• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

cnmm bak yarın güneşş sizin için doğacak ve umarımm bi dahaumarım hiç batmasınn sevdiğinle hep muluu ol bi daha Allahım yrılık göstermesin hiç birimizee günleri saatleri saymak zorunda kalmayalımm inşşşşyarın sevdiğinee sımsıkı sarılllll sakın bırakma öp koklaa:70::16::69:

özom duygularıma tercüman olmuşsuvalla aynen hayal kuruyordum hahaha:52:

musurum güneşin için çok mersi cnm inşallah hepimizin güneşi böyle parlak olur hep...çoook teşekkür ederim canımmmm

Son düzenleme:
tutimm asıl biz sana teşekkür ederiz bölee bi siteyi açmakta önderlik ettiğin için çünkü çokzor günler geçirdik ve bunları paylaşarak çözüm arayarak geçirdik burdakii bütün arkadaşlarla kaderdaş oldukk :70:

evet inşş ilerde çocuklarımıza anlatcak bi sürü anılarımız olcakk Allah nasip ederse çocuklarımıza anılarımızı anlatırken kimi zaman gözlerimiz yaşarcak kimi zaman gülcezz ama çoooookk eskide kaldıı diycezzz:60::60::60:

tutimm asıl biz sana teşekkür ederiz bölee bi siteyi açmakta önderlik ettiğin için çünkü çokzor günler geçirdik ve bunları paylaşarak çözüm arayarak geçirdik burdakii bütün arkadaşlarla kaderdaş oldukk :70:

evet inşş ilerde çocuklarımıza anlatcak bi sürü anılarımız olcakk Allah nasip ederse çocuklarımıza anılarımızı anlatırken kimi zaman gözlerimiz yaşarcak kimi zaman gülcezz ama çoooookk eskide kaldıı diycezzz:60::60::60:

musurum canımsın inan bana daha dün bu topiği açarken ki duygularımızı hatırlıyorum ne çabuk geçti diyorum şimdi...
zaman öyle çabuk akıp geçiyor ki ben sizleri tanıdığım için çok mutluyum o yüzden hepiniz artık benim ailem gibi oldunuz herşeyinizin kusursuz olmasını istiyorum hayatınız boyunca....:16:

özom o resim hakikaten çok doğruuu mevlanam doğru yazmış...

yaa kızlarrr çok özür dilerimm benmm çıkmam lazımm kayınvalidem rahatsız birazz başı dönüyoo yanlız bırakamıyorum bişey olur diye korkuyorum yarınn gör.. inşş tutii anlatt yarın tatlım neler yaptınız nasıl kavuştunuz okk öptümm şafağımı atıırıyımm

ilk kez birisine "depük" atıyorum, çok heyecanlıyım :65:
al tutim kavuş askerine, o defterde dert dinlemekten yorulmuştur. o da kurtulsun, mutluluğunuzu duysun artık :66:
kitsumi-kick.jpg

musurcum geçmiş olsun tatlım tamam canım allahın izni ile kavuşursak anlatacğım herşeyi inşallah yarın akşam size...bu arada çok geçmiş olsun canım....

selenn cim saol tatlım canım benim...dilerimki sende seni hak eden birini bulur veee çok mutlu olursun... depüğün içinde çok mersi cnm...:16:

malum kişiye attığın depük bombaymış hahaha:52:

selenn cim saol tatlım canım benim...dilerimki sende seni hak eden birini bulur veee çok mutlu olursun... depüğün içinde çok mersi cnm...:16:

malum kişiye attığın depük bombaymış hahaha:52:[/I][/B][/QUOTE]

inşallah canım, çok saol güzel dileklerin için:16:

ay selencim çok doğru bir seçim olmuş annem bayıldım:60::60::60:

walla cnm, atmış kadar rahatladım ben de :124:

herkese iyi geceler :80:
darısı özoyla, musurun başına, size de gelice depük'e :29:

Son düzenleme:
:72::nazar::16:
4629.jpg

canlarımmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok seviyorummmm ...darısı tüm bekleyenlerin başına tez zamanda....allahım hepinizin bahtını güzel etsin tek tek hepinize teşekkür ediyorum bu zor günlerimde yanımda olduğunuz için....
:16::nazar::72:

bi de bu siteye her girişimde ayarımdan dolayı, aşağıdaki sayfa açılıyodu.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/272028-k305sa-d246nem-askerlik-2134.html

caglo cnm gözün aydın.. ben en son dün sabah 10 da duydum sesini çok merak ediyorum bugün hiç aramadı offfff sinirim çok bozuk bu askerlik psikolojimi bozdu benim...

siteye girir, girmez hep bu mesajı görüyordum. şimdi bunları alıntı yaparken o dönem yazılanlara da baktım biraz. aklıma o günler geldi... duygulandım biraz :93:

aynen canım ya varya herşeye ağlıyorum...hayal kuruyorum gece mesela bir bakıyorum gözlerim doluyor rabbim tez vakitte kavuştursun bizi herkesi bir gelseler evlensek hep mutlu olsak hep yanımızda olsalar bak yine gözlerim dolduuuuuu...mafoldumben

bütün dileklerin gerçek olsun tutim :16:

bi de bu siteye her girişimde ayarımdan dolayı, aşağıdaki sayfa açılıyodu.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/272028-k305sa-d246nem-askerlik-2134.html

siteye girir, girmez hep bu mesajı görüyordum. şimdi bunları alıntı yaparken o dönem yazılanlara da baktım biraz. aklıma o günler geldi... duygulandım biraz :93:

bütün dileklerin gerçek olsun tutim :16:

canımsın...
varya dün gibi hatırlıyorum yazılanları...o zamanlarki dertlerimizi, sıkıntılarımızı,özlemlerimizi ama bakın geride kaldı geçmecek zaman yok allahım yeterki sağlık sıhhat versin...
selencim böyle güzel bir hatırlatman için çok teşekkür ederim tatım çok incesin...çok saol canım...
:16:

bitti tutim bitti senin tgebrik ederim arkadaşım:46::46::46:

canım arkadaşım çok teşekkür ederim darısı senin ve hepinizin başına canım benim....bende seni 3 gün sonra allah izin verirse tebik edicem canım benim...:16:

keşke çağlomda olsaydı :14:

Back