339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

slm millet :72::72::72::72:

kızçemi uyuttum geldim heheyyyyyyyy
yarım saat sonra
şafakkkk 14 :)))

kocama kavuşmama az kaldı ohhh bee Allah'ın izniyleeee
inş birdaha ayrılmamak için kavuşuruz..
yaaa yavru kuşlar beim kocacık gelicek ama ben gene ondan uzak kalıcam sadece ona sarılıp uyumakla yetinicem yaa evimde yaşlı hasta bakıyoruz ama olsun napayım yaaa yeterki gelsin ben onun kokusunu içime çekerekde yanı başında yatarımm canımm kocacım benim yaa
eeeee gerisi diğerlerinin başına artık

elifcim rabbim sizi birdaha hiçi ayırmasın inş en kısa zamnda düğün haberinizide alırız canım benim
kız eliff bizimkiler aynı günçıkcak nasıl 13e indin şafak atarsa 14 tatlım tickere bak oradada öle :72::72::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::kkk:

slm millet :72::72::72::72:

kızçemi uyuttum geldim heheyyyyyyyy
yarım saat sonra
şafakkkk 14 :)))

kocama kavuşmama az kaldı ohhh bee Allah'ın izniyleeee
inş birdaha ayrılmamak için kavuşuruz..
yaaa yavru kuşlar beim kocacık gelicek ama ben gene ondan uzak kalıcam sadece ona sarılıp uyumakla yetinicem yaa evimde yaşlı hasta bakıyoruz ama olsun napayım yaaa yeterki gelsin ben onun kokusunu içime çekerekde yanı başında yatarımm canımm kocacım benim yaa
eeeee gerisi diğerlerinin başına artık

elifcim rabbim sizi birdaha hiçi ayırmasın inş en kısa zamnda düğün haberinizide alırız canım benim
kız eliff bizimkiler aynı günçıkcak nasıl 13e indin şafak atarsa 14 tatlım tickere bak oradada öle :72::72::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::kkk:

canımmm şimdi 15 dkka sora ayın 7 si oluyor 21inde yola çıkacağı için o günü saymıyoruz. 7sini saymazsak 20sine 13 var işte:72: cNIM benm sağolasın güzel dileklerin içinnn... hastanıza geçmiş olsun buarada.. valla yanında olsun askerlikten kurtulmuş olsun da varsın öyle olsun bi süre :40: bebişin de büyümüştür dimiiiii... öp onu yerimize bolbol... babası görünce dünyalar onun olur Allah bize de yaşatsın o güzellikleri...

canımmm şimdi 15 dkka sora ayın 7 si oluyor 21inde yola çıkacağı için o günü saymıyoruz. 7sini saymazsak 20sine 13 var işte:72: cNIM benm sağolasın güzel dileklerin içinnn... hastanıza geçmiş olsun buarada.. valla yanında olsun askerlikten kurtulmuş olsun da varsın öyle olsun bi süre :40: bebişin de büyümüştür dimiiiii... öp onu yerimize bolbol... babası görünce dünyalar onun olur Allah bize de yaşatsın o güzellikleri...

ayy ozaman ben göbek atmaya başlıyımmm yaaa süper bir gün daha attı oleyyyyyyyyy:64::64::64::64:

ayy bizimkilerin kışlaya internet cafe açtılar her zman girebiliyo nete bi görsen nasıl bakıyo kızına yavrum kıyamam ya içi gidiyo resmen yaaa ahhh ahhh bi gelse alıcam kızımıda koynuma hep beraber yatıcaz inşşşş aminnnn

ayyy öperim tabi teyzesi bi görsen öle masum öle güzel gülücükler atıyo ki etrafa uyanır uyanmaz gözümün içine bakıyo onunla konuşayımda gülüşelim diye yavrum yaaa ayy elifff çoook güzel bir duygu anne olmak Rabbim sanada nasip eder inşallah
:emir_bebek:

ayy ozaman ben göbek atmaya başlıyımmm yaaa süper bir gün daha attı oleyyyyyyyyy:64::64::64::64:

ayy bizimkilerin kışlaya internet cafe açtılar her zman girebiliyo nete bi görsen nasıl bakıyo kızına yavrum kıyamam ya içi gidiyo resmen yaaa ahhh ahhh bi gelse alıcam kızımıda koynuma hep beraber yatıcaz inşşşş aminnnn

ayyy öperim tabi teyzesi bi görsen öle masum öle güzel gülücükler atıyo ki etrafa uyanır uyanmaz gözümün içine bakıyo onunla konuşayımda gülüşelim diye yavrum yaaa ayy elifff çoook güzel bir duygu anne olmak Rabbim sanada nasip eder inşallah
:emir_bebek:

senin ilk bebeğindi dimi canım??? internet olması süper olmuş güzel kızını görmüştür babası :34: yaşamadan bilinmez ama bi başkasının bebeğini bile insan nası seviyo ki o senden bi parça olunca bambaşka bi duygu olur mutlaka... rabbim sağlıklı mutlu uzuuuun sağlıklı bi ömür nasip etsin kızına. bi daha da babasından da annesinden de ayırmasın inşallah:40:

senin ilk bebeğindi dimi canım??? internet olması süper olmuş güzel kızını görmüştür babası :34: yaşamadan bilinmez ama bi başkasının bebeğini bile insan nası seviyo ki o senden bi parça olunca bambaşka bi duygu olur mutlaka... rabbim sağlıklı mutlu uzuuuun sağlıklı bi ömür nasip etsin kızına. bi daha da babasından da annesinden de ayırmasın inşallah:40:

amiiiinnnnn inşşşş evet canım ilk sayılır yani ilk bebeğim ölü doğum oldu bu ikinci ama yaşayan tekk işte Allah bu kızıma mür sağlık versin inş amiinn

baaak teyzesi avatrıma benim kızım ama oo maşallah kızımaaaa:nazar::nazar::nazar:

iyiyim canım bende tatile gitmiştim 9 gün bayram iznini değerlendireyim dedim hem de günler çabuk geçer...
cildiyeye gitmişsin canım umarım en kısa zamanda geçer izler... ben yaptırmadım ama arkadaşlarımdan bıyık değilde bacak ve koltuk altı bölgelere giden oldu onlardan birinde yanık oldu. yanık kremi ve bepanthen kullanıyor bende düşünüyorum açıkçası gitmeyi ama henüz tam karar verebilmiş değilim..

ohhhh ne güzel dinlenmişsindir bayaa canım.Ben koltuk altıma lazer epilasyon yaptırmıştım ondan kurtuldum şükür ama bıyık iğneli yaptırıym dedim ince tüyleri o da böyle oldu ama geçti bayaa şimdi.az kaldı kızlar şafak demiş 9 biz bu laflara tokuz :1:

valla cildiyeci gibi teşhis koymuşum baksana docalancım aynı benm dediğim ilacı verdi ha ama ona ben söyledim:1: güzel dileklern için sağol canım buarada... beklenen gün gelecekseeee çekilen çile kutsaldııır:72: özlemi bile güzel sevdiceğimin... ama varlığı özleminden kat kat güzel tabi :69: az kaldı kocişine kavuşmaaya sabır canım benm

valla canım süpersin teşhis konusunda görmeden teşhis koydun :52:

kızlaar şafağımız 9:nazar::1: nerelerden nereye geldik inanamıyorum. bitti işte askerlikte önümüzdeki en büyük engel kalktı. artık aşkıma kavuşmak istiyorummm:69:

şafak 9 haftaya yokuz :52: :nazar: :nazar:
aydına selam yola devammm :66:
kızlar bitirdik yahuu ! zordu ama geçiyor işte... hazırlıklar başladı mı ? ben elbise aldım sevdiceğim geldiği gün giyeceğim tatilde de yandım biraz güzel ve havalı gözükeyim diyorum :))

şafak 8 gel artık askerim gellllllllllllllllllll :43: Sabır falan kalmadı artıkkk çooookkkkkkkkkk özledimmmmm tam 68 gündür görmüyorum seni :43::43::43:

Kızlar benim askerim 24 eylülde çıkacakmış.Şafağım 2 gün daha uzadı çok üzgünüm.Ne yapayim artık hayırlısıyla sağ selim gelsin de 2 gün daha bekleriz.Şafağım 14 oluyor bu durumda :43:

Merhabalar,ne güzel sizin şafaklarda bitiyor.Kısa yada uzun dönem farketmiyor asker yolu beklemek zordur.Benim nişanlımda 337.dönem askerdi.Geldi evlendikte neredeyse 2 ay bile geçti evleneli.Öyle yada böyle zaman çabuk geçiyor.Hepinizin askerine hayırlı teskereler:72:

Kızlar benim askerim 24 eylülde çıkacakmış.Şafağım 2 gün daha uzadı çok üzgünüm.Ne yapayim artık hayırlısıyla sağ selim gelsin de 2 gün daha bekleriz.Şafağım 14 oluyor bu durumda :43:

duygucum haklısın üzülmekte çok özledik ama en azından belirsizlik yok nerede olduklarını biliyoruz sağ salim bitirip gelsinlerde 1-2 gün daha dayanacağız artık.. ayrıcada cumartesi pazar komutanlar olmuyor nasıl çıkış yapabiliyorlar onu anlamadım...

Selam kızlar tatildi dönüştü derken yazamadım ne zamandır
:72: şafak 13 :72:
bitiyor artık :72: :72: :72:

duygucum haklısın üzülmekte çok özledik ama en azından belirsizlik yok nerede olduklarını biliyoruz sağ salim bitirip gelsinlerde 1-2 gün daha dayanacağız artık.. ayrıcada cumartesi pazar komutanlar olmuyor nasıl çıkış yapabiliyorlar onu anlamadım...

Bende bilmiyorum canım ya neden cumartesi oldugunu.Neyse artık 24 ü oldugunu biliyorum ve ona göre plan yaparım.Gerçi bizim gelince bir planımız yok.Geldikten bir hafta sonra tatil yapmak için haftasonu bir yere gitmeyi düşünüyoruz,özlem gidereceğiz :32:

şafak olmuş 6 :62: :nazar: :nazar:
kızlar nerelerdesiniz yahuuu ! bitiyorrr askerlik engeli kalkıyor ortadan... istediğimiz zaman görebileceğiz istediğimiz zaman konuşabileceğiz artık... inanamıyorum hala ona sarılmalara doyamam ki ben :69:

Son düzenleme:
Back