• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

eveeeeeeeeeeeeeeet 335 kısa dönem yaranleri;
nasıl başlasam bilmiyorum ama kısa kısa anlatayım bakırköye gittim aşkım deniz otobüslerinin kalktığı yerden beni alıcaktı öyle kararlaştırdık neyse deniz otobüsünden indim benim elimde şemsiye vardı ben karşımda benimkini görünce şemsiyeyi yere attım yaklaşık 10 dk o soğuğun altında sarılıp koklaşmışızdır kulağıma helalim çok özledim seni diye fısıldadı o derece soğukta ben üşümeyi unuttum o an herşeyi unuttum...uğruna canımı vereceğim adam karşımdaydı dimdik ayaktaydı bir süre bakıştık hiç konuşmadan sonra elimi tuttu aaa unutmadan sahil tarafında olduğu için fazla insan yok bağırdı aşkıma kavuştum allahım sana şükürler olsun diye bağırdı bir baktık arkada simitci var gülüyor bize benimki abi askerden geldimde ondan strest atıyorum dedi :52: simitci allah ayırmasın dedi:69:sonra alışveriş yaptık ablasına geçtik yemek hazırladık falan aşkım tavuk yemeği yaptı :69:çok özlemişim tavuğunu aşkımın(çok güzel yaparda) bende patates doğradım arada geldi sarıldı bana sürekli gözü bendeydi ama çok zayıflamış aşkım çok üzüldüm:14: ve çok zor günler geçirmiş çok kötü şeyler anlattı beni korkutmamak için karakoldaki askerlere hep emir vermiş sakın kız arkadaşıma,yakınlarıma göreve gideceğimi söylemeyin diye birde geceleri yastığımı öptüm iyi geceler sarı meleğim az kaldı sabret diye içinden her gece yastığa beni öper gibi öpmüş:14: ...birde orada yaşadıkları ve anlattıkları şeyler burada bahsedilmez o anlattıkça buz gibi oldum ve allahıma şükürler olsun,rabbim bütün askerlerimizi korusun demekten başka bişey bulamıyorum çünkü yaşanan şeyler çok zorrr...bana künyesini verdi hediyeler almış annemle bana onu verdi,en sonda beşiktaşta beer port ta bişeyler içtik bu yaza artık bişeyler olsun en kısa zamanda isteyeceğim seni ailenden dedi ama önce işlerimi yoluna koyayım dedi kendimi toparlayayım dedi ..çocuklarımızın isimlerini konuştuk falan sonra kardeşim beni almaya geldi arabayla aşkım şuan hala yolda eve gidiyor....mutluyum canlarım çok mutluyum elleri hep yara içindeydi bitanemin her bir karesini öptüm ellerinin ben elini öptükçe bana hayran hayran baktı seni seviyorum sarı meleğim dedi gün boyunca hep...bizim anımızda bu kadar canlarım aslında o kadar şey varki yazacak yorgunluktan ancak bu kadarını yazdım ....
:nazar:darısı tüm kavuşucak olan canlarıma tez vakitte kavuşun ve hiç ayrılmayın....bende şimdi uyuyacağım iyi geceler canlarım
:80:
ohhh allhm şükürrr :16::16:
ne güzel ya darısı yaşayamayanlara :69: iyiki gitmişler askere gerçektn çok iyi bi tecrübe bu :16:
allh ayırmasn tuticim.. :nazar:

canlartım bilgisayarım bozuldu heralde bu gece de aranızda olamam çokkk üzgünüm hepinizi seviyorum öptümmm:16:
ay inanmıyorm depük gecende mi hemdeeeeeeeeeee :20:

Allahım nazarlardan korusun :nazar:
Çok şükür sende kavuşmuşsun Tuti..
Sabah sabah ağlattın beni :43:
Hayal ettim birden sizi onun sana bağırmasını Allahım yaa ne mutlu :69:
Rabbim tüm sevenleri kavuştursun hiç ayırmasın..
Ve dediğin gibi Rabbim bütün askerlerimizi korusun, yardım etsin..
Şafak senindir tuti :72:

Sevgiler..

canım benimm çok teşekkür ederim tatlım,rabbim bizi,tüm sevenleri bir daha ayırmasın inşallah amin canım bütün herkes sevdiğine kavuşsun,hayat bayram olsun :9: güzel dileklerin için saol tatlım:16:

ohhh allhm şükürrr :16::16:
ne güzel ya darısı yaşayamayanlara :69: iyiki gitmişler askere gerçektn çok iyi bi tecrübe bu :16:
allh ayırmasn tuticim.. :nazar:

ay inanmıyorm depük gecende mi hemdeeeeeeeeeee :20:

evet canım çok şükür,dediğin çok doğru canım benim aşkım askere gitmeden öncede çok olgundu şimdi dahada olgun :nazar: daha bir erkeksi olmuş amin tatlım cümlemizi çok saol canım benim..:16:

özom yaaaaaa ne yaptında bozdun bilgisayarını:57:hemide depük gecende al sana al sana:57:
canlarım bende yavaştan hazırlanayım gidiyimde aşkımı uynadırıyım öperek:69:

canım benimm çok teşekkür ederim tatlım,rabbim bizi,tüm sevenleri bir daha ayırmasın inşallah amin canım bütün herkes sevdiğine kavuşsun,hayat bayram olsun :9: güzel dileklerin için saol tatlım:16:

Rica ederim canım benim ne demek :71:
Amin inşallah Rabbim bizlere bir daha hiç ayrılık göstermesin :69:

:64: :64: :64: :64: Hayat Bayram Olsun Hepimize 335. Kısa Dönem Yarenleri :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81:
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :74: :74: :74: :74: :74: :74: :74: :74:

Hepimize Mutlu Güzel günler ve yarınlar diliyorummm :29: :29: :29:

Son düzenleme:
selam canlaarrrrrrrr:72:
kknın bakımı yüzünden bir türlü giremedim siteye valla nasıl uyuz oldum anlatamam size:47:beni depükleyen ve depüklemeyi unutan herkese teşekkür ederim:16:

askerlerine kavuşanlara da geçmiş olsun Allah bir daha böyle ayrılık yaşatmasın diyorum.
geçmişi okuyamadım çok vaktim yok akşam öğretmen arkadaşıma yemeğe davetliyim.

askerimle de geldiği gün görüştük dün aksilik çıktı görüşemedik yarın görüşücez inş:emir_bebek:
askerim 11 kilo vermiş şok oldum:52:

hepinizi öpüyorum cnalarr ve sizi çok seviyorum:69:

canlartım bilgisayarım bozuldu heralde bu gece de aranızda olamam çokkk üzgünüm hepinizi seviyorum öptümmm:16:

:50:cnmm bennmmm yaa oldumuu ama şimdii bölee senii depükliycektimm yaa ben bu günü nasıl bekledim sabah bile kalkar kalkmaz aklıma geldin pc de durdu durdu bu günümü buldu yanii neysee cnmm şimdiden seni tebrk ederimm inşş yarın sağ salim kavuşursun askerine de anlatabilirsen ilk anınızı paylaşırsın :69:güneşş yarın sabah sizin için doğuyoo özomm gözlerin aydınn arkadaşımm :16:öpüyorum senii :54:

bu arada kimse yok sanırım kendi gecemde de kimse olmıycak:59::59::59::59:

eveeeeeeeeeeeeeeet 335 kısa dönem yaranleri;
nasıl başlasam bilmiyorum ama kısa kısa anlatayım bakırköye gittim aşkım deniz otobüslerinin kalktığı yerden beni alıcaktı öyle kararlaştırdık neyse deniz otobüsünden indim benim elimde şemsiye vardı ben karşımda benimkini görünce şemsiyeyi yere attım yaklaşık 10 dk o soğuğun altında sarılıp koklaşmışızdır kulağıma helalim çok özledim seni diye fısıldadı o derece soğukta ben üşümeyi unuttum o an herşeyi unuttum...uğruna canımı vereceğim adam karşımdaydı dimdik ayaktaydı bir süre bakıştık hiç konuşmadan sonra elimi tuttu aaa unutmadan sahil tarafında olduğu için fazla insan yok bağırdı aşkıma kavuştum allahım sana şükürler olsun diye bağırdı bir baktık arkada simitci var gülüyor bize benimki abi askerden geldimde ondan strest atıyorum dedi :52: simitci allah ayırmasın dedi:69:sonra alışveriş yaptık ablasına geçtik yemek hazırladık falan aşkım tavuk yemeği yaptı :69:çok özlemişim tavuğunu aşkımın(çok güzel yaparda) bende patates doğradım arada geldi sarıldı bana sürekli gözü bendeydi ama çok zayıflamış aşkım çok üzüldüm:14: ve çok zor günler geçirmiş çok kötü şeyler anlattı beni korkutmamak için karakoldaki askerlere hep emir vermiş sakın kız arkadaşıma,yakınlarıma göreve gideceğimi söylemeyin diye birde geceleri yastığımı öptüm iyi geceler sarı meleğim az kaldı sabret diye içinden her gece yastığa beni öper gibi öpmüş:14: ...birde orada yaşadıkları ve anlattıkları şeyler burada bahsedilmez o anlattıkça buz gibi oldum ve allahıma şükürler olsun,rabbim bütün askerlerimizi korusun demekten başka bişey bulamıyorum çünkü yaşanan şeyler çok zorrr...bana künyesini verdi hediyeler almış annemle bana onu verdi,en sonda beşiktaşta beer port ta bişeyler içtik bu yaza artık bişeyler olsun en kısa zamanda isteyeceğim seni ailenden dedi ama önce işlerimi yoluna koyayım dedi kendimi toparlayayım dedi ..çocuklarımızın isimlerini konuştuk falan sonra kardeşim beni almaya geldi arabayla aşkım şuan hala yolda eve gidiyor....mutluyum canlarım çok mutluyum elleri hep yara içindeydi bitanemin her bir karesini öptüm ellerinin ben elini öptükçe bana hayran hayran baktı seni seviyorum sarı meleğim dedi gün boyunca hep...bizim anımızda bu kadar canlarım aslında o kadar şey varki yazacak yorgunluktan ancak bu kadarını yazdım ....
:nazar:

darısı tüm kavuşucak olan canlarıma tez vakitte kavuşun ve hiç ayrılmayın....bende şimdi uyuyacağım iyi geceler canlarım
:80:

tutimmm inşş bi daha hiç hiç hiç ayrılmazsınızzz tebrikk ederimm tatlım bu ilk vee son olsun hemencicik evlenin bide okkkk:46::65::64::74::92::16::69::54::71:

:3: özo yu depüklemeye geldiydim fırsat bulup ama kendi depük gecesinde yok hatun:50:
ben de özomu gıyabında depüklerim...canım Allah ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin:69: sıkı sıkı sarıl askerine:23: seni de depükledik be özo:46::65::64::64:
musurum sıra sende:52: az kaldı aazz:62: seni de depükliycez inşallah.
öpüyorum kızlar hepinizi ..kendinize ve sevdiceklerinize iyi bakın ..:73::54:

selam canlaarrrrrrrr:72:
kknın bakımı yüzünden bir türlü giremedim siteye valla nasıl uyuz oldum anlatamam size:47:beni depükleyen ve depüklemeyi unutan herkese teşekkür ederim:16:
askerlerine kavuşanlara da geçmiş olsun Allah bir daha böyle ayrılık yaşatmasın diyorum.
geçmişi okuyamadım çok vaktim yok akşam öğretmen arkadaşıma yemeğe davetliyim.
askerimle de geldiği gün görüştük dün aksilik çıktı görüşemedik yarın görüşücez inş:emir_bebek:
askerim 11 kilo vermiş şok oldum:52:
hepinizi öpüyorum cnalarr ve sizi çok seviyorum:69:
bn seni depükleyemedmmmm çnkü bigün snra sanıyodum geç ögrendm snra buraya girmemiştm :18::18: nyse allh mutlu etsn cnm :16:

kimseler yokmuu huu huuuu :3:kaldık topikle başbaşa :68:
zafer benim topagaa ele geçirdim :65:
kndi kndime knuşurum bndeee :emir_bebek:
sevgili topik aşkım geleli tam 9 gün oldu :nazar: ve hergün buluştuk :nazar:
aşkm zaten yaşına göre olgundu düşünce olarak ama dhada olgunlaşmş topik :69: hemen iş derdine düştü inş. çok güzel bi iş bulurr :16::16:

aşkım geldi hoşgeldiiii ley leyy limi limi leyyyyy :64::64::64::62:

:123: böyleyz :123:

:50:cnmm bennmmm yaa oldumuu ama şimdii bölee senii depükliycektimm yaa ben bu günü nasıl bekledim sabah bile kalkar kalkmaz aklıma geldin pc de durdu durdu bu günümü buldu yanii neysee cnmm şimdiden seni tebrk ederimm inşş yarın sağ salim kavuşursun askerine de anlatabilirsen ilk anınızı paylaşırsın :69:güneşş yarın sabah sizin için doğuyoo özomm gözlerin aydınn arkadaşımm :16:öpüyorum senii :54:

bu arada kimse yok sanırım kendi gecemde de kimse olmıycak:59::59::59::59:

Süpriz senin depugünü yemeden gidermiyin hadi musurcum telefondan yazmak çok zor tatlım herşey için sağol darısı başına ben senin geçene gelirin canım memlekette bilgisaya var

musurum saol tatlım darısı başına kuşum...
özom yaaaaaaa pc tam bozulucak zamanı bulmuş...bende çok feci hasta oldum aşkımda hasta bugün görüşemedik...allah izin verirse yarın görüşüccez cuma günüde aşkım adana'ya dönüyor allahn izni ile bende gidemiyorum adana'ya gerçi babamla konuşamadım ama izin vermeyeceğini biliyorum birde düşündümde gitmemem daha iyi olur şimdi söz-nişan yok kolay gelin havası sezmesinler bende belki istemeyi daha erken bir zamana alırlar böylelikle sözlü yada nşanlı olunca daha rahat hareket ederiz...

özom senin depüğünü atmaya geldim ben canım...
özom bu sabah güneş sizin için doğuyor,burada hepimiz çok ii dostluklar kurduk hep beraber herşeyimizi paylatık ve snede bu zorlu mücadeleyi allahın izni ile bu gece kazanıyor ve aşkına kavuşuyorsun tatlım dileimki rabbimden bundan sonra her gün sabaha bol güneşli uyanırsınız canım benim rabbim başka ayrılık yaşatmasın...
12427507985507iM.jpg

buda depüğün hayde uç bakalım aşkının yanına canım benim..
kickout1.gif

birbirinize olan aşkınız ömür boyu ürsün çoook mutlu olun canım darısı düğün şafağına olsun canım...
kalp-144.gif

hastayım çok feci sözümü tutmak için geldim depüğünü attım rahatlıkla uyuyabilirim imdi :16:

Son düzenleme:
seken ve tutım çok sağolun canların size çok şey söylemek ıstiyorumn ama telefon la yazmak ölüm birkaç gün içinde bir bilgisayar bulup size tesekkurlerimi rahatlıkla dile getireceğim0inşallah iyi kit varsınızz camlarim benim sonunda bitti ya bitti:53:

Back