339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

erzincan rahat mı acaba

canım öncelikle Allah kavuştursun.benim asker de erzincan da. valla rahat değildi çünkü mart ayında denetlemeler vardı çok sıkıyolardı .ama denetleme geçtiği için daha rahat geçer askerinin günleri üzülme sakın:34: sabırlı olun 339. kd asker yarenleriiiii:69:

verdiğiniz bilgi için çok tşkler. İnşallah burunları bile kanamadan döner tüm askerlerimiz. dualarımız onlarla olsun.

Kızlar bizimkide kısa dönem çıktı. Zaten uzun dönem çıkmasını düşünmüyorduk bile..

Acemiliğini Amasya'da yapıcak
Usta birliği ise İskenderun Kara Kuvvetleri Lojistik
Sınıfı: İkmal

Kısa bile olsa zaman nasıl geçicek bilmiyorum:(
Bizim yakın bir arkadaşımızda Amasya'da yapıcak acemiliğini belkide arkadaş olurlar seninkiyle.Şimdiden Allah kavuştursun:72:

tşk ederim canımcım bilgilendirdiğin için..evet 12 ay çıktı..aslında içime doğmuştu ama ne biliim kısa çıksaydı evlilik yıldönümümüzden 1 hafta önce gelicek diyodum hep ümit bağlamışım yinede kısaya :)
ne yapalım hayırlısı böyleymiş demek ki,yumicim senin nişanlında dönmedi sanırım askerden dimi ?

canım inşallah su gibi akıp geçer zaman:16:evet benim nişanlımda 337.dönem kısmetse 1 ay 5 günümüz kaldı:69:inan ilk günler çok zor olsada geçiyo zaman,yeterki onların rahatı yerinde olsun:71:

canım inşallah su gibi akıp geçer zaman:16:evet benim nişanlımda 337.dönem kısmetse 1 ay 5 günümüz kaldı:69:inan ilk günler çok zor olsada geçiyo zaman,yeterki onların rahatı yerinde olsun:71:

yumicim yaaa çok tşk ederim gerçektende moral buluyorum böyle yazıştıkça,yoksa moralim eksilerde :5: gizli saklı köşelerde ağlıyorum yaa kimseye göstermeden:14: ne güzel azcık kalmış sizinde,Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun sizi canım benim..

yumicim yaaa çok tşk ederim gerçektende moral buluyorum böyle yazıştıkça,yoksa moralim eksilerde :5: gizli saklı köşelerde ağlıyorum yaa kimseye göstermeden:14: ne güzel azcık kalmış sizinde,Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun sizi canım benim..

iprekciğim gittiği ilk günler ağlamaktan gözlerim şişmişti,ama şimdi alışınca gülümseyerek hatırlıyorum o günleri,sen askerine yakınmısın bilmiyorum ama yakın olunca zaten sık sık görebiliyorsun benim gibi,uzakta olsa zaten bir süre sonra büyük ihtimal cep tel. alır yanına daha rahat konuşursunuz;bizede 335.dönemler saolsun çok destek oldu,çünkü inan bak en yakınındaki bile şu an hissettiklerini bizim kadar anlayamaz,hele topiğiniz kalabalıklaşsın aynı duyguları paylaşan birsürü kadın biraraya gelince dahada hızlı geçicek zaman:16:bizde hep yanınızdayız canım benim sizide allahım tez vakitte kavuştursun:71:

eşimde yarın yola çıkıyor :( hatay iskenderun denizci olarak

kızlar benim eşimde iskenderun hatay denizci olarak gidiyor Allah bütün askerlerimizi korusun inşallah.Bahriyeli yarim barrrrrrrrrrrr :3:

var mı askeri iskenderunda denizci olan biraz bilgi verirse sevinirim.şimdiden tşk kızlar

günaydın kızlaar..hepinizi şimdiden Allah kavuştursun bende 337. dönem asker bekleyenlerindenimm..
başlarda bugünler bitmez diyorduk ama son 35 güne geldik çok şükür..acısıyla tatlısıyla geçiyor..birbirnize olan sevginizi özleminizi katmer katmer arttıran bi dönem oluyoor...hayatınızda duymadıgınız güzel sözleer duyabilirsiniiz..bu romantik erkek benim aşkımmı dersiniz :1: faydalarıda var yanii :))

benim askerimde hatay iskenderunda denizci olarak acemiliğini yaptı şu anda da istanbulda..onların gittiği dönem çok kalabalıktı..herşeyde çok sıra bekliyorlardıı sizde öyle bi durum olmaz inşalah..iskenderundakileri genelde dagıtıyola..inşalah çok rahat ederler sizde rahat rahat görüşürsünüz

Bizim yakın bir arkadaşımızda Amasya'da yapıcak acemiliğini belkide arkadaş olurlar seninkiyle.Şimdiden Allah kavuştursun:72:

Evet tatlım etraftan da duydum Amasya'ya birçok kişi gidiyor. Benim duyduklarımın hepsi de iyi insanlar. Umarım birbirlerini bulurlar. Sonuçta iyisi var kötüsü var Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin o çok önemli..

kızlar şimdiden hayrılı tezkereler olsun bizde şubat yarenleriyiz ama çok zor geçicek şimdiden askerlerinize sıkı sıkı sarılın sonra o zamanları çok arıycaksınız allah hepimizi en kısa zamanda kavuştursun askerlerimize inş.

şafak 408 oldu:72::72:

çok teşekkür ederim canım siz de hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah...o kadar korktum ki uzun çıkacak diye ama benim sevgilim işletme mezunu çıkmadı desteğin için çok teşekkür ederim kadınlar kulübünü işte bu yüzden çok seviyorum en büyük KK:64:

eğer yapabileceğimiz bişi olursa hiç çekinmeden isteyebilirsin canım ben eşime söledim ç.geliboluya çıktığını askerinin gelsin tabi dio biz ne zamandır dört gözle onları bekliyoruz:1:gelsin bulsun beni her türlü yardımcı oluruz dedi:72::kkk::70::69:

günaydın kızlaar..hepinizi şimdiden Allah kavuştursun bende 337. dönem asker bekleyenlerindenimm..
başlarda bugünler bitmez diyorduk ama son 35 güne geldik çok şükür..acısıyla tatlısıyla geçiyor..birbirnize olan sevginizi özleminizi katmer katmer arttıran bi dönem oluyoor...hayatınızda duymadıgınız güzel sözleer duyabilirsiniiz..bu romantik erkek benim aşkımmı dersiniz :1: faydalarıda var yanii :))

benim askerimde hatay iskenderunda denizci olarak acemiliğini yaptı şu anda da istanbulda..onların gittiği dönem çok kalabalıktı..herşeyde çok sıra bekliyorlardıı sizde öyle bi durum olmaz inşalah..iskenderundakileri genelde dagıtıyola..inşalah çok rahat ederler sizde rahat rahat görüşürsünüz

iskenderundayken cep tel kullanabiliyomuydu acemilikte peki ? yoksa sadece ankesörlü mü ? daha sonra nerelere gideceği belli mi acaba denizciler için sınırlıdır sanırım gidilebilecek yerler

iskenderundayken cep tel kullanabiliyomuydu acemilikte peki ? yoksa sadece ankesörlü mü ? daha sonra nerelere gideceği belli mi acaba denizciler için sınırlıdır sanırım gidilebilecek yerler

cep telefonunu almışlardı ankesörlüden görüşüyorduk ama orda da çok sıra oluıyordu..bi de iskenderunda askeriyenin içinde internet cafe varmış..337. dönem çok kalabalık oldugu için bizimkiler pek fırsat bulamadı sizin dönem daha rahat oalbilir..

benim askerimin istanbula çıktı..marmaris ankara izmir de olabilir
marmaris çok rahatmış inşalah orası çıkar sizede..istanbulda nöbetleri çok oluyor
ama bişekilde geçiyor iştee..hepimiz için günler su gibi aksııııın

benimm aşkımm gittii birazdann teslimm olacakkk çokk zorrr yaa Allah sabırr versinn hepimize eşlerimize dee tabii

cep telefonunu almışlardı ankesörlüden görüşüyorduk ama orda da çok sıra oluıyordu..bi de iskenderunda askeriyenin içinde internet cafe varmış..337. dönem çok kalabalık oldugu için bizimkiler pek fırsat bulamadı sizin dönem daha rahat oalbilir..

benim askerimin istanbula çıktı..marmaris ankara izmir de olabilir
marmaris çok rahatmış inşalah orası çıkar sizede..istanbulda nöbetleri çok oluyor
ama bişekilde geçiyor iştee..hepimiz için günler su gibi aksııııın

çok teşekkür ederim inan içim rahatlıyo sesini duyma ihtimalimden konuşulunca .çok saol

iskenderun acemi birliği ne kadar sürüyor kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi? birde ordan hemen dağıtım olunca gidiyorlar mı eve gelme ihtimalleri oluyor mu? Allahım çok zormuş sesini duyunca iyiyim ama daha sonra yine aynı ağla ağla.Sabah 9:30 da konuştuk en son 12 gibi teslim olucaktı acaba kaç gibi arayabilir işlemler uzun sürüyomuş galiba.

iskenderun acemi birliği ne kadar sürüyor kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi? birde ordan hemen dağıtım olunca gidiyorlar mı eve gelme ihtimalleri oluyor mu? Allahım çok zormuş sesini duyunca iyiyim ama daha sonra yine aynı ağla ağla.Sabah 9:30 da konuştuk en son 12 gibi teslim olucaktı acaba kaç gibi arayabilir işlemler uzun sürüyomuş galiba.

canım jandarmaların 15 günde falan yemin töreni oluyo diğerleri 28-30 günde falan oluyo..eve gelme ihtimali olacağını sanmıyorum.yemin töreninden sonra anca evci çıkarabilirsin 2 gün otele falan.ilk gün işlemler baya uzun sürüyo benim askerim 12de teslim olmuştu anca gece 11 gibi aramıştı..tekrardan allah kavuştursun.ilk başlarda çok zor olur ama zamanla alışırsınız inşallah..

selam arkadaşlar bu yazıları okuyunca benimde yaşadıklarım geldi aklıma.öyle zorki herkesten duyduğun güzel şeyler mutlu ediyo insanı ben nişanlıyken gitmişti aşkım tam gelene kadar hergün ağladım sular seller gibi herkes kızıyod bana kokrmayın arar da konuşursunuz bazen çok sık bazen ara ara benim eşim bide komandoydu dağlara gidip aylarca aramıyodu insanınyüreği sızlıyo sanki ateş düşüyo içine ama geçecek zamanla ilk günlerdeki kadar yanmıcak ateş zamnla azalcak o gidince sanki herşey bitiyo sizi sevmiyo sizin kadar acı çekmiyo düşünmüyo sanıyo insan ama inanın onlar için çok daha zor.rabbim hepinizi tez zamanda kavuştursun sağsalim gidip dönsünler rabbim yar ve yardımcıları olsun inşaallah.

canım jandarmaların 15 günde falan yemin töreni oluyo diğerleri 28-30 günde falan oluyo..eve gelme ihtimali olacağını sanmıyorum.yemin töreninden sonra anca evci çıkarabilirsin 2 gün otele falan.ilk gün işlemler baya uzun sürüyo benim askerim 12de teslim olmuştu anca gece 11 gibi aramıştı..tekrardan allah kavuştursun.ilk başlarda çok zor olur ama zamanla alışırsınız inşallah..

canım çok sağol inşallah yatmadan birdaha arar bekliyorum kulağım sürekli telefonda.denizcilerin 18 gün falan diye duymuştum ama mecbur bekliycez hemen gitmek istiyorum.

canım çok sağol inşallah yatmadan birdaha arar bekliyorum kulağım sürekli telefonda.denizcilerin 18 gün falan diye duymuştum ama mecbur bekliycez hemen gitmek istiyorum.

ilk fırsatta aramaya çalışır zaten canım..ama aramasa da merak etme çok sıra olur yada yorgun olur..istedikleri zaman arayamıyolar malesef ama mecbur sabredip bekliyoruz işte :69:

benim eşimde bugün 14:30 da HATAY İSKENDERUNA teslim oldu şimdiden çok özledim allaha şükür kısa dönem eylülde burda olacak 4 günlük oğluşunu bırakıp gitti :( çok özledim inşallah biran önce gelir..

benim aldığım bilgilere göre dağıtıma çıkılıyormuş 9 gün ama kaç gün sonra gelecek onu bilmiyorum 28 yada 30 sanırım

Back