- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.741
Böyle oldu işteee hahahha çok eğlendmmmmmmmmmmmmBir gözümde var birinde yokkk
Resim üstüne tıklayınca büyüyor.
evett cnmm çok tatlıı çıkmışsın yeşil yakışmış zaten koyu tenli değilsin olmuş olmuşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle oldu işteee hahahha çok eğlendmmmmmmmmmmmmBir gözümde var birinde yokkk
Resim üstüne tıklayınca büyüyor.
bilmiyorumm diyorumm yaa bazen çok erken bazense çok geç geliyoo bana herhalde senin depük gecende tam olarak rahatlıycam o zman 3 günüm kalıyooo sıkıldımm ii ce ondan herhaldee![]()
bizde gezdik bide sinemaya gitttik +18 çıktıHelloooooooo :79: Ben geldimmmmmmmmmNeler oluyor burda
Çok güzel bi gündüüü, aşkımla gezdik bugünnnnnn. Yarından itibaren bende kalıyorrrr ona pijamaa terliik boxer çorap puro felan aldımÇok mutluyummmm......... Kendime de ne alakaysa mavi lens aldım gaza gelipp
Şimdi fotoğraf çekip koyucam buraya yorum yapınnnnnnnnnnn
![]()
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ben geldimmm çok mutluyum...
maç izliyordum
bu arada perim müthiş olmuşşşşşşşş lens....
özom artık çağlo aramıza gelmicek cnm![]()
Musurum sana da teşekkür ederm canm benm.Ama seni bu aralar biraz depresif görüyorum. Kuzum bitti sayılır üzme lütfen kendiniii çooookk az kaldıı ne günler geçirdik biz 8 gün ne ki canmm anlıyorm ama sonralara geldikçe bian önce o gün gelsin diye sabırsızlanıyorsn haklısın kuzum ama çok az kaldı kendini yıpratmaa :13:
![]()
![]()
![]()
inşallah çıkar özom küçülttüm hareketlileri bir bakalım eğer burda gözükürse dene bakayım avatarına koyup olucakmı...
nası yaniii nişanlısıyla bişy yok umarım şaka olmalı buözom bazı sebeplerden dolayı üyeliğini iptal etti...![]()
özom bazı sebeplerden dolayı üyeliğini iptal etti...![]()