- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.701
pzartesi gecesi beni iyi bi depükleyin anacımmm sabah askımın kucagına düşeyim sonra da darısı size![]()
pazartesii gecesii senii depükliyoruzz demekkiii oooo tamam canımmm sen merak etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pzartesi gecesi beni iyi bi depükleyin anacımmm sabah askımın kucagına düşeyim sonra da darısı size![]()
pazartesii gecesii senii depükliyoruzz demekkiii oooo tamam canımmm sen merak etme![]()
pazar değil mi esredcim bu gece 2 cumartesi 1 pazarı pazartesiye bağlayan gece depük değil mni![]()
normalde öyle özosum ama askerim pazartesi sabah cıkıyor ama 1 gece istanbulda kalıp salı sabah ucaga binecek salı kavusacagız diye pazartesi depük gecesi olmaz mı?
canlarım ben simdi kacıyorum komusumuz caya cagırdıaynı zamanda kız kardesimin kayınvalidesi oluyor kendisi
cay keyfi erken biterse gelirim sizi özlerim ben simdi orda
![]()
tamam canımm afiyett olsunn sana biz buralardayızz beklerizzzz![]()
canım ya yapacam ilk fırsatta çok severim sütlü tatlıları![]()
iyiymm cnm teşekkr ederm...tatlım mrhaba , nasılsın ?senin sevgilin geliboludaydı demi?benim eşimde orda bi bulamadım ordan başka kimseyi((
iyiymm cnm teşekkr ederm...
evet geliboluda yaptı askerligini
yıldırım kışlasındaydı seninki nerde :26:
ben de çookk severimm cnmm bide irmiğin helvasını yapıolarr şermetli falan onu sevmiyorum bölee daha güzel oluyooo
askerim aradı çok mutluydu ya az kaldğını hissediyorum dedi yarın çarşıya çıkacak çok uzun bir aradan sonra ikide bir kitleniyordu çarşı çokk mutluyum yarın gün boyu askerimle görüşecem![]()