335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bütün kirli çmaşırları dökmüşsün olum 335
ben de mikemmel evlenme teklifimi aldım tek taşımı taktım 16 temmuz d günüm gelse de nişanlanıversek biz de gariiii

canlarım kader arkadaşlarım eski günlerimiizi hatırlayınca kötü oluyorum topiğimizde kimsecik yok artık herkes askerine kavuştuktan sonra hayat mücadelesine girdi herkes mutlu olsunda topiğe yazılmasada olur demi canımız sağolsun bende aşkımla hep beraberim artık birlikte uyuyup uyanıyoruz evlilik çok güzel birşey sevdiğin hep yanında allah kimseye ayrılık vermesin bu arada 337 ler dede olmuş 339 lar askere gitmiş allah asker yolu bekleyen herkese sabır versin perişimmusurum335imesredçağlogecekuşututimmmmmmmmmve diğerleriiiiiii

Son düzenleme:
slmmm canlarımm nasılsınızz evet herkes nişandı düğündü evlilikti derken hayat telaşına attı kendini şimdi ben sizlerle bişey paylaşmak istiyorum aslında bu haberi sadece ailem biliyoo başka kimselere sölemedim nazar değer korkusunaa ama sizlere sölemek istiyorum ben hamileyimmmmmm tam 6 haftalık bu gün dr gittim bebeğimi gördüm kalp atışları duyuldu Allah nasip ederse ANNE oluyorummmmm rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattısın inşşş

musuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
musur anne oluyooooo canım benm allah nazarlardan saklasın sag salim saglıklı bi şekilde dogsun inş.

Son düzenleme:
musur tüylerim diken diken oldu çok güüzel bi haber canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim 335in ilk bebişi desene süper

Canlarımm çok çok özledim herkesiiiii. Musurum senin adına acaipppp sevindimmmm, demek topiğimizin ilk bebişi geliyooooooooo Tebrikler canımmm, sağlıkla büyütünn. Eveett beni de istemeye geldiler canlarımm. Sizlerle de paylaşıym resimleriii. Arada girin anacımmm hayatınızda neler oluyor yazınnn, ozoşummmmmm hep mutlu ol canımmm. Buyrun fotolarrr :98:
Eki Görüntüle 208007 Eki Görüntüle 208008 Eki Görüntüle 208009 Eki Görüntüle 208010 Eki Görüntüle 208011 Eki Görüntüle 208012 Eki Görüntüle 208013 Eki Görüntüle 208014 Eki Görüntüle 208015

ilk yorum bana düşmüşş
perimm şimdi geldm eve direk bilgisayarı açtım
çok şık sade ve tatlı olmuşsun sansürsüz halinide biliyorm iki fotonun zaten
allah mutlu etsin canmm ee bana şuan sizleri görüp mutlu olmak düşüyo :78:
alyanslarınızda hoşşş ..
allah hep mutlu etsin elleriniz hiç ayrılmasın :123:

kızlarrr selammmm herkese perimm tebrikk ederimm inşşş en yakın zmanda düğününü bildirirsin bizeee

benm bebeişşş büyüyo sürekli darısı isteyen herkesin başına inşş

ööpüyorumm hepiniziiiii

perim tebrikler Allah tamamına erdirsin.. çok güzel olmuşsun canım

musurcum bebiş büyüyo demek ne güzel Allah bize de nasip etsin tatlım haberlerinizi bekliyoruz..

canlar eski günleri özler olduk kimsecikler yok ama mutluluk haberleri gelince seviniyoruz

nen
valla dövücem hepinizi sıraya dizip
ahh ahhh eskiden sınav zamanı bigün giremezdim siz 30 sayfa yazardınz okuyamıyorm diye kızardım şimdi 30 günde bi sayfa atmıyo

hepiniz eşşekkafasınız olum
kuşkiiii kolay gelsin resimleri bekliyoruz :123: o gün aşkında doum gnü
ben çok hastaym ama daha hediye bakmaya çıkamadım
tahmin ettiginz gbi bende yeni bi haber yok
okulumla ilgili bilgi veriyorm ancak

3.21 ortalama yaptm hayatımda görüp görebilcegim en yüksek ortalama inek oluyorm sanırm

adım sanım değişti hala yoksunuz bee
kuşkiimm nişanlandııı
14 eylüldede perimin nişanı var ohh ohhhh

benimde 2-2buçuk yıl snra

bilin bakalm ben kimimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…