• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy yıldırım kışla yein törenine gittiydim aşkımın oraya geliboluya ilk gidişim geldi aklıma birden belki bizim askerlerimiz çok ii tanıyordur birbirini sonuçta ay beraberlerdi:27:
:28: tanıyolarmıdır ki :28:
ama şöyle bi durum wr aşkm ilk farklı bi yere gitti iki gn snra yıldırım kışlaya geçti ...
bide onlarn yemin töreni farklı bi yerde oldu yıldırm kşlada deilki :97:

özomm ben de geçen gün aldımm aşkımın biletini 14:45 biniyo 15:45 yanımdaa ben diyorum kii bütün günler geçerde o gün sabah our öğlen olma öğlen olur saat 3 olmazzzzz

:28: tanıyolarmıdır ki :28:
ama şöyle bi durum wr aşkm ilk farklı bi yere gitti iki gn snra yıldırım kışlaya geçti ...
bide onlarn yemin töreni farklı bi yerde oldu yıldırm kşlada deilki :97:

benimkide ilk ortaköye gitti iki gün sonra yıldırım kışlaya gitti evet tçören orda olmadı ama ben törene yetişemedim canım yıldırım kışlaya askerimi çıkarmaya gittim:52:

benimkide ilk ortaköye gitti iki gün sonra yıldırım kışlaya gitti evet tçören orda olmadı ama ben törene yetişemedim canım yıldırım kışlaya askerimi çıkarmaya gittim:52:
ay inanmıyormmm :27: bu ortaköy dedigin yer hani sürgün yeriymş fln orasımıı ?? yleyse tanıyolardr birbirlerini :53:

Helloooooooo :79: Ben geldimmmmmmmmm :16:Neler oluyor burda :15::15:

Çok güzel bi gündüüü, aşkımla gezdik bugünnnnnn. Yarından itibaren bende kalıyorrrr ona pijamaa terliik boxer çorap puro felan aldım :52: Çok mutluyummmm......... Kendime de ne alakaysa mavi lens aldım gaza gelipp :60: Şimdi fotoğraf çekip koyucam buraya yorum yapınnnnnnnnnnn :62:

Son düzenleme:
Helloooooooo :79: Ben geldimmmmmmmmm :16:Neler oluyor burda :15::15:

Çok güzel bi gündüüü, aşkımla gezdik bugünnnnnn. Yarından itibaren bende kalıyorrrr ona pijamaa terliik boxer çorap puro felan aldım :52: Çok mutluyummmm......... Kendime de ne alakaysa mavi lens aldım gaza gelipp :60: Şimdi fotoğraf çekip koyucam buraya yorum yapınnnnnnnnnnn :62:

koyy koy bekliyoruz:27:

özomm perimee bakk nasıll muluu Allah mutluluğunu bozmasınn yaa bizde böle olcazmıı şeker sen bana bugün kavuştum aşkıma gezdik tozduk eğlendik diycekmisin 3 gün sonrada ben sana nasıl kavuştuğumuzu neler yaptığımızı anlatabilecekmyim bu klavye güzel anlarıda yazcakmı buraya 8 gün sonra:14::14:

özomm perimee bakk nasıll muluu Allah mutluluğunu bozmasınn yaa bizde böle olcazmıı şeker sen bana bugün kavuştum aşkıma gezdik tozduk eğlendik diycekmisin 3 gün sonrada ben sana nasıl kavuştuğumuzu neler yaptığımızı anlatabilecekmyim bu klavye güzel anlarıda yazcakmı buraya 8 gün sonra:14::14:

canım benim niye böyle üzüldün artık üzülmek zamanı değil tatlım :70:niye demeyelim niye yaşamayalım onlar şafak 6 derken ben 16 diyordum çok şükür 6 ya düştüm demekki bitecek üzülme canım sabırsızlanıyoruz ama bitecek bizimki de:31:

Böyle oldu işteee hahahha çok eğlendmmmmmmmmmmmm :60: Bir gözümde var birinde yokkk :63:
Resim üstüne tıklayınca büyüyor.

Eklentiler

• $perisoko.webp
    $perisoko.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $perisokooo.webp
    $perisokooo.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
canım benim niye böyle üzüldün artık üzülmek zamanı değil tatlım :70:niye demeyelim niye yaşamayalım onlar şafak 6 derken ben 16 diyordum çok şükür 6 ya düştüm demekki bitecek üzülme canım sabırsızlanıyoruz ama bitecek bizimki de:31:

bilmiyorumm diyorumm yaa bazen çok erken bazense çok geç geliyoo bana herhalde senin depük gecende tam olarak rahatlıycam o zman 3 günüm kalıyooo sıkıldımm ii ce ondan herhaldee :59:

Back