• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sende panik atak gibi bişey var heralde canım annenin önceden rahatsızlığı varmıydı

özom aynı şeyi arkadaşım dedi şimdi hemen evham yapıyorum heyecanlanıyorum zangır zangır titriyorum...annem çok şükür rahatsızlığı yok ama ameliyat oldu ya safre keseskinden o ameliyattan sonra çok evhamlı oldu annem

özom aynı şeyi arkadaşım dedi şimdi hemen evham yapıyorum heyecanlanıyorum zangır zangır titriyorum...annem çok şükür rahatsızlığı yok ama ameliyat oldu ya safre keseskinden o ameliyattan sonra çok evhamlı oldu annem

anladım canım rahatsızlığıyla ilgilidir büyük ihtimal canım sende dikkat etmelisin kendine insanın başına her türlü aksilik gelebilir hayatta bunlara karşı durmayı bilmelisin canım :20:

anladım canım rahatsızlığıyla ilgilidir büyük ihtimal canım sende dikkat etmelisin kendine insanın başına her türlü aksilik gelebilir hayatta bunlara karşı durmayı bilmelisin canım :20:

haklısın özom anneme serum takmışlar bitince gelicekmiş serumu...bendede kesin panik atak var ödüm kopuyor hemen kafamda kuruyorum

özom tatlım sağol bebem yarın allah izin verirse görüşürüz canım bende yatayım annemle yatacağım bu gece öptüm seni canım muju:16: iyi geceler....

kıslarrr ben kavustum:nazar: darısı size insallah nasıl bi duygu anlatılmaz inanın sabah 7 15 te uyandım askım havaalanındaymıs ucaga binerken aradı ben fırladım hemen annemi iş yerine bıraktım sonra kuaföre gittim kuaförden cıktım askerim aradı indim dedi 1 saate gelecekti carsıdan eve nasıl geldim hatırlamıyorum:1:evde hazırlıklarımı yaptım saat 11 08 de tel caldı ben kapıdayım dedi ama benhala bunların gercek oldugunu sanmıyorum rüyadayım bence :50::50: askım geldi uzun uzun sarıldık bakıstık kokladım onu nasıl özlemşim kahvaltı keyfi yaptık uzun uzun sohbet ettik uyuyor simdi balım ben de yanına oturdum onu izliyorum:61::69: uyanır birazdan cok mutluyummmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr:52::52::66::66::66:

kıslarrr ben kavustum:nazar: darısı size insallah nasıl bi duygu anlatılmaz inanın sabah 7 15 te uyandım askım havaalanındaymıs ucaga binerken aradı ben fırladım hemen annemi iş yerine bıraktım sonra kuaföre gittim kuaförden cıktım askerim aradı indim dedi 1 saate gelecekti carsıdan eve nasıl geldim hatırlamıyorum:1:evde hazırlıklarımı yaptım saat 11 08 de tel caldı ben kapıdayım dedi ama benhala bunların gercek oldugunu sanmıyorum rüyadayım bence :50::50: askım geldi uzun uzun sarıldık bakıstık kokladım onu nasıl özlemşim kahvaltı keyfi yaptık uzun uzun sohbet ettik uyuyor simdi balım ben de yanına oturdum onu izliyorum:61::69: uyanır birazdan cok mutluyummmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr:52::52::66::66::66:

oyyyyyyyyyyy ne güzel ya sevenler kavuşsun böyle allah bir daha ayırmasın canım:16:

esredcim ay kıyamam yaaa gözün aydın tatlım rabbim başka ayrılık yaşatmasın hep mutlu olun canım benim...

özommmm selem balım...:3:

bendeki havadisler aşkım bu sabah bize gelemedi maalesef annemin 4 de rendevusu var nişantaşında...aşkımın ablası beni yemeğe çağırmış hazırlanıp çıkıcam alah izin verirse bgün kavuşucaz bizde buluşma anını anlatacağın akşama size beni özleyin canlarım...sizi seviyorum...

gözün aydın cnm :69:
mutluluğunuz artarak devam etsin:nazar:

Yaa canım benim gözün aydınnn, kavuştunuzzz!!Allah başka ayrılık vermesin esredimm.. İnanamıyor insan gerçektennn!!Benimde aşkım karşımda dizi izliyor şuan sürekli birbirimizi sarıp öpüp kokluyoruz, durmadan seni çok seviyorum diyor!!Ya ben, ben de deliler gibi aşığım onaaaaa!!! Birazdan pizza söylicez, akşamada brownie yapıcam bebeğime çok severrr...Yaaa o kadar mutluyum ki... 1 hafta oldu onunla uyuyup uyandıkça yeni yeni anlar oldum gerçekten geldiğini... Allah herkese yaşatsın bu duygularıı...
esredcim ay kıyamam yaaa gözün aydın tatlım rabbim başka ayrılık yaşatmasın hep mutlu olun canım benim...
Tutimmmmmmmmm çok sevindimmm güzelce giyin süslen kavuş bitanem aşkınaaaaaa, sabah konuştuğumuzdan beri aklım sendee!! İiçim rahatladı gerktennnnn!!!:62::62:
özommmm selem balım...:3:

bendeki havadisler aşkım bu sabah bize gelemedi maalesef annemin 4 de rendevusu var nişantaşında...aşkımın ablası beni yemeğe çağırmış hazırlanıp çıkıcam alah izin verirse bgün kavuşucaz bizde buluşma anını anlatacağın akşama size beni özleyin canlarım...sizi seviyorum...

Selencmm selammmm :79:
Özommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :48::48::48::48::48::48::48: özledim seni!!!!!!!!!

Off Çağlomu da çok özledim yaaaaaaaaa :43::43::43::43:

Back