335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iyi bak çizelgeye ne zamandır aşkımlaym o yazıyo geriye deil ileriye gidiyo o çizelge şmdi bn yatıyorm rüyamda neler grürüm bilmiyorm belkide artk ssdce rüyamda grürrüm

Aaa evet güzel fikir bende yapıyorum Anca rüyanda görürsün Ya ben şuan kendimi bu ikonla yazılan yazıları sinirli bi şekilde okurken yakaladım çok gülüyorum

anca cevap verebiliyorum perim kusura bakma aşırı yavaş site bende uyuz oldum...yatıyorum ben canlarım bugün çok uykum var allahın izni ile yarın kudururuz burda cuma birde yarın hepinize iyi geceler canlarım muju

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu topik açıldığından beri ilk kez sabah kepenkleri ben açacağım sanırım...oda aşkım sayesinde oldu sabah günaydın karıcım diye mesaj atmış çarşıya çıkmış alışveriş için askerim birazdanda nete gelecek buraya size bakayım dedim aşkımı beklerken...

bu aradaaaaaaaaaa herkese hayırlı cumalar....

Son düzenleme:
selamlar ben yeni üyeyim, benimde eşim tekirdağda, tek başıma gün sayarken denk geldim foruma, Allah hepsinin yardımcısı olsun umarım rahatlıkla bitirirler, hayırlı teskereler...

Aaa evet güzel fikir bende yapıyorum Anca rüyanda görürsün Ya ben şuan kendimi bu ikonla yazılan yazıları sinirli bi şekilde okurken yakaladım çok gülüyorum
yap tabi yap kaç gün oldu bil öyle ay saymakla olmuyo bnde bunu yazaken kopuyorm şuan ama çaktırmıyorm
napıyoruz napıyoruz zıplıyoruz zıplıyoruz
cukka cukkkaa olmadı bidhaaa
selamlar ben yeni üyeyim, benimde eşim tekirdağda, tek başıma gün sayarken denk geldim foruma, Allah hepsinin yardımcısı olsun umarım rahatlıkla bitirirler, hayırlı teskereler...
bi çogumuzunki zaten geldi cnm darısı bşınıza inş.

canlar günaydnn smdi çkıcaam dışarı akşama dogru grüşürz öptümmm

tatlım mrhaba , nasılsın ?senin sevgilin geliboludaydı demi?benim eşimde orda bi bulamadım ordan başka kimseyi((

ooo eniştee güzel uyandırmış tutimm senii ayy sana çokk az kaldıı şimdi özomla seni depükleyelimm sen yarinin kollarına sonraa sıra bizee gelcekk inşş

sanada hayrlıı cumalarr cnmm

herr kess kavuştuu biz kaldıkk yaa
azz kaldıı kızlarr ben de 8 diycemm inşşşşşş hadii günler geç artık hafta sonu da bi geçse sanki hafta içi daha hızlı geçiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…