339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

elifçim hayırlısıyla kavuştursun Mevlam sizi,çok sevindim senin adına arkadaşım..doğu taraflarını yazıyım diyorum ama sonra nasıl olucak diyorum bide,yazmasamda şans azalıyor..bugün eşime diyorum ki ben doğuya gidersem gör o zaman bakalım askerlik nasıl oluyomuş

çarşı iznini pek kullanamadı bölüğü taşıyorlarmış sanırım o da zehir oldu
gürkan canım ismi bursalı bölükteki tek gürkan zaten
bugün konuşamadık bi de

ay canım bu tercih olaylarına ben de bakıyorum arkadaşım için
onun puanı 62 hep doğu yazcakmış tercihlerine
inşallah istediğin gibi olur senin de

ay canım bu tercih olaylarına ben de bakıyorum arkadaşım için
onun puanı 62 hep doğu yazcakmış tercihlerine
inşallah istediğin gibi olur senin de

ahh canım benim çok teşekkür ederim,Rabbim herkesin gönlüne göre versin,arkadaşınında atanmasını Rabbim hakkında hayırlı kılsın,bu duan o kadar iyi geldiki rondelacım çok teşekkür ederim yeniden

gittim geldim bile canım :)) doğuya gitsen bile 1 sene kalırsın yanında bi büyüğün gelir sora eş durumundan gelirsin bi yerden başlamak önemli olan canım. cumaya da az kaldı . kızlar acemiliği bitirdik artık usta olcez

çarşı iznini pek kullanamadı bölüğü taşıyorlarmış sanırım o da zehir oldu
gürkan canım ismi bursalı bölükteki tek gürkan zaten
bugün konuşamadık bi de

ayy kıyamam... biz de zaten konussak bile o kadar az oluyo ki devamlı bi hareket oluyo bölükte yarım kalıyo. katlancaz artık dağıtım olunca rahatlıcaklar eminim. inşallah bu hafta çarşıya çıkabilir de bol bol görüşürsüünüz telefonda:) gürkanı soriim bakiim bnm serdara

usta birliğine teslim olduğundn beri hiçbir fark yok telefonda görüşmelerimizin aynen kısacık ve az henüz iyi ki acemilik bitti bol konuşuyoruz diyemedik sanırım diyemicez de

ay canım benim ya
burda tek kalmıştım valla hatayda asker bekleyen yok
iyi ki geldin

her zaman dertleşebilirz canım :) ne de olsa ortak havayı soluyo bizimkiler

tanışma vaktinin geldiğini düşünüp özelden mesaj atmayı denedim sana ama yeni üye oldugum için başarısız oldu

ben de özelden msj yazamıyorum hala canım
sen de hataya gitmişsin sanırım
ben de 23 nisanı fırsat bilip gitmiştim

kızlar yaa bilginiz var mı acaba yanıma laptopımı almak istiyorum orda 1 gece kalcam gibi görünüyor. askeriyeye sokarlarmı yemin töreninin olduğu gün?

kızlar yaa bilginiz var mı acaba yanıma laptopımı almak istiyorum orda 1 gece kalcam gibi görünüyor. askeriyeye sokarlarmı yemin töreninin olduğu gün?

iyi geceleeer ! öncelikle Allah hepinizi sevdiceklerinize kavuştursun kızlar bende 337. dönem yareniyim... cnm ben yemin törenine gittiğimde cep telefonu fotoğraf makinasını almadılar içeri yani laptop hiç almazlar diye düşünüyorum.ama her yer farklı olabiliyo zaten içeri almadıkları eşyaları nizamiyeye bırakıyorsun

canım ben gittiğimde de cüzdanımın en küçük bölmelerine bile tek tek baktılar makyaj çantamı aradılar.Gerçi normal aramaları herkes iyi niyetli değil sonuçta.Fotoğraf makinamın çantasının en küçük gözlerine bile baktılar tek tek.Çoğu şeyide nizamiyeye bırakanlar oldu anons ettiler isimle almayı unutmayın diyede tören bittikten sonra, olmazsa teslim edersin sende.Tabi yerine göre değişebilir bu dediklerim ben iskenderun deniz alayından bahsediyorum.

ben de özelden msj yazamıyorum hala canım
sen de hataya gitmişsin sanırım
ben de 23 nisanı fırsat bilip gitmiştim

evet canım ben de yemin töreninde gitmiştim cok duygulanmıstım onu öyle görüncee ellerini filna yara bere içindeydi ot yolmaktan ..
2 gun beraber lduktan sonra cok zor olmuştu ayrılmak. simdi bizimki 21inde istanbula geliyo 1 günlüğüne...burdan gitcekmiş ktm ye... ben hiç istemedim aslında yine çok zor olcak ayrılmak
bi de sen biliyo musun bilmiyorum ben buna ulamadığımda koğuşu arıyorum eğer ordaysa çağırıyolar yoksa not alıp söylüyolarms. ama tasındıklarından beri öle bişi yapamadm cvp vermedi kimse

demek yemin töreninde ikimizde ordaymışız
ben hiç bilmiyordum canım bölük taşınmadan rahatça konuşabiliyorduk
iki gündür görüşemedik bekliyorum telefon elimde
20sinde adanaya teslim olcak gürkan da
hiç izin kullanamayacak ama bi gün bile olsa
haklısın canım tekrar ayrılmak çok zor oluyor
en başa dönmüştüm alışma duygusu gitmişti
usta birliğinde şoför olcak sanırım belki daha rahat olur
bu arada şırnak gülyazıda askerlik yapan arkadaşımla tekrar konuştum
çok rahatmış şırnak denilince insan ürküyor ama arada kalıyor tehlikesi yok
komutanlar çok anlayışlı ben çok rahat bi askerlik geçirdim dedi
inşallah sizin için de öyle olur canım

ay canımm yaa bi de bak bizimki 2 gündür arkadaşının kartından arıyor yani çaldırıyo ben arıyorum ankesorlu telefonu. çünküü bizimki gitmeden aile kartı almıstı telekomdan o arıza verıyomus 2 gundur, sizinki de öyleyse belki ondandır? arada servis dışı filan oluyolar. ama benim tavsıyem koğusun numarasını bul ve ara ben öyle yapmıştım internetten jandarmanın nosunu bulup boluk ismiyle koğus nosu almıstım. yine de bnm aklımda olsun bugun söliyim serdara tanıyosa ve tanışabilecekleri bi konumdaysa tanışsınlar:) isim neydi cnm snn??
bizimki serinyolda çektiklerinden sonra gelceği günün şafağını deil şırnağa gitmenin şafağını bekliyo zaten:) inş oraya gidince rahatlıcaz.

bursalısınız siz galiba?=)) benim yine hatayda askerlik yapan bi arkadaşım daha var erhan diye o da bursalı, belki tanışıyolardır onla da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…