- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.121
özommm selen ve senden başka kimsemiz yok bu akşam çok öküz hissettim kendimiii
selam kızlar.dün gece gelemedim bi ara girdim baktım net koptu neyse dedim 12yi bekliyim depmek için.ama ailevi sorunlardan dolayı giremedim bilg a. sözümü tutamadığım için tekrar tekrar özür dilerim. umarım bugün doğan güneşi gören tüm arkadaşlar ve de Tuti bir daha böyle zorunlu ve ya keyfi ayrılıklar yaşamazsınız.sıkı sıkı sarılın askerlerinize gördüğünüzde ve çook mutlu olun
herkese kolay gelsin
Canım Tutim bunca gün birlikte güldük ağladık, çok güzel sohbetler ettik yeri geldi sabahlara dek... Öyle ki askerlerimizi bile aynı acemi birliğine yolladık, birbirimizi canlı canlı gördük, sonra beraber Doğu'ya yolladık canımızın parçalarını seninle...Ve senin günün geldi işte bitanem, doyasıya sarıl öp sevdiğini, artık herşey çok daha güzel olucak sizin için...Herşeyin en iyisini hakediyorsun hep mutlu ol canım arkadaşım... Hayat seni hiç üzmesin! Seni seviyorum melek surat
Şimdi kocaman bi depük benden sana eniştemin kollarına doğruuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 131217
özommm sobeeeee
kuaföre gittim geldim offff istanbulda hava açtı açtu akımın geleceği gün yağmur yağacağı tuttu neyse hayırlısı diyelim...karnım çok ağrıyor sanırım biz bugün görüşemeyeceğiz aşkımla hemde uçağı allahın izni ile akşam 18-30 da inecek o saatten sonra ben karşıya geçecemde falanda oooooooooooo dedim sen yorgun olursun yarın görüşelim aşkım dedim ben bir sağ sağlim geleyim aşkım konuşalım unu dedi..
uçakları takip edeceğim....bende thy nin sitesinden kalktımı ,indimi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?