• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

askerlerinize kavuştunuz, boş bırakmışsınız buraları..
keşke biz de kavuşsak da gelmesek buralara:9:

musurcm ilk depüğün benden gelsin o zmaannnn sanaa :57:
canım bak bitmez bitmez diyodn seninkide bittii.. allah bu günlerimizi özletmesn inş. herşey çok güzel olsn hepimiz için...
seninle birlikte 335.dnem olarak hepimiz kavuştuk.. :123:
darısı 337lern başına:16:
buda depüğün al sanaaa
:69:

musurcm ilk depüğün benden gelsin o zmaannnn sanaa :57:
canım bak bitmez bitmez diyodn seninkide bittii.. allah bu günlerimizi özletmesn inş. herşey çok güzel olsn hepimiz için...
seninle birlikte 335.dnem olarak hepimiz kavuştuk.. :123:
darısı 337lern başına:16:
buda depüğün al sanaaa
:69:

saoll tatlımm çoookk teşekkür etiim
evet 335 kısa dönemler olarak kapatıyorum
Allahım kiseyi ayrımasın sevdiğinden
öptüyorumm bitti yaaaaaaaaaaaaa:1:

som kavuşmayan topik güzelimiz de muradına eriyor :81:
mutluluklar cnm :16:
1222031061Sb0N8A.jpg

guneso.gif
[/CENTER][/QUOTE]
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::98:

musurcummmmm:70:sonunda bitti tatlım şafaklarımız birbirine çok yakındı hep birbirimize depük atma hayali kurduk şanssızlığım yüzünden depük geceme bile gelemedim olsun canlarım sonunda bitirdik ya bak sonunda seninde depük gecen geldi ve topiğin son depük gecesi buralar çok ıssız normaldir tatlım kızma arkadaşlarımıza hasret gideriyorlar seninde çoook az kaldı askerine kavuşmana yukardaki güneş senin güneşin olsun allahım bir ömür sizi ayırmasın hep yüzün gülsün inşallah:34: depük atmak yerine tokat atsam tatlım:57:al sana alllll:23:askerine en yakın zamanda kavuşman dileğiyle öpüyorum seniii:71:

evett özommm yaa ilkk topiğe aşkımm izne gelcek 12 gün şafak atıyo dediğimde sen de bana benmkide 10 gün atacak son günleri beraber geçiririz demiştin o günden beri daha da yakın olduk son zmanlarda bütün arkadaşlarımızı sevdiklerine kavuşturduk depük geceleri yaptık biz sona kaldık bazen onların anlattıklarına sevindik bazen boynu bükük sadece okuduk ama bizede az kalıyo dedik
en son senin depük geceni resmen iple çektim bi talihsizliğimz oldu ama sonunda sende kavultumm vee şimdi bu 335 kısa dönem in en son kavuşanı olarak yazıyorumm
güneşin için çook çookk saoll Allahım inşş yarın sağ salim gösterir sevdiğimi bana inşşşşş

musurum olacak inşallah tatlım gelecek askerin ve bir daha hiçç ayrılmayacaksınız evet tatlım izin kullanıldıktan sonra topiktekilerin son günleri yaklaştıkca bozulduk baya onlar için çok sevindik ama bizde onlarla kavumak istedik birbirimizin ki yakın olunca destek bulduk:70: ve sonunda başardık:30:

cnmm evett içim içime sığmıyoo resmen inanmak bilee çok hoşş şuan aşkımm napıoo onun saatleri nasıl geçiyoo acaba bu gece son ayrı yatışımız çokk mutluyumm yaa bitiyo gerçekten bitiyooooo:65::65::65::65::46::46::46::8::8::8::10::10::10:

musurcum ben gideyim artık maalesef bu laptop değil:50:ve sürekli başında kalamıyorum canım sende hazırlıklarını bitir annem kendine çok ii bak sana mutluluk dolu günler diliyorum ilk fırstta topiğe gi,rip yazarsın:52:

şuraya bende bi gün şafak doğan güneş yazabilecekmiyim diye düşünüyodumm evet

şafakk doğan güneşş yaa :emir_bebek:
sabah bizim için doğacak güneşş :46:
şuanda saatler bizim için geçiyoo bizi kavuşturmak için :16::16::16:
aşkımmmmmm benmm nasıl sabırsız nasıl heyecanlı şu andaa :69::69:

QUOTE=ozelegtim;17392379]tutimmm 335im selenim gece kuşum perişkom esred ve diğerleri hepinizi çok özledim iyiki varsınız:7:[/QUOTE]

evett yaa şu siteye açma önderliğini gösteren tuti yee bi kez daha teşekkürler ii ki açmışş vee ben ii ki tesadüfen bulmuşum yoksa geçmezdi bu askerlik beeeeee:70::70::70::70:

Back