• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335ciim teşekkür ederim canım:16:
tutim neyin var? msne gel bakim bii:43:
musrucum sık dişini çok az kaldı canım:69:

bugün görüştüm canımla yarın Denizli Ye gidio :43:

ınsallah selencım askerımın psıkolojısı cok bozulmus ok kotu seyler yasaması aşırı durgun eski o değil çok korkkuyorum...

çok üzüldüm cnm :( ama üzüldüğün bu olsun tatlım, daha geleli çok çok az zaman oldu. eminim 1 ayı bulmaz toparlaması kendini. sende üzme kendini lütfen, önemli olan beraber olmanız. senin desteğinle, beraberliğinizle, hele ki ailesine kavuşunca da yavas yavaş toparlanır inş cnm :29:

ınsallah selencım askerımın psıkolojısı cok bozulmus ok kotu seyler yasaması aşırı durgun eski o değil çok korkkuyorum...

tatlımm bak sen kendinde diyosun askerlik pskolojisi işte biraz kendi haline bırak herşeyden uzak kalması onu sıkmıştır birden de burda olması şaşırmış bi kendi haline bırak bakalım birazz zman tanı olmadı çek karşına sakin adam akıllı konuşş:34:

canlarımmmm sizi çok özledim sizi bilgisayarım bozulunca çok üzüldüm yaa:43:depük gecemde beni depükleyen arkadaşlaımın ayaklarına sağlık en sona musurum kaldı onu da bu gece depükledik mi tmamdır.Geçmişa kısaca göz atıım herkes beni sormuş kızlar hep aklımdaydınız valla:28:ben aşkıma kavuştum perşembe günü gittim sudan çıkmış balığımı terminalden aldım çokk özlemişim aşkım pek şaşkındı ama hala inanamıyordu resmen evimize geldik bitmişti sonunda hasret doya doya koklayp sarıldım gece boyu allah ayrılık vermesin bir daha dünde sabah aşkımn yanından kalktım ayrılmak istemedim ama mecburen okula giitim çocuklarımın karnelerini verdimm sonraaaaaaaaaa evimize koştum aşkkımaaaaaaaaaa:38:hazırlandık biraz dolaştık sonra otobüsümüze bindik yan yana yanımda olduğuna ben hala inanamıyordum tabi,ki :28:çokkkkkkkkk seviyorum aşkımı :69:neyse kızlar memleketimdeyim şi,mdi şükür internet var4 musurumu depükleyecem bu gece inşalllahhhhhhhhh:21:

gözün ayın özom depükledim seni görmedin sanırım,normaldir bazen cepten gözükmüyor...:16:

gördüm depüğünü ayaklarına sağlık canım bu arada askerden gelinbce benimki de öle oldu her an bir boşlukta gibi sessiz sakin bir garip hallerde bir kaç gün böyle olacağını söyledi yeniliklere alışmak zor oluyormuş onun için askeriye pdsikolojisini atamadı daha düzelir canım takma kafana:34:

canlarımmmm sizi çok özledim sizi bilgisayarım bozulunca çok üzüldüm yaa:43:depük gecemde beni depükleyen arkadaşlaımın ayaklarına sağlık en sona musurum kaldı onu da bu gece depükledik mi tmamdır.Geçmişa kısaca göz atıım herkes beni sormuş kızlar hep aklımdaydınız valla:28:ben aşkıma kavuştum perşembe günü gittim sudan çıkmış balığımı terminalden aldım çokk özlemişim aşkım pek şaşkındı ama hala inanamıyordu resmen evimize geldik bitmişti sonunda hasret doya doya koklayp sarıldım gece boyu allah ayrılık vermesin bir daha dünde sabah aşkımn yanından kalktım ayrılmak istemedim ama mecburen okula giitim çocuklarımın karnelerini verdimm sonraaaaaaaaaa evimize koştum aşkkımaaaaaaaaaa:38:hazırlandık biraz dolaştık sonra otobüsümüze bindik yan yana yanımda olduğuna ben hala inanamıyordum tabi,ki :28:çokkkkkkkkk seviyorum aşkımı :69:neyse kızlar memleketimdeyim şi,mdi şükür internet var4 musurumu depükleyecem bu gece inşalllahhhhhhhhh:21:

cnmm benmm ya ne güzellll Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın çok zor bende yarın gidip karşılıycamm bakalımm bi neler yaşıycaz gelincee:4:

cannım valla bende dedim ki evci çıkarsaydım keşke daha mutlu oluyrdun dedim yavaş yavaş kendine geliyor benimki ama yorgunluğunu atıyor:27:

evett cnmm yaa kolayy değil 160 günün yorgunluğu yazık onlarada biz şimdi msn de konuşuyoruzz benm ki yerinde duramıyoo yarın bi olsa bi gelsem sabah nasıl olcvak bavulumu hazırlıycam bi görsen bayram çocuğu gibi süreklide durup durup bitti dimi diyoo:36:

ben dee şimdii çıkıyorumm canımm aşkım yemek yemeğe gitti bende yarına pasta siparişi vermeye vermeye gdiyorumm ayy hadii yaa yarın bu saatler olsun ben evden çıkıyımm

kimsecikler yookk herkes yogun galiba ben de hic gelemiyorum kızlar kac gündür ev arıyoruz askerimle cok işimiz var dahhhhaaa inş kendi evimize yerlesince bol bol gelirim foruma safaklar bitti galiba artık herkesler kavustu

selam kızlar:3:
pek bi neşesiz buralar çok durgun :31:
musurcm bakk gelcekmi o günler diyodunn yarn bu saatte kocanla olucaksınnnn :16::16:
tutim ya bnmkide bunalıma girdi sanırım geldigi gün durgundu snra düzeldi şmdi yine başladı gbi bnde üzülüyorm çok :97: ama bnmkini sanırm iş bulamıcam stresi sardı sıkılıyorm bos durmaktan diyo ama evdende çıkmak istemiyorm diyo :97:
aman neyse tek derdimiz bu olsun düzelir elbett :69:
kuşkam denizliye mi gidiyo askerin :97: buluşup tekrar ayrılmak dhada zor olsa gerek :97:
tutiminkide bugn gidiyo :97:
özoşş kavuştu ama ohh miss gbi :16:
perininde aç aç gecesi hala bitmedi sanırım :60::60:

evett tatlımm kaç gündürr yanlızz takılıyorum burda kimsecikler yok herkesin bi telaşı var özomunda pc bozulmuş cnmm yenii gelebildii
evettt tatlımm yarın buu saattlerde kocamm uçağa binmek üzere olcakk vee 45 dkk sonra benm olcakk inşş tabii hava şartları elverişli olursaa hava da yağmur var inşş yarın 45 dkk güneşli olur açar
[/ayyyyyyyy inanamıyorumm yaaaaaaaaaB]

Back