335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tutim ben uyuyayım artık yarın okul var canım sana güzel bir gün diliyorum sevdiceğinle akşam buraya bekliyoruz mutlakaayyyyyyyyyyy canım benim ya

cnm ben topik'in ilk sayfalarına bakıyorum. 126'ya kadar geldim, kendi yazdıklarımı alıp, hatıra olarak saklıcam. ama artık uyucam sanırım, gözlerim yoruldu.
sen neden uyumuyosun :)

ahahaha ay özom yaa bizim diğer gruptan kızlar açmış canımmm saolsunlar... aşkolsun yaaa kızdınmı yoksam bana benim hiç uykum yok özom ama senin varsa uyu tatlım sabah iş var senin allah rahatlık versin bebeğim bu gece yanımda olduğun için teşekkür ederim canım....darısı başına tatlım...

hay ben bu sitenin bakımına tükürem yaa benden bakımlı valla billaaa
depük gecemde yapılır mu deli oldum haaa

kimse de bana depük atmamış zati

kuşkammmmmmmmmmmmmmm al sana depük rabbim başka ayrlık yaşatmasın tatllım dilerimki hep mutu olursunuz artık mutlu musmutlu bir yaşamınız olur inşallah canım birleşen elleriniz hiç ayrılmasın inşalah......

selam kızlar.dün gece gelemedim bi ara girdim baktım net koptu neyse dedim 12yi bekliyim depmek için.ama ailevi sorunlardan dolayı giremedim bilg a. sözümü tutamadığım için tekrar tekrar özür dilerim.umarım bugün doğan güneşi gören tüm arkadaşlar ve de Tuti bir daha böyle zorunlu ve ya keyfi ayrılıklar yaşamazsınız.sıkı sıkı sarılın askerlerinize gördüğünüzde ve çook mutlu olun

herkese kolay gelsin

canıııım ne demek aşkolsun önemli değil tatlım canın saolsun....
çok teşekkür ederim bebeğim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz aile sorunları herkesde oluyor canım merak etme sıkma canını hiç bir şeye....

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok saol canım mesaj attığında kuaförde yolunuyordum bebişim çooook teşekkür ederim dilerim rabbimden hepimiz çooook mutlu oluruz tatlım teşekkür ederim güzel dileklerin için amin cümlemizi diyerekten kocaman kocaman öpüyorum seni tatlım....çokkkkkkkk tatlısın

özommm sobeeeee
kuaföre gittim geldim offff istanbulda hava açtı açtu akımın geleceği gün yağmur yağacağı tuttu neyse hayırlısı diyelim...karnım çok ağrıyor sanırım biz bugün görüşemeyeceğiz aşkımla hemde uçağı allahın izni ile akşam 18-30 da inecek o saatten sonra ben karşıya geçecemde falanda oooooooooooo dedim sen yorgun olursun yarın görüşelim aşkım dedim ben bir sağ sağlim geleyim aşkım konuşalım unu dedi..

uçakları takip edeceğim....bende thy nin sitesinden kalktımı ,indimi diye

anladım canım askerin geç geliyormuş zaten yarın d aha güzel olur olmazsa bu gecebir depük gecesi daha yapalım sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…