- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.761
tutim bu arada avatar için sağol anlaşılan perim ve sen beni bu avatarla benimsedinizsizin için değiştşrdim![]()
evet özommm perim ve ben seni bu avatarla görmek istiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutim bu arada avatar için sağol anlaşılan perim ve sen beni bu avatarla benimsedinizsizin için değiştşrdim![]()
evet yeşil gbi olmuş dha güzellTeşekkürler canlar, 335im mavi diye aldım ama evet yeşil gibi duruyor. Tutim hoşgeldin balım... Evet kızlar Tutimin dediği gibi Çağlomuz malesef bazı özel sebeplerden aramızda olamayacakmış... Üzüldük çok ama elden de bişey gelmiyor işte...
Özom işte bu annem! Bayılıyorum buna![]()
Ayy kızlar yaa sizi mutlu gördükçe mutluluğuma mutluluk ekleniyorrr.... Aşkım şuanda ev bakıyor bizee, yarında beraber bakıcaz ve bu haftasonu bütün tarihleri konuşucaz öyle dedi bebeğim isteme söz nişan düğün hepsini........... Uçuyorummm!!![]()
ay inanmıyormmmmmmmAyy kızlar yaa sizi mutlu gördükçe mutluluğuma mutluluk ekleniyorrr.... Aşkım şuanda ev bakıyor bizee, yarında beraber bakıcaz ve bu haftasonu bütün tarihleri konuşucaz öyle dedi bebeğim isteme söz nişan düğün hepsini........... Uçuyorummm!!![]()
Ayy kızlar yaa sizi mutlu gördükçe mutluluğuma mutluluk ekleniyorrr.... Aşkım şuanda ev bakıyor bizee, yarında beraber bakıcaz ve bu haftasonu bütün tarihleri konuşucaz öyle dedi bebeğim isteme söz nişan düğün hepsini........... Uçuyorummm!!![]()
ohhh süperrr dügün ne zaman ne zaman kurtlarımızı döküyoruz malum ben evleneli 6 ayı gecti kurtlandım
biz de haftaya bu zaman büyük ihtimal evimizi tutup yerlesiyor olacagız![]()
:44:özommmmmmmmmm,perimmmmmmmmmmm nerdesiniz ???