• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

özom ben duvağımı böyle istiyorum bak
pronovias-2011-gelinkmodelleri-18.jpg

evet özom gelinlikle birlikte kaar verilmeli duvak zaten...ben mesela nikahta duvak takıcam eğerki kır düğünüm olursa başıma çiçeklerden taç yaptırıcam...

yaz olsa bizde kır düğünü yapacaktık yavvvvvvvvv:5:

özom dediğim gibi cnm sadece nikahta takıcam bu duvağı düğünde taç takıcam çiçeklerden....eğerki aşkımın durumu müsait olursa akşam düğünde daha kır düğününe ukum salaş bir beyaz uçuşan modelelrden bir gelinlik giyeyim diyorum:52:ayağıma parmak arası sandalet giyerim

özom dediğim gibi cnm sadece nikahta takıcam bu duvağı düğünde taç takıcam çiçeklerden....eğerki aşkımın durumu müsait olursa akşam düğünde daha kır düğününe ukum salaş bir beyaz uçuşan modelelrden bir gelinlik giyeyim diyorum:52:ayağıma parmak arası sandalet giyerim

:52::52::52:çok güzel bir fikirrrrrrrrr:52:

acele etme özomm kim bilir aşık olduğun gelinliğe o an aklında olmayan bir duvağı takıcan belli olmuyor bu işler bende artık bakmıyorum model falan kafam çorba oldu...beğendiğim gelinlik 10 bin liraymış aşkıma söylersem o anki tepkisini düşünemiyorum:52:

acele etme özomm kim bilir aşık olduğun gelinliğe o an aklında olmayan bir duvağı takıcan belli olmuyor bu işler bende artık bakmıyorum model falan kafam çorba oldu...beğendiğim gelinlik 10 bin liraymış aşkıma söylersem o anki tepkisini düşünemiyorum:52:

aaaa tutimm çok fazla tatlı ya ne eşyalar alırsın o paraya sen ne giysen yakışır annem:12:

aaaa tutimm çok fazla tatlı ya ne eşyalar alırsın o paraya sen ne giysen yakışır annem:12:

:52: doğru diyorsun aşkımıda çok sııştırmak istemiyorum ev alıcak,eşyalar düzücek,düğün yapcak çok zor yaaa kıztarafı sadece mutfak ve yatak odası alıyor ayrıyetten birde nişan kız tarafına ait..

Back