- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 219
- 373
- 52
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.801
Mutlu olan herkes el kaldırsın KUTLA KUTLA KUTLa..
Çekemeyen aramızdan ayrılsın HIZLA HIZLA HIZLA..
Evlendim bende. Geçen sene bu zamanlar askere bile gitmemişti kocam.
24.06.2011
cnmmmm tebrikk ederimmm mutlıuluğun ölee güzelll yansımışkii ekrana nee mutluu sana ne mutluu eşine nazar değmesin maşallah hep mutlu olun inşşşşş
kimseciklerr yokkkkkkkkkkkkkkkkk
ççookk uzun zaman oldu buraya uğramayalı,aslında aklıma hep geldiniz ama ne biliyim kızlar zmnı vardı işte gelmemin...eskileri okudum kiminiz evlenmiş kiminizde evlilik hazırlıkları, okuyunca nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bilemezsiniz, Rabbim hepinizin gönlüne göre versin mutluluğunuzu daim etsin. benden bahsedeyim birazda dimi=)biz ayrıldık kızlar uzun züre önce, hiç nedenine niçinine girmiycem ii oldu kötü oldu bunuda düşünmüyorum. uzun uzun zamanlar geçti üstünden.. şuan mutlumuyum evet mutluyum, çünkü herşeyde bi hayır varmış, doğrunun gelip beni bulması için önce hayatımdaki engellerden kurtulmam gerekiyormuş bunu anladım. sizleri çok özledim :119:
kızlarrr herkese selamlarrr uzun zamandır görüsemiyoruz baya bir degişiklikler olmus herseyin hayırlısı olsun ben hala gün sayıyorum biliyor musunuz?ama azalttık cok sükür eşimin polis okulunu bitirmesine 16 gün kaldı kısmetse ben de mezuniyete gidecegim okul basladı bi kosturmacadır gidiyor keske bi akşam toplanıp yine muhabbet etsek burda birlikte ne günler ne şafaklar saydık degil mi? :))
miracle'cim canım hakkında hayırlısı olsun herşey olacağına varır kısmet buymuş canım üzülme başka biri ile daha mutlu olacağına inanıyorum...
esred'cim eşinin gelmesine az bir zaman kalmıştır sayılı gün bir şekilde geçiyor işte canım allah kavuştursun tez vakitte sizide...
benden bahsedeyim bayramın 2.c, günü allah izin verirse 7 kasımda istemeye geliyorlar bayağ erteledik isteme olayını ama anca sağlık sorunlarından dolayı bu zamana uygun gördük geç olsun temiz olsun diyenlerdeniz...nişan için yaz havasında istediğim için nisan yada mayıs da karar verdik allah izin verirse ve yine kısmetse eylül 2012 de evlenelim diyoruz bakalım herşey allahtan...
ahh canım benım eşin polis okulunda mı, benimkisi de geçti o yollardan şuan polis=) asker yolu beklemek gibi de değil, askerlik öle ya da böle bi şekilde bitiyor da sevdiğinin mesleği polis olunca bekleme hiç bitmiyorzor gerçekten zor...
tutim adına cok sevindim canım hersey gönlünüzce olsun tatlı telaslar bunlar sakın stres yapma tadını cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?