335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ay azcık msj gelmiş sevindimm
tuticim hayırlı olsun canm resimlerini bekliyorum
miracle üzüldüm canm ya ama seni mutlu görmek beni sevindirdi yanlış hatırlamıyosam erkek arkadaşın çok kısıtlıyodu senin hayatını yanlış hatırlıyo olabilirim canm öyleyse düzeltt... dogru hatırlıyosam eger iyi olmuş dicem canım çünkühayatın boyunca kısıtlı yaşamak çok zor olcaktı

Bizde söz-len-dik 07.11.2011
darısı bu anı bekleyenlerin başına inşallah...herşey mükemmeldi...maaşallah

ah canımcım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin Allah içinize hep ilk günkü bu mutluluğu sıcaklığı versin tatlım

bak değdi beklemelerimize zor günler geçirdik ama her gecenin sonunda mutlaka güneş doğar derler bak senin de güneşin doğdu ne mutlu sana ben de bi bebiş yapsam ne güzel olucak bi atansam hemencecik yapıcam

violecim teşekkür ederim tatlım evet canım beklediğimize değiyor ...rabbim utandırmasın hiç birimizi sende inşallah tez zamanda atanırsında bebiş müjdeni verirsin bize

Kızlaaarr ne güzeldi burdaki dostluğumz yaaa herkesi çok özledimm. Nerdeyse 1 sene olacak askerlerimiz döneli. Onlar yokken geçmek bilmeyen nasıl çabuk geldi geçtii. Şimdi evlenenler nişanlananlar sözlenenlerr. Allah hepimizi çok ama çokkk mutlu etsinnn. Bende kısmetse 14 Ocakta evleniyorum kızlar. Hazırlıklar tamam sayılır. Ufak tefek şeyler kaldı süs püs. Çok tatlı heyecanlarmış bunlar gerçekten. Çok şükür hiçbi sıkıntı sorun çıkmadı. Çok özledim kızlar yaa giremesekte arada herkes girip hayatında neler olup bittiğini yazsınn. Bide bi gün kararlaştıralım o gün herkes nettte olsun felan. Vur patlasın çal oynasın yapalımmm Herşey gönlünüzce olsun canlarrr

Kızlarrrrrrrrr selammmmm bugün aklıma geldiniz yazmak istedim size çok uzun zamandır yazmadığımı farkettim bende 9 Kasımda evlendim herşey muhteşemdi çok şükür şimdide çok mutluyum herkes sözlenmiş evlenmiş ne güzel yaaaa geçen sene bu zamanlar neler konuşuyoduk şimdi herkes kavuştu çocuk sahibi olanlar mutluluğumuz hep böyle sürsün inşallah kızlar :))))))

2012 bana uğurlu geldi galiba kızlar... atanıyorum şaka maka.. garip bir hüzün garip bir mutluluk... kocişimle ayrılıcaz yine istemeden bundan sonraki adım bebişşşşş çok istiyorum Allah hayırlı sağlıklı bir evlat verir bize inşallah

oooo süpersiniz bacılarrrrrrr arada yazıyorsunuz benim gibiii...
violeciğim allah gönlüne göre nasip eylesin inşallah her istediğini canım darısı bebek yapmaya =)))
kuşkam kuşkafam haziran 2 heeeee way beeeeee istanbul büyük yer kocaman şehirde nişan için mekan beğenemiyorum düğün salonu istemiyorum yemekli istediğim için olay şu ki mayısda her yer full tutulmuşşş istediğim her yer 2011 den maalesef tutulmuş daha nişanlık bile bakmadım sanırım diktiricem piyasadakileri beğenemiyorum napıcam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmm:44:

veeee atandım sonunda muş'a şartlar iyi tek kötü olan kocişimden tekrar ayrılmam ama olsun bir askerlik de ben yapıcam gelicem işte :18:

veeee atandım sonunda muş'a şartlar iyi tek kötü olan kocişimden tekrar ayrılmam ama olsun bir askerlik de ben yapıcam gelicem işte :18:

aaa hayırlı olsuunn.. benim kardeş de muşta görev yapıyor geçen sene temmuzda atandı:)
Siz nerdesinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…