• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar selammm. Öncelikle herkesi Allah kavuştursun. Bende 339. dönem asker yolu bekleyenlerdenim. Nişanlım kastamonu gölköyde yapıoy askerliğini. burda sizinle aynı hisleri paylaşan insanlarla konuşmak rahatalatıyo insanı gerçekten. haftaya usta birliği olan orduya geçicek. hepimiz için zaman su gibi geçsin inş.:72:

slm canım hoşgeldin.Senide Allah kavuştursun.Gerçekten paylaştıkça insan daha çok rahatlıyo ve zamanda geçiyo böylelikle.Kalllllldııı 123 gün geçecek bitecek inşallah.

kızlar nerelerdesiniz günaydınlar herkese neden kimse bişeycikler yazmıyor.offf daha aşkımda aramadı bu saate kadar sinir oldum yaa dün akşamda sıra beklemiş garibim önündeki 20 dk dır konuşuyomuş sinileri bozulmuş iyice 2 dk konuşabildik :25:

kızlar nerelerdesiniz günaydınlar herkese neden kimse bişeycikler yazmıyor.offf daha aşkımda aramadı bu saate kadar sinir oldum yaa dün akşamda sıra beklemiş garibim önündeki 20 dk dır konuşuyomuş sinileri bozulmuş iyice 2 dk konuşabildik :25:

usta birliğine teslim oldumu senin askerin?benim sevgilim usta birliğinde 2 gündür.4 ay nasıl geçicek bilmiyorum:(

usta birliğine teslim oldumu senin askerin?benim sevgilim usta birliğinde 2 gündür.4 ay nasıl geçicek bilmiyorum:(

canım bugün 9 gün oluyor usta birliğine teslim olalı.usta birliğinin daha rahat olduğunu söylüyor geçen hafta çarşıya bile çıktı.İnşallah senin askerinde rahat olur canım nerde senin sevgilin ? valla geçecek bi şekilde o da bitecek inşallah.sonra bizde burdan 337 ler gibi birbirimizi depükleriz artık :))

canım bugün 9 gün oluyor usta birliğine teslim olalı.usta birliğinin daha rahat olduğunu söylüyor geçen hafta çarşıya bile çıktı.İnşallah senin askerinde rahat olur canım nerde senin sevgilin ? valla geçecek bi şekilde o da bitecek inşallah.sonra bizde burdan 337 ler gibi birbirimizi depükleriz artık :))

çankırıda canım senin askerin nerde?

kızlar canımın içi dün sabah usta birliğine teslim oldu
akşam ararım demişti bu saat oldu hala arayamadı 26 saattir haber alamadım:5:
aklım kaldı sevgilimde :5: bulduğu ilk fırsatta arar biliyorum ama usta birliği daha rahat olması lazım neden arayamadı diye fazlasıyla meraklandım :43:

aklım kaldı sevgilimde :5: bulduğu ilk fırsatta arar biliyorum ama usta birliği daha rahat olması lazım neden arayamadı diye fazlasıyla meraklandım :43:

canımm merak etme ilk girdikleri gün arayamayabiliyorlar çünkü orayı daha tanımıyolar bir yandanda yerleşmeye çalışıyolar o yüzden.Bende ilk gün bekledim niye aramadı niye aramadı diye ama sonunda gece yatmadan 1 dk konuşabilmiştik bizim 9 gün oldu ustalıkta onlarda yavaş yavaş ustalaşıyolar zaman geçtikçe herşey daha iyi olacak merak etme :34:

canımm merak etme ilk girdikleri gün arayamayabiliyorlar çünkü orayı daha tanımıyolar bir yandanda yerleşmeye çalışıyolar o yüzden.Bende ilk gün bekledim niye aramadı niye aramadı diye ama sonunda gece yatmadan 1 dk konuşabilmiştik bizim 9 gün oldu ustalıkta onlarda yavaş yavaş ustalaşıyolar zaman geçtikçe herşey daha iyi olacak merak etme :34:

canım çokk saol.. Haklısın ama işte merak ediyorum hayırlısı ile bitirip gelseler bi..

bizde 2 dakka konuşabilmiştik ilk gün.bugün arar inşallah.fırsat bulamamıştır

kızlarr beide alın aranıza=)) benim nişanlım orduya geçicek pazar günü. usta birliği ordu olan yok mu aranızda. aralıkta gidenler bugün terhis oldular. ahh ahh bizde o günleri görebilecek miyiz acabaa:( bu arada ne kdr yakın olurlarsa olsunlar 5 ay geçer diyo herkes. bizi bizden iyi kimse anlamaz. iyiki varsınız kızlarr :nazar::80:

kızlarr beide alın aranıza=)) benim nişanlım orduya geçicek pazar günü. usta birliği ordu olan yok mu aranızda. aralıkta gidenler bugün terhis oldular. ahh ahh bizde o günleri görebilecek miyiz acabaa:( bu arada ne kdr yakın olurlarsa olsunlar 5 ay geçer diyo herkes. bizi bizden iyi kimse anlamaz. iyiki varsınız kızlarr :nazar::80:

gel canım aramızdasın zaten sende bizdensin bizi bizden başkası anlamıyor zaten.Bizde 337 ler gibi görcez Allahın izniyle yazıcaz burdan sooooonn 1 falan diye .Sonra böyle olcak :)) => :62::62: :64::64::64:

hoşgeldin canıııım :))) burası güç moral kaynağıdır... şafakları yicez elbirliğiyleeee :72::72:

kızlar bileniniz var mı acaba 19 mayıs nedeniyle perşembe tatil olur mu askerciklere ? böyle bi söylenti duydumda,aslı var mıdır bilmiyorum :97:

merhabalar...
yemin törenine gittik; döndük. gurur duydum :72: , duygulandım, hasret gidermeye çalıştım bol bol. onu nizamiyeden bıraktığım anda yine aynı hasret katlanarak kar kaldı yanıma :( hiç gitmeseydim daha mı kolay olurdu; yoksa ilk fırsatta bi daha mı gitsem. ooff yaa daha kötü oldum gidip gelince.

sanırım hepiniz başka yerlere gönderdiniz usta birliğine.
ben hala amasya yolu bekliyorum çünkü eşimin usta birliği de amasya. şimdi daha rahat konuşuyoruz. sıra yok şiimdilik. haftaya uzun dönem erler gelecek ozaman ne olur bilmiyorum. henüz görevleri de belli değil. o da bi belli olsa rahat edicez.

Hayırlısıyla bitirip geldiklerini de görürüz inşaallah. :70:

merhabalar...
yemin törenine gittik; döndük. gurur duydum :72: , duygulandım, hasret gidermeye çalıştım bol bol. onu nizamiyeden bıraktığım anda yine aynı hasret katlanarak kar kaldı yanıma :( hiç gitmeseydim daha mı kolay olurdu; yoksa ilk fırsatta bi daha mı gitsem. ooff yaa daha kötü oldum gidip gelince.

sanırım hepiniz başka yerlere gönderdiniz usta birliğine.
ben hala amasya yolu bekliyorum çünkü eşimin usta birliği de amasya. şimdi daha rahat konuşuyoruz. sıra yok şiimdilik. haftaya uzun dönem erler gelecek ozaman ne olur bilmiyorum. henüz görevleri de belli değil. o da bi belli olsa rahat edicez.

Hayırlısıyla bitirip geldiklerini de görürüz inşaallah. :70:

canım bence çok iyi yapmışsın gitmekle,hasret hep devam ediyor zaten..bana kalırsa fırsat buldukçada git..bende gittim ve dediğin gibi gurur duydum eşimle :72: nasıl sevindi nasıl mutlu oldu,mutlaka özlicez ayrılmadan daha ama o gözlerindeki ışıltıyı görmek bilee yeter,sarılmak,kokusunu içine çekmek..nasıl anlatılır kelimeler kifayetsiz kalıyor o mutluluğun yanında :34:

Back