- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.661
perişkooooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr şafaklar attı yarin görüşmek üzere öpüyorum hepinizi askerlerinizi rüyanızda görün inşşşşş![]()
bizim neden evimiz yokben nden yemek yapamıyorm
peki söyle bizim suçumuz nenden erken uyuyo
neden geç kalkıyo
neden neden neden
bnlarn hpsinin cevabını istiyorm
oyy öldüm gülmektenHepsini cevaplıyorum, KONUYA CEVAP VER!iyorumeviniz yok çünkü yaşadığınız yerin mükemmel biyer ve tonla üniversite var, sende benim gibi üniversitesi olmayan ufak bi şehirde yaşıyor olsaydın öğrencilik için büyük bi şehire gider ev tutabilirdin
beraber yemek yapabilirdiniz
Suçunuz İstanbul gibi güzide bir şehirde yaşıyor olmanız
Erken uyuyor çünkü yorgun savaşçılar
Yeni askerden döndüler
Anladın mı şimdi anladın mıı!!
![]()
Miraclem gözün aydın tatlımmm, çok güzel anlatmışsınnnnBirdaha hiçç ayrılmazsınız dilerimm...
Benim aşkımda 8 kilo vermiş canım, zaten 1.85 2 metre gibi olmuş zayıflayınca...
Benim sıkıntım o kiloyu çok sağlıksız vermiş olması, neryse canım düzelecekler inşallah kavuşmanın tadını çıkar...
Bu arada avatarından dolayı hep 335 sanıyorum seni![]()
oyy öldüm gülmekten
napalım ozamn bizde tatili beklerizyapck bişy yok
bu okul bitmiyo
kalmş 3 yıl aşkm kafayı yer o zamana kadr
bn dha yüksek lisans yaparm diyorm bana yorm ypma geregi bile duymuyo
![]()
özom ben ufakken kaplumbağa şiklimbağ dermişim ordan aklıam geldi yazayım dedimne bağyıyon...
bnm bünyem kaldırsa aşkımınki kaldırmazaman yapma yuksek fln bak ben yapıorm ve suan cokkk pısmanım bıktım bıktımmmyuksege baslarken bırde doktora hayalım vardı bnm ama smdı su fınal donemınde sınavlr ve projelerle bogulmsken yok dıorm bunyem bı 4 yılı dha kaldırmaz
![]()
335 benim
artık yeni şeklim bu
bak çizelgeme deiştirdm
sen neden ypmıyosn
snavlarm bitiyo mutluym
bitane kaldı
bugn girdigm snavfa muhtemelen offtopik oldm
ne mutlu bana
![]()
aaa periiiiiiiiiiiiiiiiiiibu ifadeyi msnde buldm varmş bnde
çok mutluym
![]()
iyi bak çizelgeyeÇizelge görmek istemiyorumayrıca sen 1 seneden başlayıp neyi sayıyorsun acab??
![]()