• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

saoll cnmm çok teşekkürr ederimm yanımda olduğun gecemi paylaştığın için çok çok saol bende seni öpüyorum inş ş uyuyabilirm yoksa zaman geçmez yaaaaaaaa:95::95:

bu şafak atacak musur askerine kavuşacak:32:
musurcum canım benim şu an senin adına o kadar sevinçliyim ki:62: sabrettin ve sen bu kavuşmayı çoktaan hakettin.son ayrılığınız olsun bu canım,birbirinize öyle kenetlenin ki sizi kimseler ayıramasın:69:
şu an misafirlerimiz var sigara içme bahanesiyle bilgisayar başına geçip ,şafak attıktan sonra gelemezsem diye erkenden depükleyeyim istedim:16:gözün aydın canıım...resim eklemeyi beceremiyorum ama depüğün hasını sana attım gitti,uç yarinin kucağına:52::32::69::70::70:

davul zurna senin için hayde teey teeey:64::64::64::64::64::64:
:54:

tutimmm 335im selenim gece kuşum perişkom esred ve diğerleri hepinizi çok özledim iyiki varsınız:7:
bizde özledikkk :16::16:
ya herkes güzel bi hasret gidersede bi gece ayarlayp yine sabaha kadar eglenip gülsek :69:
ne güzel günlerdi kaç kere uykusuz gittim okula .. şmdi okulda tatil haftaya bigün ayarlayıp sbaha kadar attıralım sayfalarıııı tmammııı :97::65:

MUSURcuummmmmmm
gözünaydın canım benim Allah başka ayrılık hasretlik yaşatmasın.
iyiki aramıza katıldın seni çok seviyoruzz.

benden sana koca bir DEEEEPPPÜÜÜÜÜÜÜÜÜKKKKKKKKKKKKK:37::37::37:

:16::16::16::16::16::98::98::98::98:arkadaşlar çook çook çook teşekkür ederim hepinizee çokk sağolun kızlarr evet ben kapatıyorum bu kavuşma fastını darısı diğer asker bekleyenlerin başına Allhım kimseyi sevdiğinden ayırmasın bizlere başka ayrılık göstermesin ilk ve son olur inşş
aşkımm aradı az önce çıktım diyoooooooo
sana geliyorum bekle benii diyaaaaa
offffffffffff güneştee çokkkk güzel bugünn şansımaa az kaldı sadece 5 saat sonra inşşşş yanımdaaaaaaaaa
:64::65::65::65::69::69::69::69::69::69::69:

Selam canlarımmmm ben geldimmmmm :16:askerimi evine yolcu ettim az önce çokk güzel bi 10 gün geçirdik beraber... Rüya gibiydi gerçektenn!! Gitti ama aramızda 10 dakikalık mesafe olduğundan üzülmüyorum tabii. Burda sonuçta artık sevgilimm..
Yaa çok özledim hepiniziii, Musurum da kavuşmuştur şimdi ne güzell... Böylece tüm asker yarenleri kavuşmuş olduuu!!! Artık sefasını sürme vaktii eğlence vakti canlarrrrrrrrrrr :64:
Geçmişi okuyabilirim şimdi :69:

hiç iyi değilim ben bir sğree gelemeyeceğim beni merak etmeyin....
Tutim yaa nazar mı değdi sana nollduuuuuu :50::25:
ınsallah selencım askerımın psıkolojısı cok bozulmus ok kotu seyler yasaması aşırı durgun eski o değil çok korkkuyorum...
Canım benm emin ol düzelicek askerin en zor zamanları atlattınız siz beraber artık hiçbirşey zarar veremez ilişkinize emin ol Tutim..Msg attm şimdi sana.. Konuşalım balım bunu.
selam kızlar:3:
pek bi neşesiz buralar çok durgun :31:
musurcm bakk gelcekmi o günler diyodunn yarn bu saatte kocanla olucaksınnnn :16::16:
tutim ya bnmkide bunalıma girdi sanırım geldigi gün durgundu snra düzeldi şmdi yine başladı gbi bnde üzülüyorm çok :97: ama bnmkini sanırm iş bulamıcam stresi sardı sıkılıyorm bos durmaktan diyo ama evdende çıkmak istemiyorm diyo :97:
aman neyse tek derdimiz bu olsun düzelir elbett :69:
kuşkam denizliye mi gidiyo askerin :97: buluşup tekrar ayrılmak dhada zor olsa gerek :97:
tutiminkide bugn gidiyo :97:
özoşş kavuştu ama ohh miss gbi :16:
perininde aç aç gecesi hala bitmedi sanırım :60::60:
Bebişşşş :57: Bundan böyle bize hergün aç aç gecesi yavru kuşum :60:
tutimmm 335im selenim gece kuşum perişkom esred ve diğerleri hepinizi çok özledim iyiki varsınız:7:
Özommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48: ben de seni çok özledim.
şuraya bende bi gün şafak doğan güneş yazabilecekmiyim diye düşünüyodumm evet

şafakk doğan güneşş yaa :emir_bebek:
sabah bizim için doğacak güneşş :46:
şuanda saatler bizim için geçiyoo bizi kavuşturmak için :16::16::16:
aşkımmmmmm benmm nasıl sabırsız nasıl heyecanlı şu andaa :69::69:

Ayyy çok sevindm Musurm senin adına yaaa.... Yaşasın! Bir daha hiçç ayrılmayın canım mutluluklar... :48::71::70:

canlarım ben geldiiim çok özledim hepinizi gerçekten..
sınavları oku notları gir karneleri yaz derken bi koşturmacada buldum kendimi..
aşkım da yanımda artık oraya buraya giderken gelemedim bi türlü ama hep aklımdaydınız..
tatile girdim artık gelirim sık sık siz neler yapıyosunuz çoğunuz kavuşmuştur askerine hepimiz bulutlardayız artık ben çok ama çok mutluyum huzurluyum kendimi müthiş hissediyorum aşkım da melek gibi çok memnunum halimden :nazar:

evett özommm yaa ilkk topiğe aşkımm izne gelcek 12 gün şafak atıyo dediğimde sen de bana benmkide 10 gün atacak son günleri beraber geçiririz demiştin o günden beri daha da yakın olduk son zmanlarda bütün arkadaşlarımızı sevdiklerine kavuşturduk depük geceleri yaptık biz sona kaldık bazen onların anlattıklarına sevindik bazen boynu bükük sadece okuduk ama bizede az kalıyo dedik
en son senin depük geceni resmen iple çektim bi talihsizliğimz oldu ama sonunda sende kavultumm vee şimdi bu 335 kısa dönem in en son kavuşanı olarak yazıyorumm
güneşin için çook çookk saoll Allahım inşş yarın sağ salim gösterir sevdiğimi bana inşşşşş
tatlım ne güzel gözün aydın Allah bir daha ayırmasın inşallah bu son ayrılığınız olur canım :29:

ınsallah selencım askerımın psıkolojısı cok bozulmus ok kotu seyler yasaması aşırı durgun eski o değil çok korkkuyorum...

tutim düzelicektir merak etme benimki de başlarda çok durgundu şimdi açıldı ama her şey yoluna girer merak etme canım biraz daha zaman tanımalısın belki de

anammm şükür 2 kaçak ortaya çıktı :27::27:
allahm totalde 3 kişiyiz uzun zamndr olmuyodu :60::60:
perii aç aç nereye kadr azıkta burayı aç :60: :27:

tatlım naber ya gelemedim ben ne zamandır zaten evde çok duramadık oraya buraya gtmekten bi de karne işi baya yordu beni ama artık gelirim tatile girdim çünkü :62:

Oyyy vioşum da gelmişşş hoşgelmiişş ayy ne güzel canm biz de seni çok özledik... Ben de 10 gündür gece gündüz aşkımlaydım, ya benim bebeğim de melek gibi sinirleri alınmış gibi hep yumuşak, sürekli öpüp kokluyor beni gözleri doluyor bakarken... Çok mutluyum çokk!!! :62::62::62:

335im merak etme artık burdayım kuzuumm aşkım pek sık kalamaz bende :15:

tatlım naber ya gelemedim ben ne zamandır zaten evde çok duramadık oraya buraya gtmekten bi de karne işi baya yordu beni ama artık gelirim tatile girdim çünkü :62:
iyi bakalm girdik tatile aşklarda yanımızda ohhhh dha ne olsn :64::64:
Oyyy vioşum da gelmişşş hoşgelmiişş ayy ne güzel canm biz de seni çok özledik... Ben de 10 gündür gece gündüz aşkımlaydım, ya benim bebeğim de melek gibi sinirleri alınmış gibi hep yumuşak, sürekli öpüp kokluyor beni gözleri doluyor bakarken... Çok mutluyum çokk!!! :62::62::62:
:65: zafer bizimmmmmm :66:
olsn cnm bi sene snra zaten hep seninle kalcak aşkın :69::69:

perim valla benimki de sinirleri alınmış gibi daha da çok aşık oldum yaa.. bi de zayıflamış biraz göbeği vardı göbeği gitmiş 8 kilo vermiş çok yakışıklı bebeğim bakarken içim eriyo yaa.. hep dibinde olmak istiyorum hiç yanından ayrılmak istemiyorum .. geceleri huzur dolu uyuyorum.. o yokken her akşam yorganın üstüne battaniyeyle yatan ben artık aşkımla ısınıyorum :62: onun kokusuyla uyuyorum Allah başımdan eksik etmesin evimin direği gemimin küreği :60::23:

Aminn vioşumm aminnn :16: Ben de sonsuza dek beraber uyuyacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum... O yokken kapanmak bilmeyen gözlerim onun koynunda anında kapanıyor... O yokken geçmeyen zaman o yanımdayken su gibi akıp geçiyorr...
Benim aşkım da 8 kilo vermiş azcık göbeciği vardı incecik olmuş, yüzü de incelmiş bayaa, maviş gözleri daha da ortaya çıkmış yakışlıklımın :27::27: Oyyy ne güzeldiii özledim beee :52::60::60::69:

Bugün Ankarada heryer bembeyaaazzzz...... Aşkımla karda yuvarlandık kahvaltı faslı ardından sonra da kar manzarasına karşı kahvemizi içtik....
Ya bu şehre Kar gerçekten çokkk yakışıyor!!!

herkese iyi pazarlarrr:72::72:
çok duygusallaştım bugün ben yaa babama istemeye geliceklerni söyledim
gelmesinler vermicem ki diyip durdu:60:
annem aşkımla görüştü uzun uzun
sanırım bu hafta içi bir gün beni istemeye gelicekler:52::52:
ayy ben çok atres oldum heyecan yaptım şimdiden:18:
babam biraz uğraştırıcak gibi olsun uğraşsıınlar valla :60:
ay annem de dedi nedir benim senden çektiğim die:39:
bi baktı iş ciddiye bindi,sulugöz olduuk sarılıp sarılıp ağlıyoz:60:
ya bu hafta içi AşkımDenizliden gelince gezmeye gidicez,gölnlüme göre kendi çiçeğimi alsam ayıp olur mu ki kızlar yaa bi yardım edin bana.
uzun süre saklamak istiyorum canlı istemiyorum salonuma koyarım,kendi zevkime göre alsam abes kaçar mı sizce??

Back