• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya onu ben de yapamıyorum, bi kere tartıştık ben yatıyorum tamam dedim tamamen kapadım telefonu
çok mu rahatsız ediyorum seni telefonu bile kapatmışsın diye mesaj atmıştı, üzülmüş baya
o gün bugündür telefonumu yüzüne kapatmadım, dayanamıyorum hiç:69:

yüzüne kapatamam zaten bizde yasak o :) bi kere yaptım öyle bişey ayrılmanın eşiğine geldik..
şimdi ne o ne ben yapamayız öyle bişey..kızdığım zaman sessize falan almak istiyorum ama dayanamıyorum hemen açıyorum sesini yine :69:

yaa ama bana dioki "aradım yaa konuşmasam bilee tel nun ucunda olduumu bilmen güzel diil mii... eee ne anladıım ben akşamaa kadar zaten konuşamamışız üstüne bu cümlee :( bi de cumartesiii sabahın köründe kalk törene gitt stresii üüüüüüüüf....

senin tembelin uykusu gelmiş, konuşmaya hali kalmamış anlaşılan:61:

yüzüne kapatamam zaten bizde yasak o :) bi kere yaptım öyle bişey ayrılmanın eşiğine geldik..
şimdi ne o ne ben yapamayız öyle bişey..kızdığım zaman sessize falan almak istiyorum ama dayanamıyorum hemen açıyorum sesini yine :69:

bizde de kimse yapmaz, yapmasın da zaten :69:

iwett sinirlendirrdii bu akşaam beniii:( nöbeti de sekiz saate çıkarıldıı zaten bozuuum...

cokmus yaa sekiz saat:( yaa valla bizde hiç düzgün konusamıyoruz 2 haftadır artık tel kullanamıyo..mesaj yok..ankesorlüden arıyo oda cok degil ben aradıgımdada zor düşürüyorum offf basa döndük tekrar..artık mecbur dayancaz yaaa....

cokmus yaa sekiz saat:( yaa valla bizde hiç düzgün konusamıyoruz 2 haftadır artık tel kullanamıyo..mesaj yok..ankesorlüden arıyo oda cok degil ben aradıgımdada zor düşürüyorum offf basa döndük tekrar..artık mecbur dayancaz yaaa....

ewett çok bencede dörtten sekize çıkardılarr :( hayır ordaki askerler dört saat nöbet tutuo hasta çocuaa sekiz saat weriolarr ..neysee son 25 gün kaldıı diyeyiim dayanıır artıık el mahkuummm...daha kötüü bişi gelmesindee başınaa...

ewett çok bencede dörtten sekize çıkardılarr :( hayır ordaki askerler dört saat nöbet tutuo hasta çocuaa sekiz saat weriolarr ..neysee son 25 gün kaldıı diyeyiim dayanıır artıık el mahkuummm...daha kötüü bişi gelmesindee başınaa...

aman yaa zaten askeriyede yapılan seylere akıl sır erdirmek mümkün degil..hiçmi insafları yok yazık valla..

aman yaa zaten askeriyede yapılan seylere akıl sır erdirmek mümkün degil..hiçmi insafları yok yazık valla..

çarşıya çıkarsıınlar yiter wallaa şimdilik :)) ama bence ona da çıkarmıcaklarr nöbeti war diiee...bakalım görces....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Veeeeeeee Şafak Erzincan
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: $24-Erzincan-Plaka-Kodu.webp

Back