• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

askerlikte neymiş :57: günler gelmiş geçmiş :27: kavuşmuş aşıklar birbirine :123: darısı kavuşamayan çiftlere :16:
başlar bazen kavgalar :84:
yda eglenceeler :64:
ruh halleri deişir :69: böyle :95: böyle :48: böylee...
ama kalpler hep birdir işte tamda böyle :38::71::103::123::132:

ömür boyu böyle olalımmmmmmmmmmmm :123::123:

335dc kafayı yediii :27::27:
ayyyyyyyyyyyyy darlandmm :68: böyle yaşlancm buralarda :68:
elimde valizim istanbul ben evlenirem kalamam dul :97: iş güç kariyer cazibe yahşiiii :69:
kafayı yedim :56: :60::60:

selam yine ben:60::60::60:
musurcum gözünaydın canım.
tutimm her şey çok güzel olacak bitanem sen sıkma canını,ne zaman konuşmak istersen dinlemeye hazırım bitanem biliyosun değil mi?
hepinizi çok özlediiimmmm:69::69::69:

yarın mıııııı :53:
nden o kadar erken destur :60:
bnm 14nde ders seçimim var 21nde açılcak tabi sözde açılck ilk hafta ögrencisiz açılcak :60::60:

Bizimki erken açılıyor bebişko erkende kapanıyor... Neyse 3 dersim var artık sadece cumalarım boş felan ama bi yandan öğretmenliğe başlıyorum 2 hafta sonra bu yüzden geçen dönem aldım çoğu dersi 3 tanecik kaldı mezun olmamaaa :52:

aşkım iş başvurularına başlamş dha geleli 2 hafta oldu :69:
alesede gircekmiş olursa yüksek lisans yapıcak inş.. :16: ortalaması çok düşük nası ypcak blmiyorm ama olursa artık :60::60: çok mutlu oldum çalışkan sevglm bnmm :16:
tabi güzel bi iş bulursa hiç umudum yok ama nysee :69::97:

oooooo mikemmelllllll :9::9: darısı başımaaa :69::68:
İnşallah tatlım 2. sınıftın sen dimi? Hemencecik biter merak etme.
aşkım iş başvurularına başlamş dha geleli 2 hafta oldu :69:
alesede gircekmiş olursa yüksek lisans yapıcak inş.. :16: ortalaması çok düşük nası ypcak blmiyorm ama olursa artık :60::60: çok mutlu oldum çalışkan sevglm bnmm :16:
tabi güzel bi iş bulursa hiç umudum yok ama nysee :69::97:

Bulur inşallah canım benm takma kafana sen :36:

kızlarrrr sonunda bennn gelebildimmm izmirde internet yoktu çokta yoğun geçince malum sonunda gelebildim kızlarrrrrrrrrrr cumartesiiiiiiiiiiii gübü isteme ve sözümmm varrr dua edinnn nişanı 2 ay erteledik eşimin halası vefat edince hemen istemedik ama yinede yüzük takıcaz 2 gündür yüüzk bakıyoruz çokk güzellll :52::52: geçmişşş o kadar çokki okuyamadım kavuşma anımızı bi ara anlatıcam sizeeee sizlerrr nasılsınızzzz hepiniiziziii çok özledimmmmmmmmmmmmm:16:

kızlarrrr sonunda bennn gelebildimmm izmirde internet yoktu çokta yoğun geçince malum sonunda gelebildim kızlarrrrrrrrrrr cumartesiiiiiiiiiiii gübü isteme ve sözümmm varrr dua edinnn nişanı 2 ay erteledik eşimin halası vefat edince hemen istemedik ama yinede yüzük takıcaz 2 gündür yüüzk bakıyoruz çokk güzellll :52::52: geçmişşş o kadar çokki okuyamadım kavuşma anımızı bi ara anlatıcam sizeeee sizlerrr nasılsınızzzz hepiniiziziii çok özledimmmmmmmmmmmmm:16:

Ayyyyyyyy çok hoş Mayrammm çok mutlu oldummmm, ayyy hadi hayırlı olsun şimdiden yaaa. Biz de yüzük bakmaya başlayacağız yavaştan ne kadar mükemmel bi his olduğunu tahmin edebiliyorum bu yüzden tırnaklarımı güzelce uzatma uğraşındayım şu sıralarr. Ayy çok heyecanlandım resmen sözleneceksin!!!Ne giyeceksin, kahveyi acı mı yapacaksın ayyyyyyyy :52::52::52::52::52:

slmm kızlarr nasılsınız bakalımm
artıkk hayat çok daha güzel eskisi gibi sanki nefesimi tutmuştum 160 gün boyunca şimdi rahatladım
aşkımla dün akşamdan beri başbaşa o kadar çokk konuştuk kii vee bugün yine ölee sürekli konuştuk onun anlatııkları bitti benmki başladı ben bitirdim o başladı çook çileler çekmiş kocam orda sizin askerler kilo verirken benmkinin saçları bembeyaz olmuşş abartmıyorum yanları çook beyazlamış yaa çook üzüldümm cnmm benmm bu kadar olduğunu bilmiyodum :59:

veee bi defter tutmuş bana bütün günleri yazmış oraya hep zor anları var okurken bile çook zor tuttum kendimi
ama arık ağlamak yookkkkkkkk:62::62::62::62::62::62::62:
:69::69::69::69::69:

Ayyyyyyyy çok hoş Mayrammm çok mutlu oldummmm, ayyy hadi hayırlı olsun şimdiden yaaa. Biz de yüzük bakmaya başlayacağız yavaştan ne kadar mükemmel bi his olduğunu tahmin edebiliyorum bu yüzden tırnaklarımı güzelce uzatma uğraşındayım şu sıralarr. Ayy çok heyecanlandım resmen sözleneceksin!!!Ne giyeceksin, kahveyi acı mı yapacaksın ayyyyyyyy :52::52::52::52::52:

ayyy perimmm aldımmm elbisemi internette de var ama denedim resim kopyalanamıyo romandan aldım kahveyi hem acı hem tuzlu yapıcam şimdiiden söyledimmm olsunn içerim diyooo eee kolay değil kız alıyoo:9: bugün atasaydan beğendik bi yüzük onun resminide koymaya çalışcağımm yaa içim kıpır kıpır şimdiden heyecanlıyım :52::52: sizede bnada çokk sevindimm pericim hepimiz hakettik ve güzel günler artık geldiii:65::65: evliliğe attığımız her adımm çok heyecanlı :16::16::16:

mayraaaaaaaaaa :52: c.tesi söz istememi ay bayılazaımm :60::60: ne güzel ya ne heyecanlısındr sen şmdiiiiiii :16: ne giyceksinnnnnn :69:

musurcmm ohhh şükür kavuştun amann aglamakta neymiş artık :52:

Musuruummmm ohh ne güzelllllllllllll, hepsi çok çileler çekti biz de öyle tabiiama hepsi geride kaldı artık çoook güzel günler bekliyor bizi canımmmmm :16:
Mayrammm oohh süper hayırlı olsun elbisenn, ben de ne bulursam atıcam kahveye karabiber de atıcam :27: hehehehh kolay mı bizim gibi kız alıyorlar :60: Ya mükemmel şeyler bunlar gerçektennnn, artık resmen evliliğe yaklaşıyoruz adım adım, benim aşkım bugün geldi sımsıkı sarıldı bana artık hayatlarımızı birleştirmeye çok çok az kaldı dediii, eskiden hep ilerde derdi şimdi çok kısa bi zaman sonra dediiii :27: Yaza nişan sonrası Allah kerimmmmmmmmmmmmmmm :92::64: Çok mutluyum yaaa nazar değmesinn sevenlereeeeee :nazar::nazar: Genç anne olmak istiyorum ben 2 sene sonra anne olmuş olmak istiyorum 28 yaşındaaa :49::66::66:
Çok heyecanlı günler geliyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52:

ayyy perimmm aldımmm elbisemi internette de var ama denedim resim kopyalanamıyo romandan aldım kahveyi hem acı hem tuzlu yapıcam şimdiiden söyledimmm olsunn içerim diyooo eee kolay değil kız alıyoo:9: bugün atasaydan beğendik bi yüzük onun resminide koymaya çalışcağımm yaa içim kıpır kıpır şimdiden heyecanlıyım :52::52: sizede bnada çokk sevindimm pericim hepimiz hakettik ve güzel günler artık geldiii:65::65: evliliğe attığımız her adımm çok heyecanlı :16::16::16:

ayy tatlımm çook heycanlıı yaa:52::52:çookk güzell anlar bunlar keyfini çıkarın ii cee tatlı telaşlar ama çok güzell yaaa
ayy bu topikte bölee güzel haberlerde yer alcakmış demmekki ne güzel güzell
bu arada özommmm nerdeeeeeeeeeeeeeeee:18::18::18::18:

Son düzenleme:
mayraaaaaaaaaa :52: c.tesi söz istememi ay bayılazaımm :60::60: ne güzel ya ne heyecanlısındr sen şmdiiiiiii :16: ne giyceksinnnnnn :69:

musurcmm ohhh şükür kavuştun amann aglamakta neymiş artık :52:

335immm aynen öyle çok heyecanılıyım elbisemi sözden sonra üstümde faceye koyarım görürsün ama anlatın altın rengi saten dizde kollarında apolet gibi zincirler iniyo çok sade birşey sade olsun istedim söz için nişanda nasıl olsa şaşalı bişey olur diye altına da siyah yüksek topuklu hoş bir ayakkabı saçlarımı nasıl yaptırıcam karar veremedim bu arada aşkımm tam bir damat oldu süreli bizde izmirde teyzem ananem ben ve aşkım geldik çok güzel herşey kızlarrr:52:

335immm aynen öyle çok heyecanılıyım elbisemi sözden sonra üstümde faceye koyarım görürsün ama anlatın altın rengi saten dizde kollarında apolet gibi zincirler iniyo çok sade birşey sade olsun istedim söz için nişanda nasıl olsa şaşalı bişey olur diye altına da siyah yüksek topuklu hoş bir ayakkabı saçlarımı nasıl yaptırıcam karar veremedim bu arada aşkımm tam bir damat oldu süreli bizde izmirde teyzem ananem ben ve aşkım geldik çok güzel herşey kızlarrr:52:
ay canm maşllhhh :nazar:
i bakalm bekliyorm resimlerii azıck kaldı zatn :16:
bn sözümü anlattıgımda siz neler anlatıyo olcaksnz acaba hamileliginizimi bilemedm :9::9:

Back