• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ye anam ye bu günlerde askerini bulsa yiyecek o kadar çok kişi varki fırsat eldeyken ye:23::23::89:
ulu ortada yenmiyiki ya :60::60:
335dc canım iyi gecelerrr aşkına söyl ebir daha bırakmasın sene öyle bak köpek varmış:57:
normalde içeri girene kadr bekler bi beklemedi köpek çıktı :60::60: annen kızmıştr bana diyo :60::60:
iyi geceler 335'im :80:, bende fırıncımı alıp kaçıcam :82:
ekliyim de içim açılsın :76:
167.png
gece uzun geçer sizinn :24: malum beyin fırıncı mercimegi fırına vermişsinizdr :52::52: sütynlerde hazır :23::27:
aaa 335cim uıyuyormusun annem kendine ii bak tatlım yarın mutlaka gel şu tutiye sağlam tepük atalım tatlı rüyalar:16:
uyudum geldim bileeeeeeeeeeee :27: temem en hızlısındn atıck bi depük tutiye :60:
iyi gceler canlarımmm:16::16::16:
küs saana küs küs. :20:

:3: günaydınnnnnnnnnnn :3:
gece 2 ye kadr aşkımla knuştum snra sabah annm kaldırdı saat 10 da kahvaltı yptım yine uyudm :9::9:
bi şaştı bünyem akşam gbi hissediyorm şuan :27:
yarn yine sınavm wr ama umrumdamı dünya hayr :27::27: yarın sbah çöpe mi girdi çalışırm :27::27:
bugn dşarı çıkabilirm burda olamasamda tutimin depük gecesine gelcmm :52::52:
perişkoda böyle ypıyodr şmdi :23::23: akşama yarıda keser gelir :60::60:
özoşşşşşşşş 3 oldu sizinde şafagınz ay ne gzel ya aşkımla buluşurkn valla aklıma geliyosnz :69:

:3: günaydınnnnnnnnnnn :3:
gece 2 ye kadr aşkımla knuştum snra sabah annm kaldırdı saat 10 da kahvaltı yptım yine uyudm :9::9:
bi şaştı bünyem akşam gbi hissediyorm şuan :27:
yarn yine sınavm wr ama umrumdamı dünya hayr :27::27: yarın sbah çöpe mi girdi çalışırm :27::27:
bugn dşarı çıkabilirm burda olamasamda tutimin depük gecesine gelcmm :52::52:
perişkoda böyle ypıyodr şmdi :23::23: akşama yarıda keser gelir :60::60:
özoşşşşşşşş 3 oldu sizinde şafagınz ay ne gzel ya aşkımla buluşurkn valla aklıma geliyosnz :69:

kızzzzzzzzz sınavına çalış:57:askerin geldi havaya girdin:57:evet ya 3 çok var mı daha 335dc cim bana da atacan mı depük:35::35::35:

kızzzzzzzzz sınavına çalış:57:askerin geldi havaya girdin:57:evet ya 3 çok var mı daha 335dc cim bana da atacan mı depük:35::35::35:
valla girdim nyseki vizelerim yüksekti kalmam bu dersten :27::27:
3 gn ne ya git hazırlanmaya başla bitick :27:
ya şaka bi yana hiç anlamıcaksn birdn o günün sbahında buluyo insan kendini ama işte ordan snrası geçmiyo :9::9:
istedigin depük olsn atarm tabi :57:
bnmki geleli 6 gün olmuş ya ne çabk geçiyo zaman :38:
sizinde öyle olcakkkkkkkkk :48:

valla girdim nyseki vizelerim yüksekti kalmam bu dersten :27::27:
3 gn ne ya git hazırlanmaya başla bitick :27:
ya şaka bi yana hiç anlamıcaksn birdn o günün sbahında buluyo insan kendini ama işte ordan snrası geçmiyo :9::9:
istedigin depük olsn atarm tabi :57:
bnmki geleli 6 gün olmuş ya ne çabk geçiyo zaman :38:
sizinde öyle olcakkkkkkkkk :48:

ayyyyyyyy inşallah hemencecik gecer:16:hazırlıklara başladım annem bugün cam falan sildim hatta ama şu an yağmur yağıyor:14:neyse ben kendimi hazırlayayım iyişimi temiliği boşver:89:

ayyyyyyyy inşallah hemencecik gecer:16:hazırlıklara başladım annem bugün cam falan sildim hatta ama şu an yağmur yağıyor:14:neyse ben kendimi hazırlayayım iyişimi temiliği boşver:89:
aman boşwr temizligi kndini temizle :23:
agdaya git :23: kaş bıyık al :23: yeni ciciler al ilk güne :23:
içimdeki sapık yine uyandı :60::60:
neyse bnde gidiym bıcı bıcı yapıym :87::87:

Selam canlaaarrrrrrr, şuan aşkım karşımda oturuyor bilgisayarı açtım, neye bakıyorsun öyle pür dikkat diyor :60: kızlara bakıyorum dedim :52: hahahaha bugün depüklencek bebişlerim var dedimm.. Ayy Tutimmm o kadar heyecanlıyım ki senin adınaaaaaaa anlatamammm!!!Valla kendi kendime yarın Tutim buluşcak diyip duruyorum akşama yemeğe misafirimiz var ama gelicem ben :52::52::52::52:

Sizleri özledim!!! :27::23::24:

çok heyecanlıyım................:52:
335dc,özom,perimmmm

335dc allah seni hahaha annen bana kızmıştırmı dedi enişte hahahaha:52:

özommmmmmmmm git temizliğinin başına benim kaş,ağda yarına kaldıı sabahtan kuaföre gidicem cillop gibi olcam ayna gibi parlamam lazım:52:

perimmmmmmmmmmmmm git enişteyle ilgilen yavrum ya hiç unutmuyorda bizi ooooooooo akşam misafir var demek canım benim kolay gelsinnnnn :46:

hayalim 3 kelime oda şöyle ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ....:52::9:

slmm kızlarrrr nasılızz bakalımm bu gece depükk gecesiiiiiiiiiiii:62:

az kaldı azzzzzz tuti gidiyoo sıra özomdaa sonra ben ben bennnnn:52::52::52:

hafta bugün bu satte kocam uçakta olcak varmı ötesiiii:10::10::10::10:

slmm kızlarrrr nasılızz bakalımm bu gece depükk gecesiiiiiiiiiiii:62:

az kaldı azzzzzz tuti gidiyoo sıra özomdaa sonra ben ben bennnnn:52::52::52:

hafta bugün bu satte kocam uçakta olcak varmı ötesiiii:10::10::10::10:

hoşgeldin fıstık naber:79:ben temizlikle uğraşıyorum bugün cam sildim yağmur yağdı :14:olsun aşkım ne anlar camdan demi yarın öbür günde kendimi temizleyeyim ağda kaş bıyık demi:12:depük gecesi geldi ya inanabiliyor musun 6 gün sonra geldi hem de 3 gün sonra benim 6 gün sonrada senin bak geçiyormuş:nazar:

özom,muzurum,selenim :3: selam tekrardan...
canım tatlı istedi uyduruk tatlı yaptım birde marketten bişey aldım kızlar manikür seti bulusun evde diye ama anlayamadım durun resmini bulursam eklicem ne işe yarıyor bilmediğim bişeyi aldım ama :52:

özom,muzurum,selenim :3: selam tekrardan...
canım tatlı istedi uyduruk tatlı yaptım birde marketten bişey aldım kızlar manikür seti bulusun evde diye ama anlayamadım durun resmini bulursam eklicem ne işe yarıyor bilmediğim bişeyi aldım ama :52:

uyduruk tatlı mı nasıl bişey yaptın kız soracağın şeyi ben kesin bilemem annem kelime hazinem zayıftır:50:

hoşgeldin fıstık naber:79:ben temizlikle uğraşıyorum bugün cam sildim yağmur yağdı :14:olsun aşkım ne anlar camdan demi yarın öbür günde kendimi temizleyeyim ağda kaş bıyık demi:12:depük gecesi geldi ya inanabiliyor musun 6 gün sonra geldi hem de 3 gün sonra benim 6 gün sonrada senin bak geçiyormuş:nazar:

iyiyim cnmm seni sormalıı ii yapmışsın zman geçmiş en azından ben de mutfağı temizledim sabah sonra kociş geldi nette konuştuk bütün gün

evet tatlımm taa sonunda tutiyi depükliyruzz ve sana sıra geliyoo çok mutluyumm yaaaa sonrda bennn aşkımın kollarına ayy bu hafta geçermi

Back