- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #18.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutimm asıl biz sana teşekkür ederiz bölee bi siteyi açmakta önderlik ettiğin için çünkü çokzor günler geçirdik ve bunları paylaşarak çözüm arayarak geçirdik burdakii bütün arkadaşlarla kaderdaş oldukk
evet inşş ilerde çocuklarımıza anlatcak bi sürü anılarımız olcakk Allah nasip ederse çocuklarımıza anılarımızı anlatırken kimi zaman gözlerimiz yaşarcak kimi zaman gülcezz ama çoooookk eskide kaldıı diycezzz![]()
bu da malum kişiye gitsin, ben yapamadım resim yapsın :95:
![]()
ay selencim çok doğru bir seçim olmuş annem bayıldım![]()
caglo cnm gözün aydın.. ben en son dün sabah 10 da duydum sesini çok merak ediyorum bugün hiç aramadı offfff sinirim çok bozuk bu askerlik psikolojimi bozdu benim...
aynen canım ya varya herşeye ağlıyorum...hayal kuruyorum gece mesela bir bakıyorum gözlerim doluyor rabbim tez vakitte kavuştursun bizi herkesi bir gelseler evlensek hep mutlu olsak hep yanımızda olsalar bak yine gözlerim dolduuuuuu...mafoldumben
bi de bu siteye her girişimde ayarımdan dolayı, aşağıdaki sayfa açılıyodu.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/272028-k305sa-d246nem-askerlik-2134.html
siteye girir, girmez hep bu mesajı görüyordum. şimdi bunları alıntı yaparken o dönem yazılanlara da baktım biraz. aklıma o günler geldi... duygulandım biraz :93:
bütün dileklerin gerçek olsun tutim![]()
bitti tutim bitti senin tgebrik ederim arkadaşım![]()