339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

evet cnm amasyada bana 2 saat uzaklıkta ama o kadare yoğunum ki bu sene öğrtmnlkte ilk senem. haftasonu haftaiçi doluyum. o çok sıkıyo canımı. ben de çok istyrmmmm gitmeyi. senin askern nerde cnm

uf seninki yakınmış gene git tabi:(:(
ben napıyım ısparta eğirdirde o bense sakaryadayım:(:43:

uf seninki yakınmış gene git tabi:(:(
ben napıyım ısparta eğirdirde o bense sakaryadayım:(:43:

daha çok erken diil mi gitmeniz içinn :(( biraz alışmaya çalışmanızı tawsiye ederim... gidip dönmek ayrıı bi süreççç herşeye baştan başlıosun ayrılık yeniymiş gibi başa dönüosunn...

docalan sen sorabilin mi 6 mayısta oradan gideceklermi ben doğru düzgün görüşüp bişey öğrenemiyorum

ordan gidip gitmeyecekleri daha belli değilmiş 6 mayıstan bir hafta önce belli olacakmış dedi.dağıtım iznide nereye gönderirlerse değişicekmiş ona göre 1 ya da 2 gün gibi.

slm kızlar nasılsınız?bu günleriniz zor geçer ama çabucak alışırsınız inşallah..
sizin yazılarınızı okuyunca bizim başlardaki durumumuz gözümün önüne geliyo..
zaman sizin için de bizim için de su gibi geçsin inşallah..

çok teşekkür ederim rahatsız ediyorum seni de..

ne demek arkadaşım böyle böyle birbirimize yardımcı olucaz rahatlıycaz birbirimize destek olucaz geçcek gitcek inşallah birdaha ayrılmayacağız sevdiklerimizden.En kötü ayrılığımız bu olsun yeterki.

12 nisanda yolladım ben de erkek arkadaşımı:( daha 3 gün bile olmadı tam olarak:( çok zor ya nasıl geçecek günler onsuz?ağlamaktan gözümde fer kalmadı artık :( acemilik geçse belki daha rahat konuşabiliriz telefonda ama şimdi çok sık arayamıo:( canımdan can gitti... allah hepimize güç versin beklemek çok zor

s,izin ne kadar kaldı :((( ben hala atlatamadım normale dönemedim bu hep böyle mi gidecek ya

bizim allahın izniyle son 43 gün,normalde bi çok arkadaşımız 30 sayıyoken biz 43 sayıyos çünkü izin kullandı eşim ama olsun bitiyo çok şükür,sizinde öle olucak

Back