akıp gitsin bir an önce sevdiklerimize kavuşalım. hepinizin askerlerine hayırlı teskereler.

sanırım bir netlik yok iskenderundakilerin dağıtım günüyle ilgili :( 33 haftalık hamileyim sezeryan olacağı için 38 de falan olması planlanıyor inş aksilik olmazsa. bu durumda eşim dağıtımla gittiği yeni yerinde bir hftalık falan oluyor izin alamazsa uzak olursa yalnız olcam doğumda :(

çok iyi anlıyorum ne hissettiğini.bizim de durumumuz aynı.hemileliğin sonuna yaklaşırken eşinin askerde olması duble eziyet.Bide aradı sesi bi kötü.yani herkes uyarmıştı aslında ilk telefon görüşmeleri baya zorlu ve acıklı oluyor çünkü çok demoralize oluyorlar diye.ama ne kadar kendini bu duruma hazırlasan da sesini kötü duyduğun zaman elin kolun bağlı ne halt ediceğini şaşırmış, ne diyeceğini bilememiş halde buluyosun kendini.en azından şu acemilik bitse daha rahat eciekler heralde.

evliyken eşinizi askere yollamak daha zordur eminim. ben nişamlıyım onda bile nefes alamıyor gb hiseediyorum kendimi allah hepimize sabır versin

Back