• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

allaahhhhhhhhhh söyleyin depük sırası kimde sırada kim varrrrrrrrrrrrrr:15:depülecek:15:anammmmmmm:nazar:ben yavvvvvvvvvvvvvvvv ben depülecem yarından sonra:7:içelim kıslarrrrrrrrrrrrrr:12::12::12::8::6:

:7: içelim özom sen içmiycen de kim içecek,getirin bi büyük ortaya:27: musur canım yanaş hadi kap kadehi:7: esred şampanyalar nerde:57: bu gece depük gecen..patlat şampanyayı:51:

:7: içelim özom sen içmiycen de kim içecek,getirin bi büyük ortaya:27: musur canım yanaş hadi kap kadehi:7: esred şampanyalar nerde:57: bu gece depük gecen..patlat şampanyayı:51:

içelim canım :7:içelim güzelleşelim:12:depük geceme ne kaldı şurda askerim beni güzel bulsun:12::36::36::36:hayat benim geceme de geleceksin demüüüüüüüüüüü:27:

içelim canım :7:içelim güzelleşelim:12:depük geceme ne kaldı şurda askerim beni güzel bulsun:12::36::36::36:hayat benim geceme de geleceksin demüüüüüüüüüüü:27:

inşallah gelcem canım...tutiyi depükleyemedim içimde kaldı bari yakaladığımı depükleyip sevaba nail olalım.sevenleri kavuşturmak sevaptır:34:
senden sonra da musuru yollayacağız kocişinin kollarına:23::1:

hadii kızlarr içelimm bi tarafım efkar bi tarafım sevinçç saçıyo bu gece içerim ben bu gece :60::60:ahh ahh bitiyoo bee çok şükür bitiyooo depük gecesi son 2 birrrrr ÖZOMMM ikiiiiiii BENNNNNNN

kızlarrr hemen geçsin şu hafta yaa hepsi geçerde son cumartesi gününü nasıl geçircemm off offffff :44::44::44::44:

hadii kızlarr içelimm bi tarafım efkar bi tarafım sevinçç saçıyo bu gece içerim ben bu gece :60::60:ahh ahh bitiyoo bee çok şükür bitiyooo depük gecesi son 2 birrrrr ÖZOMMM ikiiiiiii BENNNNNNN

kızlarrr hemen geçsin şu hafta yaa hepsi geçerde son cumartesi gününü nasıl geçircemm off offffff :44::44::44::44:

hah şöyle musur bak kıvama geldin:89: son cumartesi gecesi biz depüklüyo olucaz:32: sen süslenip püsleniyo olucan:12: son kahramanımızsın sen .seninle 335 yarenleri bir tarihi sonlandırmış oluyor:65::66::92::92::92:

:60::60::60: bayılıyorum seni kızdırmaya bilerek diyom:27::27:
deeede deeeede:27:
al sanaaa :57: yetmedimiii all alllll :95: yne mi yetmedii :41: koskoca neneyim bn adam ol :57:
evet tutim çok karışık psikolojim ya bir böyle:78: bir böyle:31: bir böyle:43: bir böyle:53:bir böyle:23:bir böyle:12:bir böyle:18:bir böyle:30:
en son bu psikolojide kalırsn :23::23::23:
artık aşkımı ısırıyorm aaaaa yetmiyo diyip eywh sevgili yoklugmda fena olmş diyo :60::60:

hah şöyle musur bak kıvama geldin:89: son cumartesi gecesi biz depüklüyo olucaz:32: sen süslenip püsleniyo olucan:12: son kahramanımızsın sen .seninle 335 yarenleri bir tarihi sonlandırmış oluyor:65::66::92::92::92:

ayyy evett yaa dimi kapanışı ben yapıyorumm bu bi gurur olsa gerek :1::1::1::1::1:
o güne bi gelsem artıkk varyaa Allahhhhhhhh tutmayınn beniiii:64::64::64::64::64:

evet tutim çok karışık psikolojim ya bir böyle:78: bir böyle:31: bir böyle:43: bir böyle:53:bir böyle:23:bir böyle:12:bir böyle:18:bir böyle:30:

özommmmm ben gece hiç uyuyamadım heyecandann kalbim böyleydiii
kalppp.gif

Tutim yaa hiç heyecanlanmıyo musun yarın sevdiğin damı görücen..bi de babanla birlikte görcen:18: ben yerimde duramazdım heralde..:53::37:

evet tutişkoooo inşallah güzel bir gün olur burada paylaşırsın ya :62:çok merak ediyorum bende:17:

canlarım heyecanlanmazmıyım yaa yarın aşkım kahvaltıya gelecek ya krep yapıcam aşkım çok seviyor krepi sabah annemle alışverişe gidicez kahvaltılıkları yenilicez,annemle tanştığı için rahatım ama babamla ilk defa tanışıcaklar biraz utanıyorum annem babama kızının askeri gelmiş dedi babam hayırlısı olsun demiş yarında seninle tanışmaya gelicek dedi babam aynen böylee:53:ne yani isteyecekelermi dedi annem bastı kahkahayı hayır dedi sadece seninle tanışıcak dedi hee o zaman gelsin buyursun öyle hemen vermem kızımı demiş...:1:

gellllllllll aşkım gel beni kollarına al bu kedi-cik gibi okşa nefesini boynumda hissedeyim aşıım sana teninin kokusunu özledim:69: tabi son zamanlarda buram buram askeriye kokuyordun aşkım :57:

evet tutişkoooo inşallah güzel bir gün olur burada paylaşırsın ya :62:çok merak ediyorum bende:17:

valla canımm diyorum yaaa çok karışık bi duyguyaa kapıldım bi tarafımm sevinçten köpürüyoo bi,:52:bi tarafım biraz daha duygusal:14:bide ben hala inanamıyorumm yavaş yavaş sindirmeye çalışıyorum herhalde burcumun özelliği olsa gerek İKİZLERRR:60:

tutimmm uyku tutma ki annem ben dün birde uyumaya karar verdim neti kapattım saat üçe kadar uyuyamadım döndüm durdum uykum gellmiyor soon gün kafayı yerim ben:31:

Back