• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

merhabalar...
yemin törenine gittik; döndük. gurur duydum :72: , duygulandım, hasret gidermeye çalıştım bol bol. onu nizamiyeden bıraktığım anda yine aynı hasret katlanarak kar kaldı yanıma :( hiç gitmeseydim daha mı kolay olurdu; yoksa ilk fırsatta bi daha mı gitsem. ooff yaa daha kötü oldum gidip gelince.

sanırım hepiniz başka yerlere gönderdiniz usta birliğine.
ben hala amasya yolu bekliyorum çünkü eşimin usta birliği de amasya. şimdi daha rahat konuşuyoruz. sıra yok şiimdilik. haftaya uzun dönem erler gelecek ozaman ne olur bilmiyorum. henüz görevleri de belli değil. o da bi belli olsa rahat edicez.

Hayırlısıyla bitirip geldiklerini de görürüz inşaallah. :70:

canım iyiki gitmişsin bende giderken iyiydim heyecanlıydım onu orda görünce gurur duydum hatta evimize beraber döndük sanki hiç gitmiycekmiş gibiydi ama dediğin gibi gidince yine hüsran :43:.Gidemeseydik daha da üzücü olurdu belkide.Askerlerimizle uzun uzun konuşmak dileğiyle.

canım mutlaka özlicez ayrılmadan daha ama o gözlerindeki ışıltıyı görmek bilee yeter,sarılmak,kokusunu içine çekmek..nasıl anlatılır kelimeler kifayetsiz kalıyor o mutluluğun yanında :34:
canım bu kelimeleri okurken acayip duygulandım yine :43: şimdi yanında olabilseydimde eşimin kokusunu içime çekebilseydim.offfffffffffff özlemim yine tavan yaptı napcaz biz böyle yaa :43:

Kızlar az önce konuştum 19 mayısın tatil olup olmıcağı hakkında bi bilgisi yok henüz
23 nisan ne güzel tatil olmuştu :59:
İnşallah hepiniz iyisinizdir özledim valla burası boşalınca beklemek daha da zorlaşıo :59:

canım bu kelimeleri okurken acayip duygulandım yine :43: şimdi yanında olabilseydimde eşimin kokusunu içime çekebilseydim.offfffffffffff özlemim yine tavan yaptı napcaz biz böyle yaa :43:

canım benimm o kadar iyi anlıyorum ki seni...bazen tavan yapıyor özlem dediğin gibi..bazen saklanıyor günlük meşgaleler arasına,kimi zaman göz kırpıyor uzaktan uzağa,bazende ben saklanıyorum kuytulara gelip beni bulmasın diye ama o mutlaka gelip sobeliyor beni eninde sonunda...canımın içi gideli sanki durdu zaman...ne akrep yelkovanı,ne yelkovan akrep'i kovalar oldu...onlar bile küstüler birbirlerine sanki...Rabbim sabır,güç,kuvvet nasib etsin sevdiklerimize ve bizlere..bu tatlı bir mesele yinede çok şükür,Rabbim acılarını göstermesin.:72:

Kızlar az önce konuştum 19 mayısın tatil olup olmıcağı hakkında bi bilgisi yok henüz
23 nisan ne güzel tatil olmuştu :59:
İnşallah hepiniz iyisinizdir özledim valla burası boşalınca beklemek daha da zorlaşıo :59:

inşallah tatil olur canım yaaa..şu konuda çok haklısın burası o kadar ıssız kii,toplaşıp muhabbet edebilsek azıcık belki zaman geçer biraz ama işte ne zaman gelsem kimseler olmuyor,kimi topikte cevap yetiştiremezsin kimisindede beklersin biri yazsında cevap verebilesin...:50:

Herkesin yemin töreni farklıydı belki oralara gittiler boşaldı diye düşündüm ama
Kaç gün oldu kimsecikler yok
Burda konuşurken herşey daha kolay oluyor
Neyse bundan sonra bol bol konuşuruz belki kızlar
Nasılsın bu arada canım?
Atama-tercihler konusunda bi gelişme var mı?

inşallah tatil olur canım yaaa..şu konuda çok haklısın burası o kadar ıssız kii,toplaşıp muhabbet edebilsek azıcık belki zaman geçer biraz ama işte ne zaman gelsem kimseler olmuyor,kimi topikte cevap yetiştiremezsin kimisindede beklersin biri yazsında cevap verebilesin...:50:

evet kızlar kimsecikler yazmıyor bende anlamıyorum okuyup çıkıyor herkes galiba

Herkesin yemin töreni farklıydı belki oralara gittiler boşaldı diye düşündüm ama
Kaç gün oldu kimsecikler yok
Burda konuşurken herşey daha kolay oluyor
Neyse bundan sonra bol bol konuşuruz belki kızlar
Nasılsın bu arada canım?
Atama-tercihler konusunda bi gelişme var mı?

inşallah canım ya konuşalım paylaşalım bol bol,kendi kendime kukumav kuşu mu ne derler artık onun gibi oturup kuruyorum da kuruyorum :1:
rondelacım bana mı atıfta bulundun :) eğer banaysa tercihlerimi bu hafta yapıcam inş,1 hazirandada açıklanacakmış sonuçlar,bugün tercüme bürosuna başvurdum boş boş oturmayayım diye,tercüme yaparakda oyalanırım biraz,canım senin mesleğin var mıydı ? ufff unuttum çok utanıyorum :17:

Ay canım benim ya süpersin :1:
Çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey
Bişeylerle oyalanmak çok iyi geliyor gerçekten
Ben makine mühendisliği okuyorum canım
Aslında geçen sene mezun olmam gerekiyordu ama bi sene uzattım tek dersten sürünüyorum :59:
Bi mühendisle birlikte çalışıyorum şimdilik canım

Ay canım benim ya süpersin :1:
Çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey
Bişeylerle oyalanmak çok iyi geliyor gerçekten
Ben makine mühendisliği okuyorum canım
Aslında geçen sene mezun olmam gerekiyordu ama bi sene uzattım tek dersten sürünüyorum :59:
Bi mühendisle birlikte çalışıyorum şimdilik canım

çok teşekkür ederim canımcım,Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin her dilediğini.
kitap okuyorum,müzik dinliyorum,günlük tutuyorum(saatlik de denilebilir-napiim canım sıkıldıkça yazıyorum-):1: pilates cd lerini,topunu filanda getirdim evden onada başlıyayım diyorum :9: bi o eksik kaldı çünkü..inşaallah tez zamanda son dersinide verip geçersin canım,üniversitede ister istemez kalınıyor illaki..çalışma şartların ağır değildir inş rondelacım :82:

:1: ben de başlamıştım yazmaya bi haftadır kapağını bile açamadım
Çok rahatım canım işte çok tatlı bi mühendis buldum kendime
Şu 4 senede okulda öğrenmediğim herşeyi 2 ayda öğretti bana yetiştirdi resmen
Hakkını ödeyemem çok iyi bi şans oldu benim için
Ben de spora başladım canım :1:
Askerden döndüğünde bi değişik görsün :1:

:1: ben de başlamıştım yazmaya bi haftadır kapağını bile açamadım
Çok rahatım canım işte çok tatlı bi mühendis buldum kendime
Şu 4 senede okulda öğrenmediğim herşeyi 2 ayda öğretti bana yetiştirdi resmen
Hakkını ödeyemem çok iyi bi şans oldu benim için
Ben de spora başladım canım :1:
Askerden döndüğünde bi değişik görsün :1:

maaşallah ne güzel :nazar:
evet canım ya bi fitleşelim dimi yanii :21:

Can sıkıntısından neler sardık :1:
Canım siz ne kadardır evlisiniz?
Profilindeki tarih mi düğün tarihin?
Merak işte :1:

merhaba kızlarr uzun zamandır yazamıyorum malum hamilelik falan derken eşim geldi gitti bile kaldı 120 günümüz kızlar yaaaa eşim sivasa usta birliğine gitti oraya giden yada sivaslı olan varmı arkadaşlar acaba????

Back