- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.641
bnmkide çok sık yapmıyo yayaptıgında bi degeri olsn özel olsn istiyo bnde şmdi çok yapsn istiyormda çok yapıncada dha az sevineblrdm blmiyorm şuan
musur ben sormasam söyleyeceğin yokki annem biraz girişken ol
amann boşver o zamnnaslında bu kısıden kısıye degısır yanı kısının algısıyla alakalı bı durum, bazısı sık da yapılsa bole seyler sıradanlasmayabılıo onlar ıcın ama ben kendımı bılıorum kolay elde ettıgım ve sık sık onume getırılen bıseye pek kıymet vermıorum
Özoooşşş seni moralbozar şafaksayar ilan ediyorummcanım bu gece 9 diyeceksin
Selam bebişşş, askerinlesindir diye düşünüp sormadık balım. Bence aşkında senide özlediği şeyleri görmek istiyor bian önce ondandır canım geçici bişe takılmaCanlarrrrrr
kaç gündür gelemiyorm kmsede sormamş
sınavlarm wr kızlar sakın aşkı geldi girmiyo diye dşnmeyn lütfen artık burdaym
aşkm yanımdaykn bile özlüyorm seni diyo ewe brakırken durgunlaşıyo fln
ama askerde huy deiştirmş ya bana bişy diyin lütfen kıyafetlerime karışıyo :84:
dün msj atmş bn conversli kot pantolonlu esofmanlı sevgilimi istiyorm die
bn ona süsleniyorm adam paspal halimi bgeniyo ya
umarm geçici bi durumdr karışmasn kıyafetlerime ya
bu arada okuyana kadr canm çıktı amma knuşmuşsnz
alıntı yapamadm çok uzun knuşmuşsnz aklıma gelenleri söylicm ...
perim onu yapan yakın bi arkadaşn olsa sorun deil ama o kızla yakn deilsen we attıgı msjn içinde periyle mutluluklar tarzı bi cümlede yoksa bnde sinirleneblrm .. ama yakın bi arkadşm olsa canm kurban bütün arkadşlarm sevgilimlede arkadaştr aynı ewde bile bırakrm bşta aşkıma snrada onlara gvenim tamdrseninde öyle olduguna eminim ama o kızda yakın arkadşn deilsede takma canm amann sil gitsn hayat boş eglen coşşş
ay bide aç aç gecesi demişler .. canlar bi mantıklı düşünün allh aşkına onca erkegn içnde olcak şeymi bu ? kaç arkdşm gtti hiçbirindn duymadm ..
hadi aşkıma soruym dedm aşkm aç aç gecesi oldu mu dedm.. o ne ki aşkm dedii .. syledm aşkm sence olcak seymi o o dansöz ordan sag çıkar mı dedi
aman olsa söylerdi aşkm .. çünkü ziyarete gittigimde aşkm bana otel adı wrdı bu otelde o iş yapılıyomş diyosöylemese onu sylemezdi
tuti ve perişko nerelerdesiniz yavperişkom aşkısıyla beraberdir de tutişde acaba hazırlık mı yapıyor
ÖZoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!perişkoo şafak sayar haben senin için bir teknoloik ölçü aracından öteye gidemedim mi alçak
bnm aşkım uykucu tavuk oldu ya
ne anladm bu işten geceleri yine tekim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?