335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tutim sana öyle bir depük attım mki askerinle bir önür yapışık vaziyette kalacaksıznız allah bir daha ayrılık vermesin canım

allaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

güneşiniz hep gülsün canım

musurcum bu da bizim için

musurum alemsin yaaa

özommmmm depüğünü yerim la seninnn saol canım benim ok teşekkür ederim darısı tez vakitte siz olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

canlarım darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah tez vakitteeeeeeeeeeeeeeeeee

tezkere almaya bir kaç günü olan arkadaşlarım ve tezkere alacak tüm asker bekleyen dostlarıma hepinizi rabbim tez vakitte sağ sağlim askerlerinize kavutursun...
rabbim kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın....
hep bi römür boyu mutlu mutlu yuvalarımızda hayat sürelim inşallah ilerde çcuklarımıza anlatcak çok şey var ben bunu şahsen bu anı ölümsüzleştirmek istiyorum...herşeyi ile günlüğüme yazdım babasının annesi tarafından yazılan günlüğü okuyacak olan çocuğum bana göre şanslı olucakannesi ve babasının aşkının ne kadar sağlam tmeller üzerine kurduğunu görecek dilerimki rabbim o günleridegörmemizi nasip etsin...hepinizi çok seviyorum allah razı olsun hepinizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…