339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

sevgilimi düşünerek geçiyor canım.. arayamadı hala ama en azından nerede olduğunu biliyorum birde sesini duysam iyiyim dese daha ne isterim

konumuzu altlarda görünce kötü oluyorum ilk üç sırayı aşağı düşmesin hep bişiler yazalım askerlerimiz gelene kadar

tamam canım yazalım hadi 100. sayfaya da az kaldı :) benimde aklımdan hiç çıkmıyor zaten nerede olduklarını biliyoruzda ne yediler ne içtiler yoruldular mı onları bilmiyorus inşallah arar canım bizde bugün daha 1 kere konuştuk

hadi bugün akşam bir toplanma yapalım topiğimizde akşam saat 20:30 dan itibaren herkes burda olsunnn 339 YARENLERİİİİİİİİİ

Son düzenleme:
evet canım yaa yazalım sürekli.. ne demişler sevgi paylaştıkça çoğalır acı paylaştıkça azalır...
20:30 da buradayız o vakit

tamam canım buluşalım akşam hem ara ara giren arkadaşlarımızda bu yazımızı görürler umarım.Paylaşalım sıkıntılarımızı atalım günlerde geçsin

saat daha 5 off bugün işyerinde patladım varya kızlar akşam 6 olsada eve gitsem yaa evimi özledim valla.bu topikteki simgelerde varyaa hepsini kullanasım geliyo

bende bugün ofiste çok sıkıldım canım ve inanılmaz bir baş ağrısı akşam olsa eve gitsek bir gün daha bitmiş olur

değilim canım çalışmaktayım ama erken çıkarım muhtemelen

sen tatil misin ? hayatımda en çok kıskandığım ve aynı zamanda en çok sinir olduğum şey, resmi tatillerde ve cumartesi çalışmayanlar...

Son düzenleme:

tatilim canım inşallah seninde c.tesin ve resmi tatillerin tatil olduğu bir işin olur.valla ben sırf bu yüzden birçok iş teklifinden vazgeçmiştim

walla bende sırf bu yüzden işimi değiştircem canım.. önümüzdeki ay olmadı eylülde inşallah olacak çok tatilli bir işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…