- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #18.241
nen dede deil nene![]()

deeede deeeede

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nen dede deil nene![]()
allaahhhhhhhhhh söyleyin depük sırası kimde sırada kim varrrrrrrrrrrrrrdepülecek
anammmmmmm
ben yavvvvvvvvvvvvvvvv ben depülecem yarından sonra
içelim kıslarrrrrrrrrrrrrr
![]()
içelim özom sen içmiycen de kim içecek,getirin bi büyük ortaya
musur canım yanaş hadi kap kadehi
esred şampanyalar nerde
bu gece depük gecen..patlat şampanyayı
![]()
içelim canımiçelim güzelleşelim
depük geceme ne kaldı şurda askerim beni güzel bulsun
hayat benim geceme de geleceksin demüüüüüüüüüüü
![]()
inşallah gelcem canım...tutiyi depükleyemedim içimde kaldı bari yakaladığımı depükleyip sevaba nail olalım.sevenleri kavuşturmak sevaptır
senden sonra da musuru yollayacağız kocişinin kollarına![]()
yarından sonra sadece yarından sonrabiri beni dürtsün depük ge
ceme bir gün kalmış
:98:
hadii kızlarr içelimm bi tarafım efkar bi tarafım sevinçç saçıyo bu gece içerim ben bu geceahh ahh bitiyoo bee çok şükür bitiyooo depük gecesi son 2 birrrrr ÖZOMMM ikiiiiiii BENNNNNNN
kızlarrr hemen geçsin şu hafta yaa hepsi geçerde son cumartesi gününü nasıl geçircemm off offffff :44::44::44::44:
:92:
:88::82:
özomun psikolojisi
![]()
Tutim yaa hiç heyecanlanmıyo musun yarın sevdiğin damı görücen..bi de babanla birlikte görcen:18: ben yerimde duramazdım heralde..![]()
al sanaaabayılıyorum seni kızdırmaya bilerek diyom
deeede deeeede![]()
en son bu psikolojide kalırsnevet tutim çok karışık psikolojim ya bir böyle:78: bir böylebir böyle
bir böyle
bir böyle
bir böyle
bir böyle:18:bir böyle
![]()
hah şöyle musur bak kıvama geldin:89: son cumartesi gecesi biz depüklüyo olucazsen süslenip püsleniyo olucan
son kahramanımızsın sen .seninle 335 yarenleri bir tarihi sonlandırmış oluyor
:92::92::92:
evet tutim çok karışık psikolojim ya bir böyle:78: bir böylebir böyle
bir böyle
bir böyle
bir böyle
bir böyle:18:bir böyle
![]()
Tutim yaa hiç heyecanlanmıyo musun yarın sevdiğin damı görücen..bi de babanla birlikte görcen:18: ben yerimde duramazdım heralde..![]()
evet tutişkoooo inşallah güzel bir gün olur burada paylaşırsın yaçok merak ediyorum bende
![]()
evet tutişkoooo inşallah güzel bir gün olur burada paylaşırsın yaçok merak ediyorum bende
![]()