• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hayatcım sao bebeğim teşekkür ederim iyi geceler sanada canım...

335dc yatıyonmu kız sende iyi geceler bebişim....

özom koptum yaaa 5x5 25 demiş hahahahah ayyyyyyyyyyyyyyy
:52:

hayatcım sao bebeğim teşekkür ederim iyi geceler sanada canım...

335dc yatıyonmu kız sende iyi geceler bebişim....

özom koptum yaaa 5x5 25 demiş hahahahah ayyyyyyyyyyyyyyy
:52:

kı tuti muti nazar etme:nazar: tutiii istersen yarın evi size vereyim :23:annem 5çarpı 5 eşittir kaçmış gör bunun başka yolu yok annem sonuç aynı:57:

cnmmm ilk baştakii çok güzell uzun vee kat kat geliyoo mutlaka uzun olsunn bak duvağın çok güzel ölee okk pırıl pırıl olsunn hemde tamam tatlımm hadii yarın gör.....öptümm
depüğee son 1 gecen kaldııı:3:

sağol tatlım yrın bu konuya tekrar dönelim ii geceler canım yeni şafağın hayırlı olsun:46::16:

özom duvak modeli olarak ben hep upuzun bir duvağım olsun isterdim..ama sen eğer kkısa düşünüyorsan gelinliğinede uygunsa tepeden olan duvak tercih edebilirsin şahsen kısa duvakta topuzun altındna takılan duvak hoşuuma gitmiyor benim anlatabildimmi acaba ???:26:

Son düzenleme:
özom duvak modeli olarak ben hep upuzun bir duvağım olsun isterdim..ama sen eğer kkısa düşünüyorsan gelinliğinede uygunsa tepeden olan duvak tercih edebilirsin şahsen kısa duvakta topuzun altındna takılan duvak huma gitmiyor benim anlatabildimmi acaba ???:26:

canım ya bende kısa istemiyorum dul kadınlar gibi geliyor bana:26:

:60::60:
sana bakalım duvak modeli sade modelmi istiyorsun yoksa dantellimi yoksa gipürmü,yoksa yanlardan işlemelimi,ayyy ben birde şeye bayılıyorum rahibe modeli duvak ama bununda gelinliğe uyumlu olması lazım tabiii

ben ne istediğimi bir bilsem tuitişim heralde gelinlikle birlikte karar vermek mantıklı olur demi:31:

Back