• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam kızçeler:16:
yahu ben de hiç heyecan yok, sanki gelmeyecekmiş gibi hala..
henüz anlamış değilim geleceğini..
sanırım ancak o gün gelecek, karşılamaya gidicez, ancak o zaman anlarım:31:

bende de dünden beri heyacan yok:31:zaman geçmiyo ondan mıki acaba:31:
alışverişimi yaptım sevdiğimin karşına güzel çıkmak istedim:31:
2 yada 3 gün yanımda kalacak aşkım ama 8 9 gibi buluşup akşam 5 gibi ayrılacağız:14:
evlenememenin gözü kör olsun:14::14:
5 yıldır birlikteyiz adam akıllı dolaşamıyacağız bile:14:
hayat ne kadar acımasız:14:
hemen evlenmemiz lazım:14::14::14:

bende de dünden beri heyacan yok:31:zaman geçmiyo ondan mıki acaba:31:
alışverişimi yaptım sevdiğimin karşına güzel çıkmak istedim:31:
2 yada 3 gün yanımda kalacak aşkım ama 8 9 gibi buluşup akşam 5 gibi ayrılacağız:14:
evlenememenin gözü kör olsun:14::14:
5 yıldır birlikteyiz adam akıllı dolaşamıyacağız bile:14:
hayat ne kadar acımasız:14:
hemen evlenmemiz lazım:14::14::14:

ben daha hiçbişi yapmadııım :(( üstüne üstlük bugün kawga ettik bi de öööf :(

vallahi tam bahar havası gibiyiz hepimiz canım. bi kavga ediyoruz ertesi gün canım cicim. ben anlamadım hiç bi şey.

evet, üstelik ben de hiçbir şey yapmadım. geldiği gün dank edecek sanırım. yarın alışveriş, kuaför ve temizlik var. :)) bakalım nasıl yetişecek. üstelik sürpriz de yok hala ortada hiç karar vermemedim. ööööle bekliyorum...:26:

olur sevgililer arasında canım:31::31:
bende kızıyorum arayamıyor diye ama onun elinde değil :31:
alıştım artık son 2 haftadır 5 10 dakka görüşmeye:31:
ama her gün arıyor ya o yetiyor:31:

vallahi tam bahar havası gibiyiz hepimiz canım. bi kavga ediyoruz ertesi gün canım cicim. ben anlamadım hiç bi şey.

evet, üstelik ben de hiçbir şey yapmadım. geldiği gün dank edecek sanırım. yarın alışveriş, kuaför ve temizlik var. :)) bakalım nasıl yetişecek. üstelik sürpriz de yok hala ortada hiç karar vermemedim. ööööle bekliyorum...:26:

Öffff ama bu kez sebep ben diiilim ewimizde dolu misafir olcak benim elimde diilkiii....ona sinirlendi bozuldu bende daa bugün öğrendim :( neyse ya dediğin gibi düzelirrr ama bende çok yorgunum artık yaa

Öffff ama bu kez sebep ben diiilim ewimizde dolu misafir olcak benim elimde diilkiii....ona sinirlendi bozuldu bende daa bugün öğrendim :( neyse ya dediğin gibi düzelirrr ama bende çok yorgunum artık yaa

hmmmm! sanırım bu filmi daha önce görmüştüm ben sanki dün akşam. yorgun ve çok özlemiş geliyorlar ve dinlenmek ve pışpışlanmak istiyorlar. bir gün geçsin anlayacaktır senin elinde olmadığını. düşünmeye fırsatı olsun bir. hem sen telafi edeceğini söykeyerek alırsın onun gönlünü :9::9::16::16:

benimde paşam yazlık bişiler istedi aldım yolladım bugun eline ulaşmış çok mutlu olmuş sabahtan beri arayıp teşekkür ediyor bide mektup yazdım içine çok beğenmiş onun aşkıyla yarın nete giricekti çarşı izni var aa bize msafir geliyor napıcam yaa annem yne konuş dedi ama

off

Son düzenleme:
hmmmm! sanırım bu filmi daha önce görmüştüm ben sanki dün akşam. yorgun ve çok özlemiş geliyorlar ve dinlenmek ve pışpışlanmak istiyorlar. bir gün geçsin anlayacaktır senin elinde olmadığını. düşünmeye fırsatı olsun bir. hem sen telafi edeceğini söykeyerek alırsın onun gönlünü :9::9::16::16:

:(( ewet ben düün bi de gelenelre söle demiştim :)) ama şimdi benim başıma geldii :(( bööööfffffffffff

:(( ewet ben düün bi de gelenelre söle demiştim :)) ama şimdi benim başıma geldii :(( bööööfffffffffff

kelin ilacı olsa diycem cuk oturcak. akşam anlattım ben de. bozuldu. bilseydim daha geç gelirdim oraya falan dedi. tavır yaptı epeyce.

akşamüstü konuştuk, sakinleşmişti yapacak bi şey yok dedi. geri kalan günlerin benim dedi :16: ben de telafisini yaparım deyince iyice sakinleşti. siz de halledersiniz canım. gerçekten söylenecek söz yok. misafire gelme diyemezsin, olmuyor söylenmiyor.
yarına sakinleşmiş olur, dert etme sen.

kelin ilacı olsa diycem cuk oturcak. akşam anlattım ben de. bozuldu. bilseydim daha geç gelirdim oraya falan dedi. tavır yaptı epeyce.

akşamüstü konuştuk, sakinleşmişti yapacak bi şey yok dedi. geri kalan günlerin benim dedi :16: ben de telafisini yaparım deyince iyice sakinleşti. siz de halledersiniz canım. gerçekten söylenecek söz yok. misafire gelme diyemezsin, olmuyor söylenmiyor.
yarına sakinleşmiş olur, dert etme sen.

hayır benim ondan daha: çook sıkıldı canım :(( bi de üstüme gelince ewet yarın annar...

biz de kavga ettik :) gülüyorum çünkü saçma sapan nedenden. festivala gitmişim de, evden çıkarken haber vermemişim de, metroda telefonum çekmeyince anlamış nerde olduğumu da falan falan:37:

biz de kavga ettik :) gülüyorum çünkü saçma sapan nedenden. festivala gitmişim de, evden çıkarken haber vermemişim de, metroda telefonum çekmeyince anlamış nerde olduğumu da falan falan:37:

:) neysee canıım düzeliiirr :)) üç gün kalaa geriliyoz yaa ....

Back