• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlarım ben simdi kacıyorum komusumuz caya cagırdı :68:aynı zamanda kız kardesimin kayınvalidesi oluyor kendisi:1: cay keyfi erken biterse gelirim sizi özlerim ben simdi orda:70:

senin sayendee cnmm benmm :34:
hemen vereyim 7 yemek kaşığı irmik
7 yemek kaşığı şeker
1 paket süt
1 paket vanilya
az margarin
önce yağı erit sonra irmiği biraz kavur daha sonra süt ve şekeri ekle vanilyayı ekle ben ceviz koydum ama dolmalık fıstıklar varya onlar daha güzel oluyoo sürekli karıştır borcama dök buzdolabındaa beklet birazz afiyet olsunn çok basit ve çok güzel hafif oluyooo

askerim aradı çok mutluydu ya az kaldğını hissediyorum dedi yarın çarşıya çıkacak çok uzun bir aradan sonra ikide bir kitleniyordu çarşı çokk mutluyum yarın gün boyu askerimle görüşecem:24:

askerim aradı çok mutluydu ya az kaldğını hissediyorum dedi yarın çarşıya çıkacak çok uzun bir aradan sonra ikide bir kitleniyordu çarşı çokk mutluyum yarın gün boyu askerimle görüşecem:24:

ee yanii az kaldıı cnmm hafta senin artık askerin inşş benmkininde yarın kitlenmezse bizde yarın görüşcezzz:69:

Back