• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335dc ve selenn o kabarık eteğin etek modeline mendil etek deniliyormuş çok araştırdığım için...
selenncim eğer ben nikahım olursa eğer senin beğendiğin gibi kabarık olmayan uçşan bir sade bir gelinlik tercih edicem tek omuzu askılı olan yunan tanrıçaları modeli yani...düğünümdede kabarık olabilir bakalım işte mekana göre gelinlik alıcam yani...

özommmmmmmmmmmmmmmmmmm iyimisin:52:

Son düzenleme:
335dc ce selenn o kabarık eteğin etek modeline mendil etek deniliyormuş çok araştırdığım için...
selenncim eğer ben nikahım olursa eğer senin beğendiğin gibi kabarık olmayan uçşan bir sade bir gelinlik tercih edicem tek omuzu askılı olan yunan tanrıçaları modeli yani...düğünümdede kabarık olabilir bakalım işte mekana göre gelinlik alıcam yani...

özommmmmmmmmmmmmmmmmmm iyimisin:52:

iyiyim annem iyiyim damat:57:haddimni bil damatt:57:bana bak yarın adanayı boşaltacaksın yoksa bozuşuruz:57:adanayı sana yar etmem depüklerim gidersin sonraaa:28:adana benim olur:30::30::30:

bn çıktm kızlar öpüyorm sizi :16::16:

bn bu çocugu yerim yaaaa :23: akşam eve bıraktılar bni arkadaşları arabada bekliyodu inemedi apartmanın onune bıraktı girdigimi dnünce gittiler.. bizim apartmana giriş merdivendn çıkarak çıktm tbi o da girdm sndı gitti.. snra kapıda köpek wrmş bnde korkuyorm gremedm annem kovdu köpeği söyledm .. özür diliyoo bırakamadm die :69::69:
önmli deil diyorm kndine kızıyo :nazar: ay yerim bn bunu yaaaaaaaa :52::52: bazen sinir etsede seviyormm :69:

bn çıktm kızlar öpüyorm sizi :16::16:

bn bu çocugu yerim yaaaa :23: akşam eve bıraktılar bni arkadaşları arabada bekliyodu inemedi apartmanın onune bıraktı girdigimi dnünce gittiler.. bizim apartmana giriş merdivendn çıkarak çıktm tbi o da girdm sndı gitti.. snra kapıda köpek wrmş bnde korkuyorm gremedm annem kovdu köpeği söyledm .. özür diliyoo bırakamadm die :69::69:
önmli deil diyorm kndine kızıyo :nazar: ay yerim bn bunu yaaaaaaaa :52::52: bazen sinir etsede seviyormm :69:

ye anam ye bu günlerde askerini bulsa yiyecek o kadar çok kişi varki fırsat eldeyken ye:23::23::89:

acıktım bennn :84:
tumblr_lf6vp36WkA1qde6zfo1_500.jpg

151.jpg

Son düzenleme:
iyiyim annem iyiyim damat:57:haddimni bil damatt:57:bana bak yarın adanayı boşaltacaksın yoksa bozuşuruz:57:adanayı sana yar etmem depüklerim gidersin sonraaa:28:adana benim olur:30::30::30:

özom adanayı sana yar edemem yavrum çünkü aşkımın memleketi adana ve ben adanaya gelin gideceğim inşallah:52:

anammm selenn bnu bana yapmamalıydın bende çok acıktımmm şimdi...

335dc canım iyi gecelerrr aşkına söyl ebir daha bırakmasın sene öyle bak köpek varmış:57:

:1: ya ama asıl o doyuracak bizi. bende çok severimm.

bugün ne yesem doymadım ben ya, üff..

iyi geceler 335'im :80:, bende fırıncımı alıp kaçıcam :82:
ekliyim de içim açılsın :76:
167.png

özom adanayı sana yar edemem yavrum çünkü aşkımın memleketi adana ve ben adanaya gelin gideceğim inşallah:52:

anammm selenn bnu bana yapmamalıydın bende çok acıktımmm şimdi...

335dc canım iyi gecelerrr aşkına söyl ebir daha bırakmasın sene öyle bak köpek varmış:57:

bir geceliğine misafir et o zamsn beni:43:lütfen adanadan geçmeden askerime ulaşamamki:84::84::84:

bir geceliğine misafir et o zamsn beni:43:lütfen adanadan geçmeden askerime ulaşamamki:84::84::84:

yawrum tabbiki başımın üstünde yerin var gel san kebap ısmarlarım...

335dc ve özom iyi geceler...

selenncim afiyet olsunda nerden buluyon bu iştah açıcı resimleri be anam:9:

:8: ciddi cevap verelim.. yabancı sitelerden daha çok cnm. maalesef ki bizim bloglarda pek görselliğe özen gösterilmiyor. tabi çok başarılılarda da var o ayrı...

ya tutii, ne güzel sende kavuşuyosun :109:

Back