• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ay ne güzel yaaa:31:
biz de kavuşalım o günlere bir an önce..
zaman su gibi aksın gitsin inşallah:31:

şaak dörrrr oldun mu döt:57:al sana don:74: 4 ya dörtttttttttttttttttttttttttttt:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

canlar ben geldimmmmmmm :3::3:
aşkımlaydık bugn gezdik yemek yedik snra arkadaşlarımızla buluştuk :69::69: sizinkilerde en yakın zamanda gelir inş.. ...:16: geldikten snra herşey eskisi gbi oluyo snki o 5bçuk aylık molayı hiç vermemş gbi hemen gezip tozmaya alıştm mesela eve girince skılıyorm :21::21:
aklıma gelenlerii yazıym tek tek alıntı ypamadm çok knuşmuşsnz :27:
özoşş ve tutim dün pc dondu bnde çıktm bidha grmedm oyzden yazamadm :97:
gece kuşum cnm normalde hiç karışmazdı bnm aşkm ama geldigindn beri öyle blmiyrm geçicidr inş.. bnde pek karıştırmam zatn bkalm noluck :69: cnm seninki dha gelmedn bşlamş kıskançlıga eyvahhhhhh :52: o da gelncce düzelr blki :60::60: aşkm askerligi sırasnda hiç karışmadı bna saolsn ama gelince çıldırdı :60::60:
periim iii yemekler aç aç gecesinde başarılarrr :23::23:
özoşşşş 2. takımı bnde dha çok begendm cnm :16:
hayatcm uzun süredir yoktun hşgeldn :3:
selencm sabrına hayranm bn bagırıp çagırmk içn bile olsa açardm o teli :60::60:

hoşgeldin 335 dc canım ne güzel aşkınla olmanın tadını çıkar bana depük atacağın gece yakınlaştı ama canım ya evet ikinci takım üzerinde yoğunlaştık canım daha bakacaz bunlar öyle netten baktıklarımız gidip gezecez aşkımla tek tek beğenecez aşk yuvamız için yatak odamızı:89::89: ama mbeyaz olacak sence de beyaz güzel mi:27:

havada aşk kokusu varrrr :90:

tutim, gözün aydın cnm :81:

335'im ne güzel gezmişsiniz. ya cnm susmayıp da ne yapıcaksın... ben kendimi biscolata reklamına verdim :82:

hoşgeldin 335 dc canım ne güzel aşkınla olmanın tadını çıkar bana depük atacağın gece yakınlaştı ama canım ya evet ikinci takım üzerinde yoğunlaştık canım daha bakacaz bunlar öyle netten baktıklarımız gidip gezecez aşkımla tek tek beğenecez aşk yuvamız için yatak odamızı:89::89: ama mbeyaz olacak sence de beyaz güzel mi:27:
beyaz çok asıl bi renk cnm bnde çok isterim özellikle salon bembeyaz olsn ama kullanması zor bi renk.. başa çıkarm diyosn çok güzel olur :16::16: hatta bi ara yemekteyize bi kadın çıkmıştı evi baştan aşagı beyazdı çok gzeldi yaa :16::16:
havada aşk kokusu varrrr :90:
tutim, gözün aydın cnm :81:
335'im ne güzel gezmişsiniz. ya cnm susmayıp da ne yapıcaksın... ben kendimi biscolata reklamına verdim :82:
aa bebişim o fotolardaki 1. bey gayet hoşmuş koş kap :60::60: :23:

selenncim ben gelinlik konusunda çok kararsızım tatlım bir mermaid modeli istiyorum,bir kabarık bişey karar veremiyorumki birde düğün kır düğünümü olcak,mekanmı bilmediğim için model tasarlayamadım kafamda...bu arada bence pişiren daha yahuşuklu heheheheh:52:

335dc hoşgeldin canım oh gez aşkınla ama bizide unutma emiiii:16:

ocean canım sizinkilerde gelecek inşallah canım sabır sadece sayılı gün bitiyor işte....

NE BOYA NE BADANA SADECE 01 ADANA:52:(nasıl ama?) :52:

14-Laura-Ashley-Bedroom-Design-lg--gt_full_width_landscape.jpg

ben hep bu tarz bi şey istemişimdir. bu yatak odaları bana çok nası denir, büyük geliyor :77:

tutimmmmmmmmmmmmm bitiyor annem gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun:43:

tutim damat oluyor sırada bana geliyor :64:
tutim damat oluyor sırada bana geliyor:64:
gel bana adana :42:
askerim gelsin bana:38:
:62::62::62:

selenncim ben gelinlik konusunda çok kararsızım tatlım bir mermaid modeli istiyorum,bir kabarık bişey karar veremiyorumki birde düğün kır düğünümü olcak,mekanmı bilmediğim için model tasarlayamadım kafamda...bu arada bence pişiren daha yahuşuklu heheheheh:52:

sana ikisi de çok yakışır cnm :29:, ben çok kabarık sevmiyorum nedense, uçussun istiyorum. geçen gün tv'de ebru şallı'nın gelinliğini gördüm, cemil ipekçi dikmiş. çok uzun bi duvağı varmış, ben beğenmedim ama bi çok insan hala aynı gelinliği istiyormuş.
bi de üstünde görmen lazım, yaza düğün var galiba :69:

bu arada bende pişireni daha erkeksi buldum :76:

kızlar ben kaçar:92:...uyuyayım biraz.yarın görüşürüz.öpüyorum hepinizi tek tek:54:

iyi geceler cnm :80:

Son düzenleme:
ya ben yine kocamı buldum, gelinliğimi giydim, yatak odamı bile seçtim. kendi kendine gelin üvey oluyo lafı sanırım bana söylenmiş :90:

bu da evcil hayvanımız olsun bari :82:
226465910.jpg

Son düzenleme:
tutim mermaid modeli çok güzel fiziginde uygun ama hiç rhat olmazki snuçta senin dügünün son oynamıcaksnda km oynıcak :16::16:
nişan için dha uygun snki o model :69:

Back