335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

oncelikle viole aman kaza olmasn dikkat edin :9::9:

sana gelelim perimm! facede fotoyu gördüm direk anladm yazdm zaten sana :1: ve tahmin ettigim şey çıktı :65:
maşallah canm allah hep mutlu etsin çok sevindim fotografta bile belli ne kadar mutlu oldugunuz çok özel bi gündü videoya çekmeleride çok iyi olmuş :123: merakla bekliyorm yeni güzel haberlerii :16: darısı tüm bekarların başınaa :123:
Peri B... el ele hep beraber dügünee :64::62:

uzun bi aradan sonra herkese yeniden merhaba:79::79::79:
hepsini okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla isteme söz nişan olanlar var:) ve evlilik tarihi kesinleşenler.. Mutluluğunuzu okudukça bende mutlu oldum inanın..
Allah mutluluğunuzu/mutluluğumuzu bozmasın kızlar.
bende evleniyorum:46::46::46:
27 martta nişanım oldu :7::7:
24 haziranda da düğünüm var.
Şükürler olsun bu günleri de gördük:69::69::69::69:

Yaaa hadi gelin muhabbet edelimmmmmmmm ALFXA tebrik ediyorum hayatım çok mutlu oldummm.
Beni de 1 ay sonra istemeye geliyorlarrr :64::64: Yaz sonu da nişannnnnnnnnnnnnn :62::62::62:

Yaaa hadi gelin muhabbet edelimmmmmmmm ALFXA tebrik ediyorum hayatım çok mutlu oldummm.
Beni de 1 ay sonra istemeye geliyorlarrr :64::64: Yaz sonu da nişannnnnnnnnnnnnn :62::62::62:

:) senin adına da çook mutlu oldum perisokocum.. çok telaşlı işler ama çokk güzel şeylermiş.. hayallerimiz gerçek oluyor çookk şükür perimmm:):66:

evlilik aşkı öldürüyoorr bu bi gerçekk...5 aylık evliyim ama evlenmeden önce daha mutluydukk her akşam avatar tarzı filmler izliyoo sürekli yorgunum diyo off offf sevgiliyken her akşam gece 1 lere kadar güler eğlenir gezerdik şimdi haftasonları bile zor çıkıyoruz evdeennn :19::19::19:

evlilik aşkı öldürüyoorr bu bi gerçekk...5 aylık evliyim ama evlenmeden önce daha mutluydukk her akşam avatar tarzı filmler izliyoo sürekli yorgunum diyo off offf sevgiliyken her akşam gece 1 lere kadar güler eğlenir gezerdik şimdi haftasonları bile zor çıkıyoruz evdeennn :19::19::19:

Senin adına üzüldüm ama ne dersen de caydıramazsın bizi :27: biz bu aşklara çok emek verdik kuzum, öyle evlenince sıkılınacak türden olsa 160 günün her günü elimiz kalbimizde saymazdık günleri, bu günleri görebilmek için cefa çektik çok... Senin söylediğin ilişkinin tutkusuna bağlı birazda kimle beraner olduğuna, yıllar ne gösterir bilemem ama evlenir evlenmez değişemez herşey, bi ilişki neyse odur, belkide insan evliliği çok istediği için o noktaya kadar göremiyordur bazı şeyleri, isteğini elde ettikten sonra da batmaya başlıyordur kusurlar. Bile bile lades dememek gerek baştan..
O veya bu bilemiyorum tek bildiğim ona her geçen gün dah çok aşık olduğum... :69:
Umarım eski günlerinize dönebilirsiniz :71:

evli olanların söyledikleri tek şey.. Rabbim yine eski muhabbetinizi versin size.. söylediğine kısmen katılıyorum. Bazen bir taraftaki eksiklik sizin söylediğiniz durumlara yol açabiliyor ne yazıkki.. Kolay kazanılan hiçbirşeyin bir süre sonra değeri kalmıyor. Perisokonun da söylediği gibi biz 5.buçuk ay elimiz yüreğimizde her gece dualarla bekledik askerlerimizi.. evlilik sadece gezmek eğlenmek değilki nihancım.. sevginiz saygınız sadakatiniz bitmesin yeter.. :71::70:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :62::62: aşkım yarın işe başlıyoooo :65:
giitttik bugün takım elbise falan aldık :82: annesi sürekli artık getir denizi diyomuş (telde çok knuştuk ama yüzyüze tanışmamıştık işe girmeyi bekliyodu dahada cddiye alınsın die ) bi iki haftaya kadar annesiylede tanışcam sanırım ne giycem ben onun derdine düştüm alışverişe çıkmam lazm :60::60:

alxfa mutlulugunz daim olsun canm :69:
perim senin ablanın evi lagündemiydi? aşkm orda başlıyo işe :38:
nihan' inş. eski günlerinize geri dönersiniz:78:.. ama durumun çok kötü olduğunu düşünmüyorm sadece sen fazla bişey beklemiş olabilirmsn ? çnkü bekarken oldugu gbi her gece çıkıp eglenemezsnki dşarlarda :27: madem öyle yat göbegine sende onla birlikte izle filmi arada sürprizler yap o da eski haline döner :123:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :62::62: aşkım yarın işe başlıyoooo :65:
giitttik bugün takım elbise falan aldık :82: annesi sürekli artık getir denizi diyomuş (telde çok knuştuk ama yüzyüze tanışmamıştık işe girmeyi bekliyodu dahada cddiye alınsın die ) bi iki haftaya kadar annesiylede tanışcam sanırım ne giycem ben onun derdine düştüm alışverişe çıkmam lazm :60::60:

alxfa mutlulugunz daim olsun canm :69:
perim senin ablanın evi lagündemiydi? aşkm orda başlıyo işe :38:
nihan' inş. eski günlerinize geri dönersiniz:78:.. ama durumun çok kötü olduğunu düşünmüyorm sadece sen fazla bişey beklemiş olabilirmsn ? çnkü bekarken oldugu gbi her gece çıkıp eglenemezsnki dşarlarda :27: madem öyle yat göbegine sende onla birlikte izle filmi arada sürprizler yap o da eski haline döner :123:
teşekkür ederim canım:61::61: hayırlı olsun yeni işi:71:
söylediğin söze katılıyorum :1::1:

perişim çok sevindim senin adına çok mutlu olursunuz inş benimde 8 nisanda düğünüm oldu aşkım hep yanımda artık herşey çok daha güzel evlenince darısı başına canım:48::48::48:

özosum tebrik ederim ne güzel evlenmişsin.kızlar sizleri ve muhabbetlerimizi cok özledim ama kendi evimde internet yok anneme gelince bakıyorum ancak kociş gene gitti kızlar pomem ayırdı bu kez bizi. :43:yine 6 ay daha sayacagım ama saglık olsun bakalım işi olsun da sonra hep beraber oluruz inş.evililik aşkı öldürüyor sözüne hic katılmıyorum ve evliliği 100de 100 tavsiye ediyorum kızlar:1:

çok üzücü bişey farkettim bikaç gündür siteyi sürekli takip etmeme rağmen bizim topigimize bakmamışım :78: ama dahada üzücü bi olay zaten yeni olarak kimse bişey yazmamış :69:

nerde eski günler nerdeeeee şmdi kendimi topamızın eglenceli aynı zamanda hüzünlü günlerine atıcam geçmiş sayfalara dalıyorummm :63::63::84::118:

335 allah belanı vermesin:60::60::60::60::60:lan ben sana avatarını değiştir demedim ki:60::60:nerenele okuyon allasen:60::60::60:küççük avratları mı izliyon dedim:60::60:avratı avatar diye okuyan,bu da yetmezmiş gibi avatarına muzlu kuş koyan arkadaşımızı tebrik ediyorum:60::60::60:ödülün 10 kilo muz:60::60::60::60:...
335 hhahahahaha:60::60::60:bi gidebilsem yolların anasını ağlatcem de olmuyo be anam gitcem ama 25896331444. şiddetinde bi deprem olabülüüü:60::60::60::60::60:periiiii ohanziii bardağa bak:60::60::60::60::60::60:kuş da konacağı yeri bilmiş anam sağık mı neee:60::60::60:ay kime çekmiş buuuu:60::60::60:kadırın şu fotoyu utancımdan bakamıyorum :60::60::60::60::60:
[ı]tevbeler olsunnn apaçi 335dc :118: Cukka cukka olmadıı bidhaaa :118: Isa musa gel bizi kutsaaa :118:[/ı]
[ımg]http://www.lisashea.com/petinfo/keets/nazobath2.jpg[/ımg] kuşum bugün banyoya girecekmişsin doğru mu ? :52:
[ı]:69: Veee kavuşuyoruzzzzz depremler başlasınnnn :60: :69:[/ı][ımg]http://www.yukleresim.com/images/56177110608381464380.jpg[/ımg]
[sıze="3"][ı]geveze - 16/o1/11
viole - 16/o1/11
[/ı]

[ı]335dc - 17/o1/11
perısoko - 17/o1/11
kuduruk kuşki :60: 17/o1/11
çağlo - 17/o1/11
miracle - 17/o1/11
[/ı]

[ı]selenn - 19/o1/11
tuti - 19/01/11
[/ı]
[ı]özelegtm 27/o1/11[/ı]
[ı]musur 28/o1/11[/ı]
[/sıze]
[ımg]http://www.yukleresim.com/images/95452945929242125520.jpg[/ımg] [ı]işte böyle yapmak için son günler kaderdaşlarımmmmm :69:[/ı]
[ı]listede ismi olmayanlar kesinlikle unutulmadnz tam gününü bilmedgm için yazmadımm ! Eklemeler yapılıcaktır sizi seviyorm :16::16:[/ı]
sex on the beach bugüne özel duygularını anlatan bi içecek mi yoksa gerçekten seviyormusun :60:
çağlooo nie ağla dion oğlummağlayınca duramıyom ben. Hem şu an hasret çektiğime ağlamıyom:43:perimin yazdıklarını görünce duyfu fışkırması neyiim yaşadım:43:ver tuti ver tuvalet kağıdında ver önce burnumu silerim sonraaaaaaa tee allahım yaaaaa:60::60::60::60::60:doya doya ağlatmıyonuz adamı heeee:60::60::60::60::60:
335 kızlarının pijama partisinden gizli görüntüler, şok şok şok :30:
[video=youtube;gbts6nfs9tg]http://www.youtube.com/watch?v=gbts6nfs9tg[/video]

ahh ahhhh eski günlerrr:14::14:

evlilik aşkı öldürürmüşmüş püüüf :63:hiç de değil 1,5 yıllık evliyim onun öncesinde de epey bi flört dönemimiz oldu ben hergün kocama bir kez daha aşık oluyorum tabiii ki her dakka yanyana olmayı beklemeyin evlilikten çünkü aynı evin içinde sürekli yanyana olamazsınız ama evliliğin de çok özel yanları var bir aile oluyosun herşeyden önce.. ben çok memnunum evli olmaktan tavsiye ederim arkadaşlar böyle diyenlere inanmayın :123:

335imm çok duygulandım yazdıklarınaa bende çok özlüyorum eski günlerimzi ama böyle oluyormuş demekkii.. olsun arada yazmak bile güzell...
Violem katılıyorum sana canım arkadaş bilmeden konuşmuşş... .
VEEEEEEEEEEEEEEEEEE şimdi sıkı durunnn :48:
28 Mayısta sözüm var istemeye geliyorlar beniii :64::64:
Eylülde de Nişannn :98::62::62::62:
Ahhhh çok mutluyummmmmmmmmmm

Back