335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bilmiyorumm diyorumm yaa bazen çok erken bazense çok geç geliyoo bana herhalde senin depük gecende tam olarak rahatlıycam o zman 3 günüm kalıyooo sıkıldımm ii ce ondan herhaldee

ya seni çok ii anlıyrum dün bende aynısını söylemiştim hatırlarsan tutimin depük gecesi gelince iice sabırsızlanıcam emnim daha da uzayacak gün değişik ruh halleri içindeyiz bitse şu askerlik:18:

Özomm teşekkürler bitanem aşk yaramış demek ama o senin gözlerinin güzelliğidir... Bu da hiç lenssiz halim bilemedimki. Yani ben pek sevmem lens felan ama bugün birden geldiler bana

evett cnmm yaaa bii bitse bi kavuşsak artık geldikleri güne uyansak sonra akşam olsa beraber uyusak günler azaldıkça çoğalıyooo ama az kaldı buna inanmak istiyorumm

bizde gezdik bide sinemaya gitttik +18 çıktı
ay perim bunu okuyunca esmerlere mavi yakışmaz kşke almasaydn dicektm m :97:
ama snra resmini koymuşsn bayıldm çok gzel olmuş bide mavi deilki o yeşil gbi bişy snrm o yzden bgendim

Musurum sana da teşekkür ederm canm benm.Ama seni bu aralar biraz depresif görüyorum. Kuzum bitti sayılır üzme lütfen kendiniii çooookk az kaldıı ne günler geçirdik biz 8 gün ne ki canmm anlıyorm ama sonralara geldikçe bian önce o gün gelsin diye sabırsızlanıyorsn haklısın kuzum ama çok az kaldı kendini yıpratmaa :13:

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ben geldimmm çok mutluyum...
maç izliyordum
bu arada perim müthiş olmuşşşşşşşş lens....

özom artık çağlo aramıza gelmicek cnm

saoll perimmm dediğin gibi son günler şafak sıkıştırıyoo biz burda özomla bi eğleniyoruzz bii depresyona giriyoruzz ama geçicekk ne kaldı şurda öle bölee bitecekk inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…