335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy ne dicem size eşşek aşkm geçen gn bana ne dedi

bişeyi dedi ypmadım fln şımardm
orda 100 adama laf geçiriyorz şurda bi kıza sözümüzü dinletemiyorm dedi ay çok güldm ya

335 söz dinle bak asker yolu beklemek çok zor anacım ayrılık zor aşkım bi gelsin ne derse yapacam kuzu olacam kuzu

vala saglam depük atmısın özo bir düştüm pir düştüm askımın kucagına=)) kısmetse bende en saglamından en satafatlısından bıtane atcm sna hemencecık ucucan enısteye=))

335dc
ay miraclemmm mşşlh yaa bizde hiç knuşmadk bi süre sdce sarımıştkk hey gidi günler 2 gn bile bittti

ay çizelgeme bakın artık bşka günleri syıyorzzzzzzzz

cnm benım yaa Allah hepımızın ılıskısını daım etsın onları basımızdan eksık etmesın yokluklarını bır daha gostermesın bızlere ınsallah

bana cok guzel 2 tane heykelcık almıs bebegım=) bırde kucuk cakıl taslarının ustune ısmımı olusturan harflerı yazmıs, kunyesını de untmamıs onu da getrmıs ayyy kıyamamm ben ona yaaaaa
yemek yemege bı yere gırdık bu o esnada bı masaya carptı menuyu dusurdu,aman askım geldgnı hemen bellıe dıosun yanı dedım, nerde bu acemıler yaa gelsın temızlesınler surayı dedı deliiiiiiii

miraclem sende olacaksın demi depük gecemde davetiye göndermeye gerek yok tabi

tabıkı olcm tatlım, ben ole cok sık gıremıorum sıteye cnku fınallerım ve yapmam gereken projelerım var cok younum o nedenle ama vaktm oldkca gelıp yarım satte olsa bakıorum sıze yazıp yazıp bısylr cıkıorm=)) senın egcende burda olcm mrk etme kacırırmıyım heeccccccccc

335 söz dinle bak asker yolu beklemek çok zor anacım ayrılık zor aşkım bi gelsin ne derse yapacam kuzu olacam kuzu
bnden kuzu olmaz özom aşkmda alıştı bana byle seviyo bni ay çok güldm ama ya 100 adamla bni kıyaslıyo
ay cnm ne gzelll bnmki künye yaptırmş bşka bişy çıkmadı henz

335dc, aslında bende bnmkınden bole ıste taslara ısmımın harflerını fln yazması gbı seylerı pek beklemezdım yanı o genlde bısey alır verır=)) bu askerlık korelmıs yonlerını ortaya cıkarttı sanırım

içelimcanım şimdiye kadar niye sormadınbiz burda niye varız bende sorarak öğrenmiştim çağloydu galiba açıklamıştı baya

cnmm geçen abimle uğraştıkk oda beceremedi en iisi sor birine falan dedi iştee depükk gecesiydi sanırım resim ekliyemedim bi türlüü baktım gece güzel ağlenioruzz başka zaman sorarım dedim kısmet bugüne geldi

ne gzell iştee cnm
bizimki sdce künyeyi syledi o da laf arasnda snra vercek snrm anlamadm blki bşka bişeylerde çıkar bnmki söylemiyo hiç ya şaşırıym istiyo snrm

ne gzell iştee cnm
bizimki sdce künyeyi syledi o da laf arasnda snra vercek snrm anlamadm blki bşka bişeylerde çıkar bnmki söylemiyo hiç ya şaşırıym istiyo snrm

senı şaşırtması dha guzel olur bencede, bak mesela bnmkısı bole seyelrı cok sık yapan bı adam olsydı ben kendmı bılıodum sıradan gelırdı bnm ıcın yanı bır hedıe alıp vermesı gbı degerlendırırdım cnku bu sürece alısmıs olrdum=) ama smdı bole bısey yapması okdr mutlu ettı okdr sasırttıkı benı yanı aldgı hedıyeyı gozum gormedı bıle

bnmkide çok sık yapmıyo ya yaptıgında bi degeri olsn özel olsn istiyo bnde şmdi çok yapsn istiyormda çok yapıncada dha az sevineblrdm blmiyorm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…