• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

herkese iyi pazarlarrr:72::72:
çok duygusallaştım bugün ben yaa babama istemeye geliceklerni söyledim
gelmesinler vermicem ki diyip durdu:60:
annem aşkımla görüştü uzun uzun
sanırım bu hafta içi bir gün beni istemeye gelicekler:52::52:
ayy ben çok atres oldum heyecan yaptım şimdiden:18:
babam biraz uğraştırıcak gibi olsun uğraşsıınlar valla :60:
ay annem de dedi nedir benim senden çektiğim die:39:
bi baktı iş ciddiye bindi,sulugöz olduuk sarılıp sarılıp ağlıyoz:60:
ya bu hafta içi AşkımDenizliden gelince gezmeye gidicez,gölnlüme göre kendi çiçeğimi alsam ayıp olur mu ki kızlar yaa bi yardım edin bana.
uzun süre saklamak istiyorum canlı istemiyorum salonuma koyarım,kendi zevkime göre alsam abes kaçar mı sizce??
kuşkam hayırlı olsun allah tamamına erdirsin şimdiden umraım her şey gönlünce olur canım :29: kendin seçebilirsin abes kaçmaz bence sonuçta görücü usulü deil ki kaç senelik sevgilin istediklerini aldırabilirsin abes kaçmaz canım :61:

herkese iyi pazarlarrr:72::72:
çok duygusallaştım bugün ben yaa babama istemeye geliceklerni söyledim
gelmesinler vermicem ki diyip durdu:60:
annem aşkımla görüştü uzun uzun
sanırım bu hafta içi bir gün beni istemeye gelicekler:52::52:
ayy ben çok atres oldum heyecan yaptım şimdiden:18:
babam biraz uğraştırıcak gibi olsun uğraşsıınlar valla :60:
ay annem de dedi nedir benim senden çektiğim die:39:
bi baktı iş ciddiye bindi,sulugöz olduuk sarılıp sarılıp ağlıyoz:60:
ya bu hafta içi AşkımDenizliden gelince gezmeye gidicez,gölnlüme göre kendi çiçeğimi alsam ayıp olur mu ki kızlar yaa bi yardım edin bana.
uzun süre saklamak istiyorum canlı istemiyorum salonuma koyarım,kendi zevkime göre alsam abes kaçar mı sizce??

Kuşummm çok çok sevindimmm.. Sen buna hazırmısın pekii? Aklın karışıktı biraz geçti dimi? Çok mutlu bir olay bu çünkü yaşasın :46: Ayy hadi bakalım yaa heyecanlandım çok.
Canım sana getirecekleri çiçeği mi ben aliym diyorsun? Olur mu öyle :60: Bilemedimki ben :26:Aşkına rica et ben saklamak istiyorum diye, istediğin gibi alsınlar. Ya da taze çiçekleri de kurutup saklayabilirsin canım bi kutuda. Ben aşkımın aldığı bütün çiçekleri saklıyorum hala :16:

kuşkam hayırlı olsun allah tamamına erdirsin şimdiden umraım her şey gönlünce olur canım :29: kendin seçebilirsin abes kaçmaz bence sonuçta görücü usulü deil ki kaç senelik sevgilin istediklerini aldırabilirsin abes kaçmaz canım :61:

çok teşekkür ederim canım benim içim rahatladı valla o zaman çikolata gondolumu da alırım ben:60:ay ne giycem istemeye geldiklerinde ben:18:
sözde ne giycem offfff
ya bi de yüzük konusunda kararsızım söz yüzüğü alsam ilerde sadece alyansımla tektaşımı takarım söz yüzüğünü takmam ama alsam mı almasam mı karar veremedim yaaa:18:

Kuşummm çok çok sevindimmm.. Sen buna hazırmısın pekii? Aklın karışıktı biraz geçti dimi? Çok mutlu bir olay bu çünkü yaşasın :46: Ayy hadi bakalım yaa heyecanlandım çok.
Canım sana getirecekleri çiçeği mi ben aliym diyorsun? Olur mu öyle :60: Bilemedimki ben :26:Aşkına rica et ben saklamak istiyorum diye, istediğin gibi alsınlar. Ya da taze çiçekleri de kurutup saklayabilirsin canım bi kutuda. Ben aşkımın aldığı bütün çiçekleri saklıyorum hala :16:

canım perim teşekkür ederim bitanem:69:hazır hissediyorum kendimi en azından günler boyu akan gözyaşlarım kurudu içimde mutluluk var,bu da hazırım demek heralde:18:zaten düğün işinden korkuyodum ben onu da çözdük seneye olucak bu sene sadece söz ve nişan dedim o da bana bıraıyo zaten..ben de çok heyecanlıyım sorma yaaa:52::52:
evet bana getirecekleri çiçek canım,ben beğenirim o alır bişi olmaz yaa zaten ailenin içinde sayılırım kaç senedir beraberiz,zevkine güveniyorum ama enim için çok önemli çiçime sinsin istiyorum o yüzden aşkımla beraber beğenelim diyorum ben.

canım perim teşekkür ederim bitanem:69:hazır hissediyorum kendimi en azından günler boyu akan gözyaşlarım kurudu içimde mutluluk var,bu da hazırım demek heralde:18:zaten düğün işinden korkuyodum ben onu da çözdük seneye olucak bu sene sadece söz ve nişan dedim o da bana bıraıyo zaten..ben de çok heyecanlıyım sorma yaaa:52::52:
evet bana getirecekleri çiçek canım,ben beğenirim o alır bişi olmaz yaa zaten ailenin içinde sayılırım kaç senedir beraberiz,zevkine güveniyorum ama enim için çok önemli çiçime sinsin istiyorum o yüzden aşkımla beraber beğenelim diyorum ben.

Olur o zaman kuşkam aileyle samimiyetiniz varmış gönlüne göre olsun tabii herşey canım benm :16:

musur'cum affet beni depük gecende yanında olamadımdilerimki ilk ve son ayrılığınız olur artıkçok mutlu olursunuz inşallah :14: kendimi hiç iyi hissetmiyordum...akşamları aşkımın yanında ayrılınca eve ağlayarak geliyordum,o kadar dalmışım ki az kalsın araba çarpıyordu bana aşkım çok durgun,psikolojisi ve morali çok bozuk kısa kısa bu kadar anlatayım size...:14:

gece kuşuuuuuu :69: yuvadan bi kuş uçuyo :60::60: ne giyceksin sen ay evet bunu konuşmalıyız çok heyecanlııııııı :69::69: hadi çiçegi istedin bırak çikolatayı çocuk seçsin abartmayalm :9::9:
tutiii :80: cnm ya sizin zaten bi iki ay snra söz falan olmıcakmı öyle kavuşup ayrılmak dha zor olsa gerek ama en fazla 1 1buçk sene snra hep birlikte olcaksınzzz :16: o zamana kadrda zamn çabucak geçer zaten dügün hazırlıkları söz nişan derkenn :69:
periii :57:

tutimm önemlii değill tatlımm takam hayrdırr yaa niyee öle oldu askerin inşş hemen düzelir yinede dediğim gibi zor olsada sabret biraz daha sonraa konuşmayıı denersin
bide

evettt kızlarr aşkıma kocama herşeyime sonunda kavuştum sabahtan beri karnımda bi kasılma taa mideme vurdu tam havaalnında beklerken daha da sıklaştı çok stres yaptımm yaa ama sonun da benm oldu aşkımm Allahım bi daha hiç kimseye ayrılık yaşatmasın
ben de kavuştum herkese nasip etsinn inşşş çookk mutluyum çoookk günler sonra aşkmla uyuycamm veee bi daha asla ayrılmıycammm :69::69::69::69::16::16::16:

evettt kızlarr aşkıma kocama herşeyime sonunda kavuştum sabahtan beri karnımda bi kasılma taa mideme vurdu tam havaalnında beklerken daha da sıklaştı çok stres yaptımm yaa ama sonun da benm oldu aşkımm Allahım bi daha hiç kimseye ayrılık yaşatmasın
ben de kavuştum herkese nasip etsinn inşşş çookk mutluyum çoookk günler sonra aşkmla uyuycamm veee bi daha asla ayrılmıycammm :69::69::69::69::16::16::16:

ayy canım benim yaa ne güzel, darısı bizlere olsun inşallah:31:
doya doya sarıl hiç bırakma, bir daha da bi yere yollama:29:
ben de yeni kavuşmuşken kocacığıma askere yolladım:5:
bizim da kaldı 106 günümüz, 100 den sonra çabuk geçer diyolar doğru mu?

musurcum canım ne güzel anlatmışsın kıyamam yaa inşallah bundan sonra heppp çok mutlu olursunuz...bir daha hiç ayrılmazsınız...herşy gönlünüzce olsun canım eşinle mutluluklar canım benim...:16:

335dc ıhhh bizim sorunlar çok büyüdü allaha çok şükür aramızda problem yok ama burda anlatmak istemiyorum....
aranızda sorun yoksa sorn yok en önemlisi bu canm :69:
blmiyorm tabi noldu ama thminimce baban uzak diye zorluyodur biraz yda aşkın işleriniz halletmek istiyodr ilk önce büyük sorn deil bnlar allh dha kötüsünü vermesn cnm :16::16:

ohhhh şükürrr artık herkes mutluuuuuuuuu :52::52:
artıkk beklemiyorz asker falannnnnnnn :62::62:

Back