• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iyi bak çizelgeye :57: ne zamandır aşkımlaym o yazıyo :57: geriye deil ileriye gidiyo o çizelge :57: şmdi bn yatıyorm :57: rüyamda neler grürüm bilmiyorm :23: belkide artk ssdce rüyamda grürrüm :23: :60::60:

Aaa evet güzel fikir bende yapıyorum :57: Anca rüyanda görürsün :57: Ya ben şuan kendimi bu ikonla yazılan yazıları sinirli bi şekilde okurken yakaladım çok gülüyorum :60::60::60::60::60:

anca cevap verebiliyorum perim kusura bakma aşırı yavaş site bende uyuz oldum...yatıyorum ben canlarım bugün çok uykum var allahın izni ile yarın kudururuz burda cuma birde yarın :52:hepinize iyi geceler canlarım muju:54:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3: bu topik açıldığından beri ilk kez sabah kepenkleri ben açacağım sanırım...oda aşkım sayesinde oldu sabah günaydın karıcım diye mesaj atmış çarşıya çıkmış alışveriş için askerim birazdanda nete gelecek buraya size bakayım dedim aşkımı beklerken...:69:

bu aradaaaaaaaaaa herkese hayırlı cumalar....:16:

Son düzenleme:
selamlar ben yeni üyeyim, benimde eşim tekirdağda, tek başıma gün sayarken denk geldim foruma, Allah hepsinin yardımcısı olsun umarım rahatlıkla bitirirler, hayırlı teskereler... :72: :1:

Aaa evet güzel fikir bende yapıyorum :57: Anca rüyanda görürsün :57: Ya ben şuan kendimi bu ikonla yazılan yazıları sinirli bi şekilde okurken yakaladım çok gülüyorum :60::60::60::60::60:
yap tabi yap :57: kaç gün oldu bil :57: öyle ay saymakla olmuyo :57: bnde bunu yazaken kopuyorm şuan :57: ama çaktırmıyorm :57:
:21:napıyoruz napıyoruz zıplıyoruz zıplıyoruz:21::52:
cukka cukkkaa olmadı bidhaaa :60::60::60:
selamlar ben yeni üyeyim, benimde eşim tekirdağda, tek başıma gün sayarken denk geldim foruma, Allah hepsinin yardımcısı olsun umarım rahatlıkla bitirirler, hayırlı teskereler... :72: :1:
bi çogumuzunki zaten geldi cnm darısı bşınıza inş. :16:

canlar günaydnn :3: smdi çkıcaam dışarı akşama dogru grüşürz öptümmm :16:

bu arada okuyana kadr canm çıktı amma knuşmuşsnz :57:
alıntı yapamadm çok uzun knuşmuşsnz aklıma gelenleri söylicm ...
perim onu yapan yakın bi arkadaşn olsa sorun deil ama o kızla yakn deilsen we attıgı msjn içinde periyle mutluluklar tarzı bi cümlede yoksa bnde sinirleneblrm .. ama yakın bi arkadşm olsa canm kurban bütün arkadşlarm sevgilimlede arkadaştr aynı ewde bile bırakrm bşta aşkıma snrada onlara gvenim tamdr :nazar: seninde öyle olduguna eminim ama o kızda yakın arkadşn deilsede takma canm amann sil gitsn hayat boş eglen coşşş :32::32:
ay bide aç aç gecesi demişler .. canlar bi mantıklı düşünün allh aşkına onca erkegn içnde olcak şeymi bu ? kaç arkdşm gtti hiçbirindn duymadm ..
hadi aşkıma soruym dedm aşkm aç aç gecesi oldu mu dedm.. o ne ki aşkm dedii .. syledm aşkm sence olcak seymi o o dansöz ordan sag çıkar mı dedi :60::60:
aman olsa söylerdi aşkm .. çünkü ziyarete gittigimde aşkm bana otel adı wrdı bu otelde o iş yapılıyomş diyo :60::60: söylemese onu sylemezdi :64:

tatlım mrhaba , nasılsın ?senin sevgilin geliboludaydı demi?benim eşimde orda bi bulamadım ordan başka kimseyi:(((

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3: bu topik açıldığından beri ilk kez sabah kepenkleri ben açacağım sanırım...oda aşkım sayesinde oldu sabah günaydın karıcım diye mesaj atmış çarşıya çıkmış alışveriş için askerim birazdanda nete gelecek buraya size bakayım dedim aşkımı beklerken...:69:

bu aradaaaaaaaaaa herkese hayırlı cumalar....:16:

ooo eniştee güzel uyandırmış tutimm senii :16:ayy sana çokk az kaldıı şimdi özomla seni depükleyelimm sen yarinin kollarına sonraa sıra bizee gelcekk inşş:21:

sanada hayrlıı cumalarr cnmm

herr kess kavuştuu biz kaldıkk yaa :59:
azz kaldıı kızlarr ben de 8 diycemm inşşşşşş hadii günler geç artık hafta sonu da bi geçse sanki hafta içi daha hızlı geçiyoooo

Back