- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.681
iyi bak çizelgeyene zamandır aşkımlaym o yazıyo geriye deil ileriye gidiyo o çizelge şmdi bn yatıyorm rüyamda neler grürüm bilmiyorm belkide artk ssdce rüyamda grürrüm
perişim site çok yavaş deli oluyorum beklerken 2 saat :84:
yap tabi yapAaa evet güzel fikir bende yapıyorumAnca rüyanda görürsün Ya ben şuan kendimi bu ikonla yazılan yazıları sinirli bi şekilde okurken yakaladım çok gülüyorum
cukka cukkkaa olmadı bidhaaanapıyoruz napıyoruz zıplıyoruz zıplıyoruz
bi çogumuzunki zaten geldi cnm darısı bşınıza inş.selamlar ben yeni üyeyim, benimde eşim tekirdağda, tek başıma gün sayarken denk geldim foruma, Allah hepsinin yardımcısı olsun umarım rahatlıkla bitirirler, hayırlı teskereler...
bu arada okuyana kadr canm çıktı amma knuşmuşsnz
alıntı yapamadm çok uzun knuşmuşsnz aklıma gelenleri söylicm ...
perim onu yapan yakın bi arkadaşn olsa sorun deil ama o kızla yakn deilsen we attıgı msjn içinde periyle mutluluklar tarzı bi cümlede yoksa bnde sinirleneblrm .. ama yakın bi arkadşm olsa canm kurban bütün arkadşlarm sevgilimlede arkadaştr aynı ewde bile bırakrm bşta aşkıma snrada onlara gvenim tamdrseninde öyle olduguna eminim ama o kızda yakın arkadşn deilsede takma canm amann sil gitsn hayat boş eglen coşşş
ay bide aç aç gecesi demişler .. canlar bi mantıklı düşünün allh aşkına onca erkegn içnde olcak şeymi bu ? kaç arkdşm gtti hiçbirindn duymadm ..
hadi aşkıma soruym dedm aşkm aç aç gecesi oldu mu dedm.. o ne ki aşkm dedii .. syledm aşkm sence olcak seymi o o dansöz ordan sag çıkar mı dedi
aman olsa söylerdi aşkm .. çünkü ziyarete gittigimde aşkm bana otel adı wrdı bu otelde o iş yapılıyomş diyosöylemese onu sylemezdi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu topik açıldığından beri ilk kez sabah kepenkleri ben açacağım sanırım...oda aşkım sayesinde oldu sabah günaydın karıcım diye mesaj atmış çarşıya çıkmış alışveriş için askerim birazdanda nete gelecek buraya size bakayım dedim aşkımı beklerken...
bu aradaaaaaaaaaa herkese hayırlı cumalar....
özosum musurum selamlar valla 3 müz topiğin baş konukları olduk kac gündür 3 üyevalla benim safak bugün 3 batıyor kalıyor 2 ormanda tilki.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?