335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bnmkide çok sık yapmıyo ya yaptıgında bi degeri olsn özel olsn istiyo bnde şmdi çok yapsn istiyormda çok yapıncada dha az sevineblrdm blmiyorm şuan

aslında bu kısıden kısıye degısır yanı kısının algısıyla alakalı bı durum, bazısı sık da yapılsa bole seyler sıradanlasmayabılıo onlar ıcın ama ben kendımı bılıorum kolay elde ettıgım ve sık sık onume getırılen bıseye pek kıymet vermıorum

amann boşver o zamnn
buna sevin sen şmdilik

canım bu gece 9 diyeceksin
Özoooşşş seni moralbozar şafaksayar ilan ediyorumm Çok sevimli olduğunun farkında mısın acaba?
Selam bebişşş, askerinlesindir diye düşünüp sormadık balım. Bence aşkında senide özlediği şeyleri görmek istiyor bian önce ondandır canım geçici bişe takılma

Samimi olmadığım ve bana hep kıskanç bakan bi kız kuzum, kıza deli oldum zaten yoksa biliyosun aşkıma güvenim tam. Ama umrumda değil yani it ürür kervan yürür, hiçkimse ilişkimize zarar veremezz...........

Özomunda tahmin ettiği gibi aşkımlaydımmmmm, son sınavıma götürdü beni bugün bekledi, sonra alışverişe gittik yiyecek bişeyler aldık eve geldik özlediği mamaları müzik dinleyerek yaptık beraberrr, kahve içtik sohbet ettikkk sürekli gülüştükkkkkkkkk, çok çok güzel herşey Allah sevenleri hiç ayırmasın yaa

tuti ve perişko nerelerdesiniz yavperişkom aşkısıyla beraberdir de tutişde acaba hazırlık mı yapıyor

bebeğim geldim canım odamı topladım bugün hep çam ağacını falan kaldırdım eşyalarımı yerleştirdim alışveriş yapmıştım falanda filanda babama kahve yaptım birde...

miraclem gözün aydın canım ne kadar güzel vakit geçirmişsiniz....

perişkoo şafak sayar haben senin için bir teknoloik ölçü aracından öteye gidemedim mi alçak
ÖZoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!
bnm aşkım uykucu tavuk oldu ya
ne anladm bu işten geceleri yine tekim ben

Ya sorma bnmkide yemekten sonra sızıverdii uyumasını bile öyle özledimki evimizde... Bende kıvrıldım yanınaa
Alışmış bünyeleri erkenden yatmaya, onca günün yorgunluğu var birde... Toplamda 380 saat nöbet tutmuş benim askerim Çok zayıflamış yaa çökmüş resmnenn, bakıcam ben kuzumaa oyyy eve geldik acıktım ben yemek yap erkeğine diyor sevimli sevimliiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…