- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.481
yarın mııııııÜçyüzotuzbeeeşşşşşşşşşşşNapıyosun sennnnnnnnnnnn
Offf yarın okulum açılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın mıııııı
nden o kadar erken destur
bnm 14nde ders seçimim var 21nde açılcak tabi sözde açılck ilk hafta ögrencisiz açılcak
oooooo mikemmelllllllBizimki erken açılıyor bebişko erkende kapanıyor... Neyse 3 dersim var artık sadece cumalarım boş felan ama bi yandan öğretmenliğe başlıyorum 2 hafta sonra bu yüzden geçen dönem aldım çoğu dersi 3 tanecik kaldı mezun olmamaaa
İnşallah tatlım 2. sınıftın sen dimi? Hemencecik biter merak etme.oooooo mikemmellllllldarısı başımaaa
aşkım iş başvurularına başlamş dha geleli 2 hafta oldu
alesede gircekmiş olursa yüksek lisans yapıcak inş..ortalaması çok düşük nası ypcak blmiyorm ama olursa artık çok mutlu oldum çalışkan sevglm bnmm
tabi güzel bi iş bulursa hiç umudum yok ama nysee:97:
evet canm 2deym dhaa :97::97:İnşallah tatlım 2. sınıftın sen dimi? Hemencecik biter merak etme.
Bulur inşallah canım benm takma kafana sen
kızlarrrr sonunda bennn gelebildimmm izmirde internet yoktu çokta yoğun geçince malum sonunda gelebildim kızlarrrrrrrrrrr cumartesiiiiiiiiiiii gübü isteme ve sözümmm varrr dua edinnn nişanı 2 ay erteledik eşimin halası vefat edince hemen istemedik ama yinede yüzük takıcaz 2 gündür yüüzk bakıyoruz çokk güzellllgeçmişşş o kadar çokki okuyamadım kavuşma anımızı bi ara anlatıcam sizeeee sizlerrr nasılsınızzzz hepiniiziziii çok özledimmmmmmmmmmmmm
Ayyyyyyyy çok hoş Mayrammm çok mutlu oldummmm, ayyy hadi hayırlı olsun şimdiden yaaa. Biz de yüzük bakmaya başlayacağız yavaştan ne kadar mükemmel bi his olduğunu tahmin edebiliyorum bu yüzden tırnaklarımı güzelce uzatma uğraşındayım şu sıralarr. Ayy çok heyecanlandım resmen sözleneceksin!!!Ne giyeceksin, kahveyi acı mı yapacaksın ayyyyyyyy
ayyy perimmm aldımmm elbisemi internette de var ama denedim resim kopyalanamıyo romandan aldım kahveyi hem acı hem tuzlu yapıcam şimdiiden söyledimmm olsunn içerim diyooo eee kolay değil kız alıyoobugün atasaydan beğendik bi yüzük onun resminide koymaya çalışcağımm yaa içim kıpır kıpır şimdiden heyecanlıyım sizede bnada çokk sevindimm pericim hepimiz hakettik ve güzel günler artık geldiii evliliğe attığımız her adımm çok heyecanlı
mayraaaaaaaaaac.tesi söz istememi ay bayılazaımm ne güzel ya ne heyecanlısındr sen şmdiiiiiii ne giyceksinnnnnn
musurcmm ohhh şükür kavuştun amann aglamakta neymiş artık
ay canm maşllhhh335immm aynen öyle çok heyecanılıyım elbisemi sözden sonra üstümde faceye koyarım görürsün ama anlatın altın rengi saten dizde kollarında apolet gibi zincirler iniyo çok sade birşey sade olsun istedim söz için nişanda nasıl olsa şaşalı bişey olur diye altına da siyah yüksek topuklu hoş bir ayakkabı saçlarımı nasıl yaptırıcam karar veremedim bu arada aşkımm tam bir damat oldu süreli bizde izmirde teyzem ananem ben ve aşkım geldik çok güzel herşey kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?