- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.721
çağlom nerelerde ya:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy yıldırım kışla yein törenine gittiydim aşkımın oraya geliboluya ilk gidişim geldi aklıma birden belki bizim askerlerimiz çok ii tanıyordur birbirini sonuçta ay beraberlerdi![]()
musurcum son çarşı ya teskeree çarşısıaşkımın biletini de aldım perşembe günü 15.00 yanımda olacak biz,m saatimiz
![]()
tanıyolarmıdır ki
ama şöyle bi durum wr aşkm ilk farklı bi yere gitti iki gn snra yıldırım kışlaya geçti ...
bide onlarn yemin töreni farklı bi yerde oldu yıldırm kşlada deilki :97:
özomm ben de geçen gün aldımm aşkımın biletini 14:45 biniyo 15:45 yanımdaa ben diyorum kii bütün günler geçerde o gün sabah our öğlen olma öğlen olur saat 3 olmazzzzz
ay inanmıyormmmbenimkide ilk ortaköye gitti iki gün sonra yıldırım kışlaya gitti evet tçören orda olmadı ama ben törene yetişemedim canım yıldırım kışlaya askerimi çıkarmaya gittim![]()
ay inanmıyormmmbu ortaköy dedigin yer hani sürgün yeriymş fln orasımıı ?? yleyse tanıyolardr birbirlerini
![]()
acemilikte birlikteydiler o zamn cnm görse tanırevet canım ilk gittiğinde şok geçirdi benimki allahtan orda kalmadılar ama yemin töreninden sonrada sivritepe diye bir yere gitti dağ başına çok şükür bitti ya![]()
Helloooooooo :79: Ben geldimmmmmmmmmNeler oluyor burda
Çok güzel bi gündüüü, aşkımla gezdik bugünnnnnn. Yarından itibaren bende kalıyorrrr ona pijamaa terliik boxer çorap puro felan aldımÇok mutluyummmm......... Kendime de ne alakaysa mavi lens aldım gaza gelipp
Şimdi fotoğraf çekip koyucam buraya yorum yapınnnnnnnnnnn
![]()
acemilikte birlikteydiler o zamn cnm görse tanır![]()
özomm perimee bakk nasıll muluu Allah mutluluğunu bozmasınn yaa bizde böle olcazmıı şeker sen bana bugün kavuştum aşkıma gezdik tozduk eğlendik diycekmisin 3 gün sonrada ben sana nasıl kavuştuğumuzu neler yaptığımızı anlatabilecekmyim bu klavye güzel anlarıda yazcakmı buraya 8 gün sonra![]()
canım benim niye böyle üzüldün artık üzülmek zamanı değil tatlımniye demeyelim niye yaşamayalım onlar şafak 6 derken ben 16 diyordum çok şükür 6 ya düştüm demekki bitecek üzülme canım sabırsızlanıyoruz ama bitecek bizimki de
![]()