335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlarım ya bayadır giremedim bir telaştır bende aldı başını gidiyor malum düğün hazırlıkları başımı kaşıyacak vaktim yok hepiniz iyisiniz inşallah fırsat buldukça yazmışsınız aşklarımıza kavuştuk zaman çok hızlı geçiyor canlar hepinizi öpüyorum görüşürüz inş:34:

canlarım ya bayadır giremedim bir telaştır bende aldı başını gidiyor malum düğün hazırlıkları başımı kaşıyacak vaktim yok hepiniz iyisiniz inşallah fırsat buldukça yazmışsınız aşklarımıza kavuştuk zaman çok hızlı geçiyor canlar hepinizi öpüyorum görüşürüz inş:34:

canımm benmm nee güzelll telaşlarr başlamışş seni merak etmeye başmıştım ii kii girdinn arada girdee haberdar et bizi okk kolay gelsinn sana çok çok çok öpüyrummm :70::70:

hejarrr cnm çok sevindim tebrikler :123:
düğün stresi olsun tek stresin boşver :9:
özoşa düğün stresi kuşkiye nişan stresi 335e sınav stresi adalet mi bu :60::60:

Canlarım çok özledim hepinizi ne zamandır yazamıyorum çok özledim muhabbetlerimiziii....
Haberler bende dinleyin o zaman :52: Geçen haftasonu aşkım babamlarla tanışmaya geldi, herkes çooookkk sevdiiiiiii :64: Şimdi arayıp ilk onu soruyorlar :69: Çok mutluyum ama nazar değdi pazardan beri midemden kıvranıyordum 2 gün önce endoskopi oldum mide ülserim yemek bouma kadar sıçramış, resmen işkence çektim, hala çok kötüyüm, iş göremez halde raporlu yatıyorum evde, Allah razı olsun aşkım bakıyor bana... Yakında güzel haberler verebilirim hazır olun, hepinizi çok özledim :69:

tebrikk ederimm cnmmmmm Allahım bi daha kimseyi sevdiğinden ayırmasın sıkı sıkı sarıl bi daha da bırakma aşkını inşş en yakın zmanda evlenirsi,nzdeeee ohh dersinizz yaaaa

canımm çok teşekkür ederim,amin Allahım ayırmasın kimseyi çok zor gerçekten
hiç bırakmıyorum zaten,o da öyle:69:

hejarrr cnm çok sevindim tebrikler :123:
düğün stresi olsun tek stresin boşver :9:
özoşa düğün stresi kuşkiye nişan stresi 335e sınav stresi adalet mi bu :60::60:

canımm çok teşekkür ederim
darısı başına diyeyim o zaman hayırlısıyla:23:

Canlarım çok özledim hepinizi ne zamandır yazamıyorum çok özledim muhabbetlerimiziii....
Haberler bende dinleyin o zaman :52: Geçen haftasonu aşkım babamlarla tanışmaya geldi, herkes çooookkk sevdiiiiiii :64: Şimdi arayıp ilk onu soruyorlar :69: Çok mutluyum ama nazar değdi pazardan beri midemden kıvranıyordum 2 gün önce endoskopi oldum mide ülserim yemek bouma kadar sıçramış, resmen işkence çektim, hala çok kötüyüm, iş göremez halde raporlu yatıyorum evde, Allah razı olsun aşkım bakıyor bana... Yakında güzel haberler verebilirim hazır olun, hepinizi çok özledim :69:
ayyy ne güzellll damat bizim kız bizimm heheyyytt modundalardır :24: :60::60: geçmiş olsun canm yokmu bu ülserin bi çaresi yaa :26::26: güzel haberlerini bekliyoruz öptm :71:
geçmişe yarın bakıcmm çok yorgunum iyi geceler
bu arada sözlüm geldi yaron görüşüyoruzzz:69::69::69::69:
artık okuncak bi geçmişimiz bile yokki :14::14:
buluş bakalın SÖZLÜN'leeeeeeee :123:

selaaam :3:
canlar naber ne güzel haberler geliyor herkes mutlu :64:
perim geçmiş olsun canım sana üzüldüm ama inşallah geçer biran önce..
bende hastayım sesim kısıldı kaç gündür konuşamıyorum çok stresliyim bu günlerde nedendir bilmiyorum ama bazen çok boğulduğumu hissediyorum bu iş meseleleri çok üstüme geliyo galiba ondan.. yeni okulumu da hiç sevmedim zaten.. herkes bi soğuk veliler desen ayrı telden çalıyo üfff ayaklarım geri geri gidiyo okula giderken neyse canlar benim cephede işler böyle
anne olmak istiyorum artık ama biraz daha beklemeliyiz sanırım benim iş kesinleşene kadar en azından tabi arada süpriz olmazda :60:

Canlarım sizlere aldığım muhteşem evlilik teklifini anlatmak istiyorum!!!!

Aşkım dün için sabah 7de hazır ol biyere gideceğiz dedi. Tüm gece heyecandan uyuyamadım, sabah erkenden geldi yola çıktık.. İstanbula vardık :26: Ortaköyü ve midyesini çok severim ben, oraya gittik, süprizin bu olduğunu düşündüm önce.. Bişeyler yedikten sonra sözlüm :62: gel biraz yürüyelim dedi. Benimde ayağımda topuklular var arnavut kaldırımda zorlanıyorum yürümeye ama o istedi diye bişey demedim. Çırağan sarayının önüne geldik. Aşkım gel bi içeri bakalım çok güzel biyer burası dedi. Hemen sahilde bi helikopter gördüm aşkımda pilot olmak ister çok bak sevgilim helikoptere ne güzel dedim. Aa gel bakalım dedi, helikopterin kapısına yaklaştık kapı açıldı hoşgeldiniz efendim buyrun dedi bi bey ben anlamadım afalladım önce, sonra biz oturduk helikoptere pilot geldi, kulaklıklarımızı taktı, yerini aldı, motorlarımızı çalıştırdık kalkışa geçiyoruz dedi. Ama ben bayılıcam yani :61: Kalktık 20 dakika gezdik yukarda, son 3 dakika kala pilot "Şuan 1000 feetdeyiz inmemize 3 dakika kaldı, aşkım kulaklığını çıkardı, önüme dz çöktü ve "İyi günde kötü günde hastalıka sağlıkta, bir ömür seninle olmak istiyorum. BENİMLE EVLENİR MİSİN??" dedi. Ben bayılıcam tabi heyecandan ağlamaya başladım... Sarıldık milyonlarca kez evet dedim.Aşağı indik şampanya patlatıldı. Gelinlikli bi kız karşıladı bizi elinde 100 tane benimle evlenir misin yaza balonla. Organizasyonu sağlayan 2 bayandan biri kameraya çekti diğeri fotoğraf çekti aşkım tekrar teklif etti, sertifikalar verdiler evlilik teklifi edildiğine dair... Mükemmeldi herşey çok güzeldi çok mutluyum kızlar çokk, darısı burdaki bekarların başına, ablamın düğününden sonra (16 Nisan) istemeye geliyorlar :66::69::69::69::71:
Hepinizi çok özledim ve öpüyorum canlarım :69:

mükemmel bir evlilik teklifi olmuş perim enişteyi tebrik ederim...mükafatını çok güzl bir şekilde aldın tatlım senin adına çok ama çok çok çok sevindim zaten hep diyordum sen herşeyin en iyisini hakediyorsun diye ki eniştede o biçim dehşetül bir organizasyonla teklif etmiş...çok duygulandım rabbim herşeyinizi böyle mükemmel eylesin 16 nisan büyük gün desene çok sevindim canım arkadaşım herşey gönlünce olsun...:16:

periiim tebrikleeer çok çok güzel bir evlenme teklifi olmuş canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim 16 Nisan büyük gün hadi bakalım hayırlısı tatlım gelişmelerden haberdar et bizi :61:

Back