- Konu Sahibi fakeangell
-
- #2.001
selam kızlar bi süredir uğrayamadım; biliyosunuz okullar açılcak ve seminerler başladı.bende memleketimden ayrılmak zorunda kaldım.
benim şafak 17.atarsa 16kızlar çok daha ağır gelmeye başladı.çok moralsizim ben aşkımı özledim
Ahhh kızlar ne güzel şafaklarınız azıcık kalmış..
Bizim daha 133( Geçer mi kiiiii
geçecek tabiki canıım... yaşarken her an çok zor geliyo insana ama burda 337lere özenip de ne güzel kavuşacaklar dediğim dün gibi.. tabi o dünle bugün arasında neeler yaşanıyo bi biz biliyoruzustalıklara başladınız ya gerisi daha bi hızlı geçer canım emşn ol.. çarşılarınız olur onlarla moral bulur yenilenirsinz..sizi de biizi de Allah kavuştursuun.. .
haklısın elifcim.geçtide nasıl geçti değilmi? hergün bir yıl gibiydi.
geçecek tabiki canıım... yaşarken her an çok zor geliyo insana ama burda 337lere özenip de ne güzel kavuşacaklar dediğim dün gibi.. tabi o dünle bugün arasında neeler yaşanıyo bi biz biliyoruzustalıklara başladınız ya gerisi daha bi hızlı geçer canım emşn ol.. çarşılarınız olur onlarla moral bulur yenilenirsinz..sizi de biizi de Allah kavuştursuun.. .
kızlarrr selammm nasılsınız ? epeydir uğrayamadım topiğimize herkes iyidir umarım...
bitiyor sanki az kaldı inanamıyorum yaa :))
kendi adıma ben iyiyim canım sen nasılsın? bayadır kimsecikler yok topiğimizce bitiyor ne kaldı şurda geri sayım başladı 10 günümüz var bugün Allahım şükürler olsun.Kızlar yaaaa size bişey sorucam girmişken aranızda iğneli epilasyon yaptıran var mı hiç.Ben bir akılsızlık ettim eşim hazır yokken bu arada bıyık bölgeme yaptırıym dedim ama izler kaldı sanki bıyık çıkmış gibi ordane ile geçirebilirim sizce önerisi olan var mı kızlar ? malum son 10 gün ve geldiğinde beni bıyık iziyle görmek istemez eşim herhalde (
canım yara izleri dikiş izleri gibi izler için contractubex die bi krem var ama o lekeye nasıl gelir ki acaba.. bi eczaneye ya da doktora danışark kullan yine de ... onca özlemden sonra her bi halinlee sever seni kocişinbu epilasyon işi ince tüylerde böyle yan etlkiler yapıyomuş yüze aman uygulama dedi benm sorduklarım hep.. takılma sen de olan olmş artık
kızlaaaaaaaaaaar aynen ben de heyecandan yermde duramıyorum valla... bi taraftan aşkıma nişan bohçası hazırlıyoruz bi taraftan günsayıyorum öyle heyecanlıyım ki...ne giyceksnz ne yapcaksınız karar vermeye başlayın artııııııkşimdi evli olup hiç ayrılmamacasına aşkıma kavuşmayı öyle çok isterdim ki aslnda Allah gönül ayrılığı vermesin demekten ve beklemekten başka çare yok ama sabrettik bunca zaman afferim bize valla yaaaaa şafak atarsa 13 ohhhhhh değmesin keyfimize... ben de yavaştan aşkıma tuttuğum defteri biriktirdğm mektupları düzenlemeye başladım.. dönüşte çooook işi var çook iç.imde tuttuklarımı kusucam ona mektuplarım yazdıklarım vasıtsasıyla
canım çok sağol ilgin için tşk ederim bende cilt doktoruna gittim 1 hafta önce contractubex verdi sürüyorum hücreleri yenileyiciymiş ondan bayaa bi farketti bakalım dediğin gibi her halimle beğenir herhalde o kadar erkeğin arasından sonra
kendi adıma ben iyiyim canım sen nasılsın? bayadır kimsecikler yok topiğimizce bitiyor ne kaldı şurda geri sayım başladı 10 günümüz var bugün Allahım şükürler olsun.Kızlar yaaaa size bişey sorucam girmişken aranızda iğneli epilasyon yaptıran var mı hiç.Ben bir akılsızlık ettim eşim hazır yokken bu arada bıyık bölgeme yaptırıym dedim ama izler kaldı sanki bıyık çıkmış gibi ordane ile geçirebilirim sizce önerisi olan var mı kızlar ? malum son 10 gün ve geldiğinde beni bıyık iziyle görmek istemez eşim herhalde (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?